![]() |
"Vi ste gold-ultra-premium korisnik, a i koliko vidimo možemo vam ponuditi i daleko veću brzinu"
- Ali ja sam milijun kilometara od centrale. "Ne, koliko vidimo propusnost vaše parice je sasvim dovoljna i možete dobiti tu uslugu" Code:
VDSL Port Details Upstream Downstream |
Citiraj:
Code:
============================================================================ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Marginu za download spustiti na 6.0dB i traziti annex m... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Code:
VDSL Counters |
Ja imam jos vecu brzinu nego sto pise max u ruteru :D
Code:
Kada ti se sinkao, brzina na 6db margine je bila ta. Ako ti padne ispod 5db, resinkati će ti se.
Meni divljaju FEC-ovi. Code:
:zdero2:
Code:
Zna li netko kakp na Iskonovom VDSL postaviti da radi fax.Ima li mozda neka opcija na routeru da je treba ukljuciti?Dok sam bio na ADSL i splitteru sve je radilo ok, a na VDSL ne radi.
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
Probaj se ulogirat ko supervisor pa vidi, dal ima kakva opcija... Ili SZK gnjaviti
|
Mislim da to imaš u opcijama SIP-a.
Btw, ako niste, uključite si da dobivate gmail poruku kada imate propušten poziv (u routeru). http://image.prntscr.com/image/0232d...aea0f006e.jpeg http://image.prntscr.com/image/21876...e0e7fedc9.jpeg Možete si isključiti mogućnost primanja anonymous poziva, možete uklj/isklj Echo Cancellation, razne modulacije pa Send Caller ID, Enable Call Waiting, uključiti nekakav "Hot line", "CBS" kada se stisne tipka 5 itd. I možete mijenjati glazbu na "Early media", nisam skužio što je to i kada je poziv na čekanju. Nego, kako na ovom telefonu staviti na čekanje? http://image.prntscr.com/image/06574...1cb34699d.jpeg |
Ag008, jel si ti cura kojim slučajem? "Koji auto vozis? Veliki crveni" :D
Uglavnom ak sam slucajno pogodil model telefona, na 12toj str imas upute http://panasonic.ae/en/manuals/KX-TG1611.pdf |
Ima li netko supervisor podatke za Iskonov Zyxel,ali za verziju 10b?
|
carevi,
imate li iskustva s preseljenjem usluge? imam internet 20mbit i iskon tv plus dodatne kanale.. bio sam kod zastupnika iskona u sl. brodu, oni nemaju pojma, kažu da zovem službu za korisnike, što ću napravit sutra ujutro.. ugl selim se, i trebam preselit uslugu.. da li je moguće razdvojit uslugu, tj meni treba samo internet, a da tv ostane ovdje gdje je.. tv sam uzeo samo zbog stare, i nenadano selim prije isteka ugovorne obveze (ostalo je cca 9 mjeseci) |
kolko ja znam nema dijeljenja usluga, ja sam to htio napravit na t-comu dok sam bio, htio ostavit telefon, preselit samo maxadsl jer je i na drugoj adresi bio telefon... i rekli su ne..
pa sam morao: 1) prvo odjavit telefonsku liniju na lokaciji B 2) preselit telefonsku liniju + maxadsl sa lokacije A na lokaciju B 3) trazit da ostane prvotni broj sa lokacije B 10x vise posla, a isti drek... al dobro, nek im je. |
Citiraj:
selim se u stambene zgrade, šteta što rijetko tko više koristi wep enkripciju :D |
i h1 ti ima akciju, 149kn max brzinu parice bez ugovorne obveze
|
Citiraj:
Bome. Ako meni to ponude ja idem na H1. Bas htjeo kupiti Fritz jer mi je dosta iskonovog routera kad ono h1. Poslao sam im kontakt pa da vidimo sto ce mi ponuditi na mome VDSL-u. |
Danas bio kod mene tehnicar od Iskona, malo prevrtio kucnu istalaciju, promjenio profil na 8b i sve radi odlicno.Prije sam imao dosta greska.
VDSL Training Status: Showtime Mode: VDSL2 Annex B VDSL Profile: Profile 8b Traffic Type: PTM Mode Link Uptime: 2 days: 3 hours: 2 minutes ============================================================================ VDSL Port Details Upstream Downstream Line Rate: 8.191 Mbps 37.887 Mbps Actual Net Data Rate: 8.192 Mbps 37.888 Mbps Trellis Coding: ON ON SNR Margin: 12.0 dB 9.4 dB Actual Delay: 0 ms 0 ms Transmit Power: 6.6 dBm 18.6 dBm Receive Power: 0.3 dBm 5.1 dBm Actual INP: 12.0 symbols 28.0 symbols Total Attenuation: 7.1 dB 13.5 dB Attainable Net Data Rate: 11.071 Mbps 45.736 Mbps ============================================================================ VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3 Line Attenuation(dB): 9.5 31.9 N/A N/A 17.6 39.1 N/A Signal Attenuation(dB): 9.5 31.3 N/A N/A 14.8 38.8 N/A SNR Margin(dB): 12.2 12.0 N/A N/A 9.3 9.4 N/A Transmit Power(dBm):- 1.3 5.9 N/A N/A 18.3 7.4 N/A |
Ti radi sada fax? A nisi stavio parametre prije niti koliko si i kojih grešaka imao kroz 24h.
|
I dalje ne radi, zaboravio sam pitati tehnicar za taj fax.Imao sam hrpu gresaka.Nije se moglo surfati poslije 19 sati.Sada sve radi ok.Jedino je prije bio malo manji download a veci upload.Rekao mi je da je ova brzina najvise sto se moze dobiti jer ako se postavi veca brzina da bi se promjenila margina i da bi opet bilo problema.
|
Mene zadnja 2 tjedna muci sto mi se konekcija reconnecta svako malo, prije je bilo normalno, svaka 24 sata, a sad gledam ispis spajanja za 2. mjesec. Najduza konekcija je trajala 3 sata, a ima I hrpa po 15-20-30 minuta.
U drugom mjesecu mi za sad pise: Ukupan broj spajanja: 110 Nisam bio puno doma ovih dana pa nisam previse paznje posvetio tome. Ali sad opet pocinje iritirat kad 2-3 puta tokom online gaming vidim reconnecting. Ili gledam livestream (nedavno simple session) i svako malo pukne stream etc... jel imao tko slicnih problema? Pretpostavljam da je savjet "zovi SZK"? |
Izašao je novi cjenik. Imaju novu pogodnost za one koji potpišu ugovor od danas;
HBO Premium besplatno do kraja godine |
dal još nekom šteka / ne radi njuskalo?
problem mi je samo na desktop browserima, mobile radi normalno. i to samo na iskonu. kad se prebacim na tcom ili metronet, onda radi. samo na iskonu ne. |
Iskon (optika), Win10, Chrome browser... otvara mi njuškalo i idem kroz kategorije bez problema.
|
@jp_rv
Štekao jučer, šteka i danas, na mahove. Ja sam na T-Comu, pa je vjerojatno do Njuškala. |
Citiraj:
tnx. |
Moja saga se nastavlja, danas posebno gadno zadnja dva sata: http://imgur.com/a/FKeZO
Znaci pukne net, nestane na 30ak sekundi, i onda opet proradi. I tako svakih 5-10 minuta kao sto se vidi na popisu spajanja. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |