![]() |
Citiraj:
Igrao sam bio protiv njega cca 10 puta, od toga mislim da sam izgubio lane nekih 6 puta, možda 2-3 pobijedio, ostalo izjednačeno. Nakon toga sam ga dodao, pa znamo odigrati nekada...čovjek je brutala na Veigaru, naučio me masu trikova :D Citiraj:
Top: Renekton, Nidalee, Teemo, Jax, Ryze, Kha Zix Mid: Katarina, Ahri, Lux, Karthus, Kassadin, Veigar, Kha Zix, Ryze, Orianna, Nidalee Adc: Lucian, Caitlyn, Ezreal, Varus Supp: Leona, Blitz, Nami Jungle: Kha Zix, Amumu, Fiddlesticks, Vi, J4, Yi, Elise s time da cca na svakoj poziciji mogu igrati vjerujem 10 championa bez da feedam, dapače :fiju: ali sve u svemu, nauči 2 championa jako dobro, i to ti je dobra osnova. |
Majko mila, napokon Silver 1, nakon 12 serija.
S tim da sam 1. meč dobio, drugi izgubio, i 3. je bio biti ili ne biti :) I počnemo 0:6, protivnička akali ima 4:0, u 25. min imali 10:32 u killovima, i onda preokret, jedan dobar stun s sonom i gg wp :) Danas sam prvi puta vidio Championship Riven, vrijedi 200 EUR na ebayu. |
Kaj je AFK popio ban? Vidjeli ste što je naškrabao jučer?
|
Gold 4 - Gold 1
pad opet u gold 4 u par dana Gold 4 - gold 1 94LP - jedna partija do platinum promoa! ... 2 dana kasnije, Gold4 Fucking fuck!!??!! ;D;D;D |
Citiraj:
|
Mislim da znam što je bilo, ali ne želim govorit stvari za kojeg nisam 100% siguran, iako sam poprilično siguran.
edit: ajde reći ću moje mišljenje.. to vam je ustvari ovaj lik sa duplim accom(prilično sam siguran) koji je već bio banan. Isti stil šprehe kao i AFK. Uglavnom, obojica su me nervirala :D Btw obojica su iz Osijeka i obojica navodno su imali curu i obojica su LoL igrala. Previše slučajnosti da ne bi bilo istinito. Neka moderator provjeri spajanja IP-a pa ćete vidjet da sam u pravu :D Case closed :amen: |
Pa uglavnom, između salvi uvreda koje je napisao purgerima tj meni :) objavio je sliku da je ušao u Gold V i da smo mi svi tu kaj već jesmo da ne idem u detalje.
|
i nisi napravio printscreen
stvarno?! uzimam ti IT certifikat n00b! |
Who said i didn't :)
|
Vidio sada što je napisao, to je gg.
Mislim da je bio igrao samnom, Zoolandez (s buga i foruma, trenutačno D1, bivši challenger, bio je n.1. fidldesticks na svijetu) , i još s par njih.. i nije mu nitko srao što je zasrao botlane toliko, nego sada što recimo stoji u lejnu 20 sec, umjesto da ode uzeti wraithove/wolves, i općenito govoreći "nisam igrao champa pun klinac vremena"..nije uopće pitanje kojeg champa igraš ili što već, nego to da je dobrih 4 minute od 20-25 minuta on stajao i nije radio ništa, umjesto da ide farmati junglu..s time da mu je svako od nas pokušao i pomoć. Ali slažem se, purgeri aka Guls, gtfo!!! cijela država je u klincu zbog vas!!! rawrjwaorjwpaoraw :D:D:D:D:D:D edit: ako ima više od jednog, posta, hit me up :D |
Dajte i meni ss na pm, nemojte me zakidat sa tim stvarima :(
Edit: vidjeh i ja... čudi me da to meni nije napisao odmah onda kad sam mu izravno rekao da jednostavno ne zna igrat i da ne pametuje. Btw rokam arame samo do kraja sezone ali su me već počeli živcirat više nego ranked jer svaki drugi game imam jednog lika afk |
Mi trolamo arame i to je baš uživancija, rijetko kad je tryhard, ali najčešće kada igramo tank kompoziciju protiv poke tima. AP cait, 40%cdr i rokaš zamke po mapi. Nastackaš AP-a i nashor pa rokaj.
|
Evo mislim da sam danas definitivno imao najgori game do sada. Cijeli tim razvaljuje a Olaf u 10 minuti 1/13 a riven 13/1. Ah te čari LOL-a i ne korištenja mozga :lol2:
|
Počeo sam igrati malo Thresha, odigrao koji normal, pa odmah u ranked :D
trenutačno 4-0, average 3,3 / 4,5 / 19,8 ..koji debilan champ, možeš izgubiti lane fazu, ali nakon toga, gg son |
Ili Thresh top, trinity + defanziva. Rokaj brate.
|
I onda dobijes ovo ;D
https://www.youtube.com/watch?v=SP-o2dYg9v0 |
Zato kada na ARAMU dobijem Thresha bude svega :goood:
|
Ako mislite u skorije vrijeme skinove kupovati, bacite pogled na ovo :)
|
|
Citiraj:
Ovaj je gori od kaceytron :roller: Ni ovaj normalan siguro :D |
Mene ubija što govori pro player...
4 pobjede za redom u s1, možda ima nade i za mene da dođem u gold :) 67 LP za sada :) EDIT 2: 82 :) EDIT 3: Promo za gold :) EDIT 4: Prvi lost u promo za gold. x - - - - :D Ali nema veze, vidim da sam roba za gold, ako ne i više, jednostavno mi je prelagano igrati protiv ovih silvera, ali nemožeš niti sve sam. U prošlom meču smo imali dobar team, sve super, samo naša fiora ima 0:7 score i 124 cs u 40 min. I onda krenem 2. meč, uđem u champion select i ponovno on i ponovno fiora :D Sva sreća pa je netko dodge :D EDIT 5: ✔ x - - - EDIT 6: ✔✔ x x - Odlučujuća :) |
http://www.pohrani.com/t/U/13O/4n7NV...9738898433.jpg
Hvala X-Plosiv za odigranom 5. meču, nisam se usudio sam :) |
cestitam :)
mene nakon mjesec dana ne igranja rankeda.. poceo svrbiti ELO ... pa idem probati do kud ide u goldu :D zasad dogurao do gold iv ... danas sam bio car sa malzom, ali toliko se stvari poklopilo da nakraju ispale 3 izgubljene i 3 dobivene, KOMA! odigram 11/0/5 na midu i onda nadobudno sljedecu dam zedu free kill, i pusiona... cijeli dan po lojtrici gor i dol :P da dodjem na isto |
Fala, fala :)
Ja ću i dalje igrati samo ranked, pa da vidimo. Bojim se iskreno promjena u S5, ali ajde, vidjeti ćemo :) |
Citiraj:
Ali taj mentalitet u tom ELOu, drake mentalitet, chase, sam način genkanja itd. :D :D:D |
Ja zaboravio na LoL :D Bacilo me u gold I :roller:
Nema decaya u gold tako da ciao LoL :D |
Citiraj:
I sad 2 losta u gold. Prvi smo jednostavno bili uništeni od strane Shaco-a, znači smurf jungler, brutalan, uvijek je gdje treba. Znači znaš da nesmiješ ići u fight jer vreba negdje. Drugi meč, 1st pick mid, 2nd pick top.. oni oboje 7 minuta 0:5 score. Mid kennen u 33. min 42cs i 1:9 score. Ja sam pomogao nafeedati Cait, ali nemožeš sam nikako. |
shaco... ili vrijedi kao dva igraca u svojem timu... ili kao da igra za tvoj tim( protivnicki shaco jel) :D
ne znam tko je spomenuo ovdje jarvana, prije par dana sam ga kupio, onak nakon 70tak champova :P i to je zvijer! u tri cetiri dana sam bacio jedno 15, 20 meceva, zabavan je, jebeno inicira fajtove, i nakon malza/viktor mid.... leona/blitz bot.. mislim da ce mi to biti sljedeci champ kojeg zelim perfekcionirati... koliko toliko, onak na bar 60% win rate. ako ima kakav jarvan jedi master, padawan lookin' for tutor :P :fala: p.s. velkoz recimo ima jebenu zvucnu podlogu kad pusti ulti.. "it's a freakin' laser", ali ovaj jarvan svaki AA kao da je meteor opizdio miniona iliti champa kojeg puknes :P |
Taj vel'koz me iskreno zanima. Možda ga i uzmem, vidjeti ću :)
|
Citiraj:
Ove sezone stigao iz silvera do diamonda samo s njim jungle. |
Udyr jungle! Koji champ! Nešto prejako.
|
Citiraj:
ne znam, fakat sam pokusao jungle, ali ne sjeda mi. slab sam kad treba procijeniti kad gdje gankati, mislim kuzim spike, top je dva kila prednosti.. pomozi ostalim laneovima... i tak to, ali ne usudim se counter junglat, i jos nemam dobar tajming za skilove. p.s. azir me razocarao, malocas sam ga cak i dobro igrao na ARAMu ... ali opcenito nije fluidan kakti ostali champovi. vel'koz mi je od prvog dana bio fora, cak i uz ove nerfove, true dmg je mocna stvar. samo nikako ga nemoj first pickat... mozes spamat Q koliko te volja.. i mocan je spell.. ali solidan fizz zed ili cak i ovaj nerfan talon razvaliti ce te kakti "dodaj nesto u tom pogledu" :) |
Ili akali :D
|
Blitz top. Ili Taric top. x9 :D
|
Mene jednom AP blitz mid razvalio do jaja iskreno.
Bio neki smurf, ali čudo kako je jak bio. |
Taric top je bio meta jedno vrijeme xd :D
|
Ja sam probao Udyr-a top (ali 0:9:21), jer tako, lelte, može Trick2g.
I failao ofc :D |
Zna li tko mozda do kad ce trajati ovaj Hexakill mod (6vs6)?
|
Citiraj:
Citiraj:
A i ako idem na top sigurno neću uzet J4 jer je mana hungry, stvarno mu treba malo da spadne na nulu što se tiče mane. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:10. |