![]() |
Poz društvo
Prije par dana 29.10 preko Deutsche Post tracking, pisalo mi je da je pošiljka stigla u Frankfurt. Danas su promijenili datum i piše: The item arrived at the International Logistics Center IPZ Frankfurt on Dec 3, 2013 Šta to znači da se je ona mrdnula ili su samo datum promijenili? Ima tko iskustva?? |
Standardna špreha kod Deutsche Posta - datum će se još jednom promijeniti tako da te to ne nervira. Čekaj da ti napišu da je došla u ZG.
EDIT: Oppo se hvali novim mobitelom koji će imati super noćne fotke. Živi bili pa vidjeli. http://www.phonearena.com/news/Oppo-...in-tow_id49934 |
Dolazim po mali savjet. Gledao sam Cubot One i Tronsmart TS7 Glacier, vidim da se razlikuju u procesorima (MTK6589T cortex A7 1,5GHz quad i MTK6582, Cortex A7 quad core, 1.3GHz). Cijena je razlika u par desetaka centi. Jedino što mi dimenzije malo odskaču ali se na to mogu naviknuti s vremenom.
Ima li što drugo, možda manjeg ekrana do 4,5" a da je slične cijene i da je solidan mob? Citao sam i o problemima sa GT99, tako da sam njega iskljucio iz izbora |
Evo ja ti mogu preporuciti trosnmarta ts7. Narucio sam Cuobota one,a stigao mi tronsmart. Nakon mjesec dana mob radi odlicno,baterija dobra,gps odlican. Ali koliko sam skuzio Cubot one - ts7 su valjda isti mobiteli pa vjerovatno da ce i cubot radit dobro
|
kakva je sad razlika u softwerskoj kvaliteti mtk6589 i 6582 te gpu kod ts7?
|
Citiraj:
Kolega s4s4 hvala na savjetu ali ni to mi nije pomoglo, izgleda da na cubota neće i gotovo :D. |
a koliko se puni i s kakvim punjacem ga punis. mene to najvise ubija
|
Die Sendung wurde am 03.12.2013 im Zielland Kroatien erfasst.
eto ga, sad samo čekam da mi dojde u ruke... |
Citiraj:
Kao punjač koristim samsungov punjač od curine dive il tak nekak se mob zove, starija verzija ali punjač mi odgovara pa njega i koristim jer je ipak sigurniji od ovog kineskog. |
ne znam koja je tocno razlika izmedju prvog Ts7 i ovoga sa 6582 procesorom, zna li tko ima li kakve razlike u samim mobitelima u praksi?
|
Pretpostavljam da ovaj zadnji status znači da je mobač otišao na carinjenje?
Kako mi sad šalju obavijest, poštom, telefonom i koliko to otprilike traje? Code:
Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information |
Citiraj:
|
ovaj novi ts7 ima mtk6582 na 1.3 i MALI gpu
|
To je onda neka nova verzija. Prijašnja je imala MTK6589 i PowerVR SX gpu.
|
ali piše i više od 16000 antutu score...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nevezano za ekipu sa posla, sad bi uzeo nešto za članove uže familije za božić.
Uzimao bi sa geekbuyinga, budući sa Banggooda nema šanse da dođe prije sveta 3 kralja :D Uvjeti su: - da mu 3G radi na Tele2 mreži - 1 GB of RAM - Google Play - do 150 USD Trenutno sam u uži izbor stavio: IPEGTOP Z26 - 143 USD (presell) Lenovo A820 - 143 USD Lenovo A760 - 115 USD Tronsmart TS7 Glacier (New) - 140 USD W450 - 97 USD IpegTop mi se čini kao odličan, ali trenutno ga nema i tko zna kad će doći. Drugi izbor mi je Tronsmart. Ajd, ako netko ima ove mobitele, neka kaže 2-3 o njima. |
Tronsmart ti nema 900MHz na 3G ,tako da ti van većih gradova neće raditi brzi internet na Teletini.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Resolution: Up to 1280 x 720 pixels (MT6582), 1280 x 1080 pixels (MT6589) Camera: Up to 8 MP (MT6582), 13 MP (MT6589) |
Citiraj:
A i u specifikacijama piše da i nova verzija sa 6582 Quadom ima 13 MPx kameru i 1080P snimanje. Ko je to na net stavio, taj očito ne zna o čemu priča. Evo, SLUŽBENA stranica ;) |
ma da su i ove niže vrijednosti, opet je ok
|
Ja sam ionako na kombinaciji Vip/tomato kartica, tako da me ove stvari oko tele2 i 900MHz ne uzbuđuju previše, a Lenovo A820 ima dosta nedostataka koje me odbijaju u istom cjenovnom rangu
Kako funkcioniraju kuponi i ima li ih na geekbuying? Mislim da je moj izbor pao na ovaj novi TS7 sa MTK6582 |
Sta je taj novi chip 6582 štedljiviji ili? U čemu je fora. I meni se dopada taj ts7
|
Ima nešto o tome OVDJE.
|
Citiraj:
I sada ostajem pri istome, s obzirom na cijenu, jako sam zadovoljan. O GPS-u nisam ništa pisao. Kasnije sam ga koristio, ali samo na Gmaps, i brzo nalazi satelite uz pomoć Data, i točno prikazuje lokaciju. Preko Play store-a ne mogu instalirati baš svaki software, isto kao da ima zabranu (npr. Viber, Chrome, Drive itd.) Ostale mobitele nisam probao, ali ovaj isto ima preporuku. Eto ako što pomaže. LP |
Kinez mi nije poslao adapter za naše utičnice pa gdje ima za kupiti ako je netko več uzimao pa zna.
|
|
Ma da, pa da mjesec dana ceka tako nesto. Odes u bilo koji ducan tipa chipoteka, electronic centar ili nesto slicno, i kupis adapter za 10kn.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |