![]() |
josh je mlada noch, a sutra se ne radi. : cheers2
|
Citiraj:
|
ja ne znam o kakvim "paketima" ti prichash, http://thefamilybiz.org/ezboard/emoticons/weed.gif,
ali ja sam na dsl-u. :) |
@MM: upravo to prijatelju, tvoji smajlići ovako : hitthewa a moji vide kroz zid : goood :
Citiraj:
|
Veceras peglamo zar ne? :D
Koju uricu se nadjemo ? |
ako ste svi za da se nadjemo iza 21h, vidim da ih je troje trenutno na serveru,
ochekuje se navala uskoro... ;) |
Citiraj:
Atha smanji malo http://thefamilybiz.org/ezboard/emoticons/alcohol.gif i uozbilji se |
Citiraj:
|
damn, nisam ochekivao da se na praznik nerada radi.... :(
|
lol ajte iza ponoci na t- comu traze da nebudes zadnih 2 sata na netu da mogu obradit mb, nekontam sta flat imaju obradivat
|
Citiraj:
|
Ajmo gore svi da upucam nekoga veceras :(
|
Citiraj:
http://img259.imageshack.us/img259/5...iere4qr.th.jpg |
evo i mene andeo.....
@nino5 LOL. opet ova slika. vech je vidjeh. :D |
Citiraj:
|
Evo i mene za par sati, samo se nemojte brzo razići.
|
Evo vam server kakav ste i zaslužili. Nema modova niti bilo čega što nije default. Niti PB nije konfiguriran pa možete koristiti i cheatove do mile volje. Tu je i vaš omiljeni TDM da se možete napucavati do mile volje. Neće biti ni problema oko konekcije jer niti za to nema nikakve zaštite, kao niti za cvar naredbe.
Bolje niste ni zaslužili. P.S. Tri dana ste vi testirali ovakvo oružje kakvo sam gore opisao. Tek ste danas to "otkrili". |
Citiraj:
|
ček! kaj? ne kužim kaj je sad se opet spetilo?????
|
Slazem se, sad kad je RAK rekao da je oruzje promijenjeno sad svi odjednom kipaju : nono : : baad :
|
a bome niti ja, ja u windozama.
shto je promijenjeno kod oruzhja? |
A zbog cega to sve?
|
RAK nemoj se ljutit, vratit modove i sve sta si ucinio do sada, jer sam siguran da su pametni prepoznali tvoj trud i dodi gore da igramo, oni koji se zale nek odu na drugi server...
|
Šta se događa sa serverom ?
|
Balkanski nacin se opet pokazao na dijelu, mi smo toliko samodestruktivni da je to nevjerovatno, Rak nemoj sad i ti postupiti tako i sve odbaciti zbog hrpe mrguda. Vec sam prije napisao izlijecite frustracije a onda dojdite igrati, ispucajte se na nekome vani i dojdite se zabavljati na server ako ne onda postoji i nesto sto se zove single play... :rolleyes:
Činjenica je da onome tko gubi uvijek nesto smeta, izgleda da smo jednostavno takav narod, u nogometu su uvijek krivi suci, ovdje su krivi ne znam tko, valjda administratori, pa je MM chiter i tako dalje... Izgleda da si pojedinci previse toga utvaraju u svojim nezrelim glavicama. |
fakat neki nisu vredni ni čaše vode,nikak da se riješimo Balkanishe sheizewa...
hmm,a ko ga je sad opet hitil u PTSP,taj bu fasoval!! Rak,odi na,rekel Atha da šalje Zajca... |
kaj se dogodilo ? Pukla mi veza, odem jednu popusit i vise nema nikog na serveru
|
Citiraj:
|
mmmm,mislim da smo popušili admina,jopet je neko zasral do kocena,digel mu kiselinu vu želucu i sad smo voda.... ili je MM-ova squaw saznala za njegovu skrivenu ljubav, pa se riješila protivnika..?????
|
Citiraj:
|
dobro,a kaj je sad sa Rakom??????
mda,već ste ga preboljeli...... po onoj staroj; -kdo se z decom meša,zbudi se popišan.....-stara Prigorska.. |
Opet nezadovoljni ?
Damn vec smo se bili dogovorili oko nekih stvari i opet nije dosta. Zar nije bilo receno da Rak ima sve ovlasti i da kome se ne svidja moze igrati drugdje. Dovoljno je napravio i opet nije dobro. Ja na takvom serveru necu igrati. Rak vrati tvoje postave i kome se ne svidja BAN i gore ako treba |
Citiraj:
znam koliko i ti, bio sam u win, i odjenom 8 poruka na icq "kaj je sa serverom, kaj je sa serverom". |
Očemo igrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ja sam na pocetku Stalingrada otisel van i sad vidim ovo i mislim WTF??? Kaj se dogodilo??? :confused: :confused: :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je ovo bio razlog za ovu pizdariju..nemam riječi:confused: |
Citiraj:
a kaj? možda je opal server u Amsterdamu......... ili je upala 1 udarna Proleterska na Server i sve pobila po kratkom postupku??? |
Server će biti up&running za 10-15 minuta.
|
sta je to nikog nema
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |