![]() |
@TheEmpress
Fargo |
jep, fargo, banshee i hannibal.
|
Par off the top:
Justified, Californication, Legit, Arrow, Da Vinci's Demons, White Collar, 24: Live Another Day... |
Pogledao Hannibal S02...
Kraj je vrhunski, sve mi se sviđalo, od glazbe do priče, ništa nisam uspio predvidjeti, svaka čast :care: I S03 će ići dalje, NBC dao zeleno svjetlo: http://seriable.com/hannibal-renewed-season-3-nbc/ |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Moje mišljenje o seriji Arrow:
Gossip Girl + Smallville = Arrow :D |
Citiraj:
Castle, Curb Your Enthusiasm, Halt & Catch Fire, Hemlock Groove, House of Cards, It's Always Sunny In Philadelphia, Lilyhammer, Misfits, Mozart in the Jungle, Orange Is the New Black, Orphan Black, Parks and Recreation, Psych, The Americans, Utopia, Warehouse 13, Workaholics Sve super serije, svaka u svom žanru :chears: ... ima ih jos par odličnih ali valjda je ovo dosta za početak. :) |
Dosta, hvala, sad imam kaj gledat prek ljeta. :D Sve kaj pratim je sad taman završilo.
Citiraj:
|
Upravo se live gleda zadnja epizoda sezone GoTa :D :goood:
|
Citiraj:
|
@panda - nisi se mogel strpiti i naspavati ko covek? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a puno, puno bolja je sezona 2 i 3 od 1. |
To mi svi kažu, da. Moram se natjerat pogledat prvu do kraja, pa ću onda krenut s drugom, pa baš da vidimo. :)
|
Magic City
Meni fenomenalna, šteta šta je 3. sezona otkazana pa su sve skupusili u zadnje 2 epizode druge, pa je dosta toga ostalo nedorečeno i šlampavo odrađeno, ali ne pričan ovo radi mana, naprotiv žalim ta trećom i daljnim sezonama jer je šteta šta su snimili samo 16 komada, sa su snimili još toliko i više možda bistali u istu rečenicu sa Sopranosima... Pogledat:) Pogotovo ljubitelji žanra, Danny Huston je svoju rolu odglumija je**** |
fargo gotov, 10 nastavaka, sve ono kaj posten covek trazi od serije.
|
Citiraj:
Fargo je puno bolji. Protagonisti su glupi i ružni što više odgovara svijetu u kome živimo. :D |
Fargo mi je fantastičan,glumci su extra,svaku sekundu pogledam,nema premotavanja :D
(što za čru detektive ne mogu reči) :P |
Citiraj:
Spomenuo sam već prije u temi....vrh od serije koji je neobjašnjio sveden na 2 sezone. Čak ni gledanost nije bila loša navodno... |
Citiraj:
potpis. jako mi se svidjela. steta da su je ukinuli. :chears: |
I završetak Farga je klasan :) I kaj,to je to....serija jedne sezone? :)
|
Doci ce i druga sezona vjerojatno. Bar su to naslutili pisac i glumci.
|
koji glumci? :D
|
Pa koji su glumili u prvoj sezoni logično.
Čitao sam bio neki intervju/tekst s njima i piscem pa se dalo naslutit da ovaj planira drugu sezonu. |
no shit sherlock.
pitanje je bilo retoricko |
Citiraj:
|
istina.
|
Počele nove sezone Gracelanda i Falling Skiesa, te piloti Last Shipa i Dominiona.
Imaju potencijala, al mislim da će Last Ship doživit sudbinu one serije s podmornicom, nemogu se sjetit imena :D A Dominion, pošto nema slične serije, mogla bi se zadržat, al pošto je to SyFy nikad neznaš |
Citiraj:
|
gleda ko fargo?
|
Citiraj:
|
Prva epizoda je ono, WOW, ostao sam paf. Ostatak prespor, barem meni. Sada sam na šestoj epizodi i malo se toga dešava.
|
Citiraj:
|
Ma evo pogledao sad još jednu epizodu, nije to tako loše. Odvija se priča pomalo, a i simpa su glumci. Ima potencijala.
|
svršio s Fargom,jako dobro :D
da se pogledat u dahu,bili bob je extra odigrao :goood: btw nije po istinitoj priči nego su braća Coen napravila scenarij uz više tih ubojstava i priča koja su se desila prije 90-ih. |
Fargo je uvjerljivo najbolja serija sto sam pogledao u zadnjih godinu i nesto.
|
Odgledah sezonu u 3 dana. Ok je, ali ima previše praznog prostora (gledanje u prazno, besmislene konverzacije).
|
meni je baš to davalo specijalni štimung,jer je ekipa super odigrala,vrhunski.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |