![]() |
Ima li bnet optiku,negdje,nekako?
|
Optiku u obliku FTTH nema . Koriste HFC( hybrid fiber-coaxial) mrezu.
edit: a gle cuda ,tu se spominje svjetolovod uz HFC pa onda mozda i imaju nesto negdje, samo skrivaju to ko zmija noge :D http://www.vipnet.hr/objave-za-medij...07706/24062735 |
|
Citiraj:
Ako netko trazi vecu brzinu samo za skidanje podataka onda je ok...ali samo za to... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja imsam samo internet, ali bih ih rado odkantao...samo ne znam kako....
|
Jel ima netko zadnjh dana problema s netom? Uzasno mi pada brzina i oscilira
|
Dosta se ljudi žali i na forum.hr na to.Ja sam u ST i nemam problema.
|
Nemam ni ja problema (ZG - Jarun).
@Juice: Imaš problema samo s wifijem ili općenito? Meni je wifi signal dosta slab. Čim izađem iz stana na hodnik, mobitel mi se odmah prebaci na 3G. |
A s wifijem, na kabel nisam ni probao vidjet kak je.
|
Probaj onda još s kabelom, ako ga imaš u što uštekati, pa vidi ima li kakvih promjena.
Zadnjih desetak dana mi je PlayStation bio na wifiju i znalo mi je 1-2 puta dnevno tijekom igre doći do prekida veze. Jučer navečer sam ga spojio preko kabela i do sada mi se to nije dogodilo još nijednom. Također, upload i download su mi sada puno veći. |
Koje modeme imate? Thomson iili Technicolor?
|
Thomson.
|
Technicolor.
|
Prešla sam na Bnet pa evo brzine
http://i1083.photobucket.com/albums/...psdpkcabwq.jpg isprika zbog vece slike, ne znam drugacije.. |
Ajde, ajde, nemoj se sad tu izmotavat, mala - velika slika, priznaj da imaš zadatak reklamirat :D
sad ćeš brže do recepata i serija :kafa: |
@yaya, u zgradi imate bnet koaksijalac?
Jer većina njih se žali na ping od bneta koji zna biti velik |
Da u zgradi je proveden kabel
|
Citiraj:
|
Tehnicolor ja mislim
|
Citiraj:
Ja na Bnetu i moj susjed odma do moje zgrade na Tcomu igramo na istom serveru, moj ping 75, njegov 45. Server u Njemackoj btw. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dok igram bilo koju igru na ps4 a naravnk serveri su van hr imam uvijek najlosiji ping... |
Na 400 km ni je ping na wlanu 71 ms, hvala @Pogy za info nisi se zato morao registrirat, ne igram igrice pami taj ping nijetolko bitan, muz igra WOT, ne znam di je njihov server..e pitala ja rekao mi je da mu je 30tak ms ping na WOTu..a na amisu mu je znao bit duplo i vise veci..tako da :) opet happy end
|
E, sad me brinete. Dakle, Bnet u prosjeku ima veći ping od ostalih ISPova?
|
Citiraj:
|
Gle meni nije ping 89 premaBudimpesti nego 46 tako da, ja ne znam jesi ti jos uvijek na bnetu ali nemoj plasit ljude
|
Nek malo ljudi pogledaju ostale tvoje postove jer si na iskonu a pljujes po bnetu, nije bas ok, od svih forumasa samo ti imas problem s pingom
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:16. |