![]() |
Citiraj:
s tim da ih je čelzi jedva jedva dobio.valjda kad su vidjeli gdje su na ljestvici popizdili i počeli igrati |
10 minuta igre pred golom bayerna :D Ajoj Benzema
|
:D:D:D
|
Bravo Ribery
|
Ivane tvoji komentari zbilja nemaju veze s vezom.. Real mi djeluje vrlo dobro.. bit će svega!!
|
bravo bayern!!! :)
|
Mislim nemoguće je ovaku mega momčad kakva je real držati bez prilike..ali bayern ima rezultat i opasan je maksimalno!!
|
Ronaldo saberi se,ajmo
|
Hebali te cigani i kladionica.. Najvijaj za Bayern :)
Gomez nije bas neki, mogao bi Olic malo uci i probati zabit koji:) |
glumacka skola reala. vrhunski. :)
|
Ja sam mislio da realovci nisu padavicari ali ovo je strašno!! Tekma je raj za oči. Očekujem ovako nesto i sutra..
Kako je neinteligentan ovaj Ramos pa to je strašno!! Cini mi se da je Bayern namirisao krv i da ce oni to dobit na kraju!! |
Ajmo Bayern!!!
I više žuti onom šumadincu što siluje Riberya. |
Odlična tekma. Realu je fakat pol 12 kad se Benzema vraća na 30 metara od svojeg gola u pomoć.
Fine paralelne lopte, po cijelom terenu uz pokoju atrakciju koja ne štopa igru. Baš me zanima kakav će bit Realov odgovor u nastavku. Citiraj:
Klasika će bit; 75 minuta dodavanja oko šesnaesterca, 5 minuta navlačenja za rukav suca onog gringa, a ostalih 10 nas možda iznenadi :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Krvnik Robben je trebo dobit crveni...veli Barca ekipa,ko Pepe na Alvesa...ajmo sudije:D
|
Ordem uhvati nekog drugog, nisam raspoložen za prepucavanje!! Pozz
Hoćemo još golova u nastavku!! |
Šteta šta je Pepe onako miran, nadam se da će poludit u nastavku (te dobit crveni :D).
|
Citiraj:
Druga uvertira u el clasico skola glume je sutra. :) Da bayern utrpa makarcjos jedan jer bu im bio pakao kod reala doma. |
Skrumpali se evo
|
O sunce ti ljubim, kakva "akcija" :D
|
Dok ovakav nogomet gledam, cisto me zaboli koji ce rezultat biti. :D
|
koji propuh od gola....uzas.
|
Vrhunska kontra Reala.. vrhunska utakmica, jedino fali još golova.. :)
|
:D:D:D
|
GOOOOL :goood:
|
GOOOOOOOOOOMEEEEEEZ! :D :D
|
tooooooooo tooooooooo evo ga ihjo milina!!!!
|
Ovo na kraju je čisti crveni:)
|
izvrstna tekma, nadam se da ce isto tako dobar biti uzvrat
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:45. |