![]() |
|
Zašto nema file managera?! To je jedina stvar uz EAP-TLS koja mi zbilja treba.
|
Citiraj:
|
@akoj...Zato što nisu zdravi u glavi. :) To je jedino logično objašnjenje koje vidim. :) Eto. ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Recimo osnove funkcionalnosti file explorera? :) Želim nešto tipa windows explorer kao u windowsima pošto koristim windows phone. :) Jelte...
|
Citiraj:
Mislim, nije bajka ali osnovne stvari radi zadovoljavajuće.. Citiraj:
|
uz puno lijepih stvari nisu se usredotočili na ono po meni najbitnije
telefoniranje gadi mi se da se moraju za najobičnije telefoniranje koristit dvije aplikacije zar nisu mogli jednostavno sredit ono najbitnije za šta koristimo telefon koristim već neko vrijeme curinu 920ku kao pripremu za eventualnu kupnju wp uređaja i svaki dan nanova mi to ide na živce izgleda da ostajem još neko vrijeme na androidu mada bi drage volje preša na nokiu |
Citiraj:
Jel ti tko brani da instaliraš softver za garažna vrata? Jel mi možemo instalirati softver za ove dvije opcije? Citiraj:
|
moram koristit nativnu dialer aplikaciju i uz nju moram još imat rep dialer ili neki drugi jer nativnoj fali opcija smart diala i speed diala a ovoj drugoj opet fali live tile opcija i prikaz propuštenih poziva i call history a nekome tko dosta telefonira su te opcije dosta bitne
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moraš skupit sve! |
Tribali su ubaciti smart dial definitivno.
|
Citiraj:
|
Ako nema smart dial to je onda retardacija na najjače, kad zovem nekog upišem prva dva slova i izbaci mi imena koja počinju na ta dva slova, nije mi na kraj pameti pisati broj ili skrolati između 170 kontakata.
Fail na najjače. |
Citiraj:
Nije da sam obje opcije često koristio pa da mi fale, ali bilo bi ih lijepo imati... Citiraj:
Citiraj:
Zašto nisu stavili da se i zvuk kod poziva čuje samo 1 sekundu? Ako je za vibru to dovoljno... |
Citiraj:
Nek naprave nekaj tipa es file explorer kaj je na androidu ili samo nek "portaju" windows explorer i to je to. ;) |
Citiraj:
nije preko people huba smart dial, to je samo search kontakata, isto to imaš i u nativnom msovom dialeru, ali to je smeće, isto kao i kod iphonea koako glup potez od ms-a, tako jeftinim stvarima su odbili kupca koji jednom godišnje minja mob a siguran sam da nisam ja jedini koji tako razmišlja sve sam se nada da će sa 8.1 updateom doć i te opcije i da ću sebi uzet odma 1520 ili nešto novije ali kako izgleda idem na m8 |
Pa i ne moraš - grupiraš ih pa imaš samo grupu pinanu :)
Znam da to nije to, ali je najbliže što ima. Moje potrebe zadovoljava. |
Što se tiče speed diala, istina je da nema onako jednostavnog kao na androidu, ali ja recimo imam nekoliko ljudi koje kontaktiram na redovnoj bazi i oni mi stoje pod call history te ih je lako nazvati preko toga pa se taj nedostatak donekle anulira.
Iako bi bilo bolje da ima pravi smart dial. |
Citiraj:
također na start screenu imam pinano 3 grupe ljudi i to familija,prijatelji i posao tako dako da ako trebam nekoga odredjenoga nazvati obicno ni ne idem u dialer nego direkt u tu grupu. Na kraju vise ni ne razmisljam od speed i smart dialu, valjda je stvar navike korištenja. p.s. jedva cekam 10.04 i dev preview :D |
Primarno mi mob služi za pozive,pa bi barem opcije što se tiče toga trebale biti savršeno posložene,sve ostalo može proči ali nedostatak onog osnovnog rezultira time da opet dio krisnika ne prelazi na ovaj OS.
Pa kaj je tak teško dodati listu favorita,ili ponuditi da ti vibra radi dok zvoni mob. |
speed dial dolazi sa WP 8.1
|
Neki izvori koji do sad imaju dosta precizne prognote najavili su speed dial, smart dial, file manager sa full copy/past/move/rename/delete/kuhanje kave te da dolaze sa WP8.1.
Samo to nisu prezentirali jer očito da ili nisu imali vremena ili su smatrali da su to stvari koje nisu bitne za keynote. |
Citiraj:
najosnovnije stvari koje bi telefon triba imat im nije za keynote a onaj glupi i nepotrebni wallpaper razvikuju ka da je neznan šta kuda ide ovaj svijet, tze tze tze |
[QUOTE=nathan.fake;2573118]ali 930 je nasljednik/evolucija 925ice..
1520/1020 je naslijedila 920 kao flagship model :fiju: Pa bas i ne :fiju: . |
Citiraj:
Sanjam o trenutku kada ću moći na vlastiti share ujutro prebaciti glazbu/dokumente/video ili kaj god na mobitel. :) |
sad je da 14og dolazi wp8.1 za developere, uff, kako je krenulo bit ce na kraju mjeseca
http://www.wpcentral.com/final-build...medium=twitter |
Developer Preview se očekuje da će doći 14. travnja.
File Manager će navodno biti ugrađen u OneDriveu, vrlo slično rješenju kakvo se nalazi na Windows 8.1 |
Čitam članak na WPcentral i ne vjerujem, dva najveća nedostatka Lumie 930: nema microSD i nema Glance...
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia...ance-heres-why In order for Glance to work, it needs display memory to maintain the information presented by the program. Koji vrag to znači? Zašto Lumia 930 ne može imati Glance a svi ostali mobiteli mogu? :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:23. |