![]() |
@wolv .. imas Distrelec, oni su generalni uvoznik za EU, oni salju u HR Nebre. Ja jos cekam doduse batch 1 indoor.
|
Distrelec i Nebra. Ista cijena bila, nebra mozda 3e skuplja. Indoor.
Sto prije dodje, dobro dodje. Batch 3 i 4 :( |
Meni su se doduse prestali javaljati iz Distreleca. Ne bi me čudilo da ih je netko iz firme pokupio da njemu kopaju. Ili ih prodaje off the market za duplu cijenu. Svašta je moguće.
|
Hvala budem bacio oko pa kad dode, dode.
Jeste uzimali drito sa distrelec.biz ili preko naseg resellera eltera doo? |
Direkt sa .biz... gledao sam tog naseg resellera i s obzirom na izgled stranice zakljucio da mi je bolje direktno.
|
Ljudi i meni je interesantan ovaj projekt helium. Kopao sam po temi i postovi u svezi toga su razbacani uz klasično majnanje. S obzirom da je ovaj projekt još u razvitku te mreže i velika je mogučnost da će s vremnom rasti sve više,
zar nebi bilo ugodnije da postoji tema samo za helium. Da li netko od modova ili admina može da otvori pod temu samo za to i možda prebaci tu iz ove teme neke važnije/značajnije postove sa infom i linkovima o tematici? Ovo je samo prijedlog - naime nekad sam niz godina bio mod u jednoj drugoj sferi i sam bih postupio kako sam i napisao, tako da sve vezano uz helium bude na jednom mjestu a samim tim i puno preglednije.. Eto samo ideja.. ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
iz 8.mj 2020.
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
da sad ne filozofiram previše, koliko je puta narasla cijena ETH od 8.mj 2020 do danas? ;) |
Ne kužim, jesmo li nešto pogrešno rekli? :)
|
Citiraj:
nisam uložio :hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Citiraj:
Sada ponovno bez šale, DCA je majka. Nema stresa, stavljaš koliko si sam sa sobom odlučio da želiš/možeš i ne dira me da li raste ili pada. Čak sam si složio skriptu koja kupuje automatski što sam naredio, i to tako da je "maker" nalog radi manjih naknada. Radi top top za sada, i kupuje automatski na određene dane i sate u tjednu svaki puta iste iznose u $, tako da više niti ne palim aplikaciju za kupovanje. |
Ne brini, ulaganje nikad neće nestati. Ne postoji period kad ne možeš uložiti u nešto. Crypto je takav kakav jest sada, kada padne opet će se dignut,samo trebaš skupit hrabrost i ući u to jer s malim ulogom nećeš napraviti ništa osim ako ti je to cilj. Ako jest, onda zaboravi rudarenje, alt coins i slično, ulozi u BTC i čekaj par godina te dŕži fige da narastw. Imam frenda koji je to napravio ali je popustio prije vremena, kupio 2btc za 4k usd svaki pa ga prodao kao je dostigao 9k. Sad se grize. Svaka investicija je takva. Mozes dobit,mozes izgubit. Koliko ljudi je majnalo eth jos od 2019 kad je pao eth na najnize ali nisu odustali. Sad se vesele :D
|
Citiraj:
A kaj da je palo ??? Jel bi i onda bili prozvani ??? |
Je li u redu zarada 0.03136 ETH od 26. Mar. 2021 00:06 - 10. Apr. 2021 23:26 (26. mi je bio payout pa onda 10. ovaj iznos koji sam naveo) uz oko 39.50 Mh/s? Muči me što na pool-u ne prikazuje ispravno reported, current i average hashrate pa rekoh da me ne kradu slučajno.
|
Ovo je po tvom mhs-u zarada... koja je veoma odprilike... to je cisto informaciono.. varira od trenutne zarade po bloku i koliko si ucestvovao u istom... naravno average je onaj koji bi trebao da se racuna.. ali i o je veoma odprilike (sto bi na nanopool-u napisali Very approximated earnings).. u svakom slucaju ako sumnjas u pool predji na neki koji ima dobre ocjene i koji ima dosta korisnika.. ja licno koristim nanopool i zadovoljan sam.. ako i kredu.. nisam skontao...
i da ako si pocetnik manje cesmuke i brige imati ako budes svaki dan (svaki cas) gledao kolika ti je zarada.... gleda se na mjesecnom nivou.. a kada preguras pola godine vise neces gledati niti ce et zanimati.. u principu koliko daju.. dali su i to je to :) ___________________EDIT_________________ trenutna zarada po bloku je 4.04ETH i to varira iz sata u sat.. zna biti i 3.00ETH pa je samim tim i zarada na tvoj mhs manja... zato se i naglasava da je veoma odprilike..... i nemoj toliko gledati zaradu u $ jer i to varira i zavisi od trenutne vrijednosti ETH... nego gledaj kolicinu ETH koju mozes izrudariti.... nego evo sad nesto razmisljam... vidi svaki mjesec koliko si izrudario ETH i izvuci prosjek.... |
Postoji li mogućnost da se u mmpos-u podesi da određene grafe vrte jedan algoritam, a određene neki drugi dok su spojene na isti rig?
|
Citiraj:
da je palo.... 27 crveno? :) ne prozivam nikog i stvarno nema nikakve ljutnje :chears: nego, često razmišljam okladiti se kontra domaćih jer nikad ne dobijem na kocki :D |
Dečki idem poznatim principom što tu pišete NH-Coinbase - Coinbase Pro - Revolut
Gdje na Coinbase Pro dodati Revolut karticu? Imam samo za dodati Bankovni račun al ne i revolut |
Citiraj:
ipak je kartica produzena ruka bankovnog racuna. Uzmimo ZABA PBZ HPB kartice- pa nisu kartice nosioci racuna nego su tu da s njima pristupis bankovnom racunu.. tako je i s revolutom. Znaci pridruzujes karticu upisivanjem bankovnog racuna revoluta. User-Banking-Link new account-Euro acount ili sto vec imas na coinbasu-Bank Name-adres-BIC (to procitas u aplikaciji revolut)-VERIFY. |
Kolike su vam temperature memorije s tim +1300 MHz na memoriji clockovima (na RTX30x0 seriji)?
|
Rtx 3070 oko 70 stupnjeva, a 3090 na 106.
|
Na 3080 106-108 cca.
|
Ako zelim zadrzati to sto izmajnam, gdje je najbolje to drzati na kojem walletu?
|
Citiraj:
Ako mislis dizati - salji direktno na novcanik na kom vrsis konverziju u kes... ako mislis duze drzati - po meni najbolje je na zvanicnom novcaniku (ako ne racunamo hardverske novcanike) |
Gaming x trio sa novim thermal padovima i pastom + EKWB backplate umjesto "grafitnog" stock backplate-a 96c fan na 65% tako da je stvarno tiho, grafa je u kućištu s 1x 120mm i 4x 140mm ventova + jedan (bit će dva kad nabavim splitter) 140mm vent na backplateu
|
Moja Gainwardica se vrti oko 96° sa memorijom, ventovi na 60%, stock padovi
|
u S&M zupaniji je struja jos uvijek free ? :fiju:
|
Citiraj:
Moguće je staviti 3 različita minera ... Ili staviti jedan miner,ali odrediti koji koin da majna ... |
Možeš li to malo pojasniti? Ja ne kužim kako bih to napravio.
Imam rig, tom rigu je dodijeljen profil, unutar profila je definirano koji coin i koji miner će se koristiti. Ne vidim mogućnost odabira više minera ili coina za pojedini rig. EDIT: Našao sam, kod odabira profila za pojedini rig se po potrebi stavi više kvačica, tj. odabere se više profila za taj rig |
Citiraj:
|
I da dođe do 110c što mu je max. neće biti grafi ništa, automatski spusti clokove dole.
Ako se ne varam GDDR6x mema ima ECC "ugradeno" pa nema brige. Meni se desilo par puta :D Dobio opomenu na majneru i /hs dole i to je to. |
Sa Nicehash se na Coinbase prebacuje BTC i onda na Coinbase mjenja u ETH ako sam dobro skuzio ili?
|
Tko mjenja?
jednom kada si prebacis na coinbase BTc mozes sa njime sto god te volja. |
Pa mislim u slucaju da zelim holdati ETH, tek onda mjenjam BTC u ETH na Coinbase.
|
Porez+carina za antminer
Pozdrav ekipa,
Tražim po forumu/netu, ali ne mogu naći... Koliko ispadaju naknade na uvoz nekog asic minera iz Kine (Alibaba etc)? Gledam po europskim stranicama da nešto nađem, no većina toga je rasprodano u pm. Recimo primjer...imam ponudu za antminer L3++ 390$...ili recimo s17 73T 500$...koliko na te cifre ide još naših HR naknada? Nešto sam prije par dana čitao za DHL dostavu da se tu nešto izbjegava od naknada, da se plaća dostava samo, no ne mogu pronaći tu informaciju sada... Ako netko ima iskustva, bio bih zahvalan |
Citiraj:
Ako nemaš besplatnu struju zaboravi to. |
Citiraj:
|
Pozdrav,
imam još jedno početničko pitanje, mogu li na istu binance ETH adressu/račun majnat sa više različitih računala, a da se coini zbrajaju na 2miners poolu? :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Super, hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:04. |