![]() |
Citiraj:
I da,mene također zanima Šerlok,eh sad... |
Citiraj:
Brate mili, nisi ti ništa vidio. Meni nakon Avatara više ništa neće bit isto, film je...ne znam...treba smislit neku novu riječ.:care::care::care: |
čekaj koja je razlika? imaš one 3d naočale il šta?
@McG Po onome što sam čitao od tebe ja sam u taj 1% šta se tiče ukusa, jedino se oko Galactice ne bi složili, al to ti praštam. :P |
Također pogledao Avatar, nije mi film ništa posebno. Film je lijep, užitak je gledat sve te boje, efekte i to, al meni da film bude remek djelo treba kvalitetna priča, bez tipičnih blockbusterskih klišeja i patetike i tu je film zakazao jer radnja tipično predvidljiva.
Znam da će me sad pola foruma popljuvat al za mene film ne može uć ni u nekih "mojih" top 20 all time. To je samo još jedna u nizu fantasy bajki tipa LOTR, na prvi pogled si oduševljen jer je nešto novo i neviđeno, al za par godina zaboraviš da postoji. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
LOTR nastavci su najbolji filmovi ikad snimljeni, a da nisu bazirani na istinitim dogadjajima.
|
:amen:
|
Citiraj:
LOTR nije nista nego klasican film te vrste, jedino sto ga razlikuje je to kaj je baziran po megapopularnom LOTR-u od Tolkiena, te sto je imao ogroman budget! |
Dobro, zanemarit ćemo činjenicu da su Frodo i Sam totalno gej. :D A i ona dvojica. Zapravo, Frodo i Sam mi najviše na živce idu u cijelom serijalu, kak u filmovima tak i u knjigama.
|
Citiraj:
|
Jel gledao netko ovog Građanina opasnih namjera,kako li se već zove, J.Foxx i G.Butler glume čini mi se,jesam opet bacio 66kn za kino:D?
Ili mi je bolje da sam drugi put otišao pogledati Nevolje u raju:D? Sa drugom curom:D..morao bi se na silu smijati glupim forama u filmu ali ajde, bastard-satisfaction bi bio na vrhuncu.U tami:D. |
Pogledaj Law Abiding Citizen, film je nekih 879 puta bolji od novokomponovanog-nacrtanog-uber-mega-najskupljeg-holivudskog-drk,drk-spektakla.
|
sinoć pogledao Law abiding citizen
vec dugo nisam pogledao tako dobar film. od mene 9ka lakoćom. |
Da se i ja osvrnem na Avatara.
Vizualno film je skoro pa perfektan, tu nema spora. Efekti su toliko dobri da bi se većini filmofila samo zbog toga trebalo isplatit pogledat film. Skoro tri sata koliko traje brzo prođu jer je zabavan, ali proglašavati ga remek-djelom... to je ipak malo previše. Možda efekti i vizualni identitet filma jesu remek djelo, ali da bi film bio takav trebao bi imati i izvrsnu glumu i priču, makar bila i klišeizirana, ali da je uvjerljiva i kvalitetno izvedena, a meni osobno to ovdje nije slučaj. Neću otkrivati koju priču film pokušava ispičati iza zadivljujućih efekata, ali ona je na trenutke neuvjerljiva, na trenutke zbrkana, većim dijelom filma pojednostavljena i površna s dosta blijedom glumom glavnih glumaca (izuzev Sigourney Weaver). Da je ova priča ispričana negdje drugdje, u drugom kontekstu, film bi sigurno prošao relativno nezapaženo, a ovako je vizualni dio filma pojeo sve ostalo u filmu. Prije nego krenu napadi, ponavljam da su efekti zaista toliko dobri da se i samo zbog njih isplati pogledati film, tipični blockbaster uradak koji privlači mase, ali za sve one koji u filmu vole osjetiti i dubinu priče i osjetiti se involviranim u zbivanja u filmu, mogli bi ostati pomalo razočarani. To je moje mišljenje i ne mora se nitko s njime složit. |
Citiraj:
Baš sam htio da mu ubije i obitelj :D |
Shrink - vrhunski psihijatar pomaze poznatima osobama, a ne moze pomoci sam sebi
Vrlo dobra drama o psihicu koji ne mari za svoj izgled i dok nije napusen pomaze ljudima koji su svi nekako povezani. 7 Trick 'r Treat - noc vjestica, tko se ne pridrzava pravila Halloweena ... Zanimljivi komicni horror o Halloweenu. 7 The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans - New Orleans poslije Katrine, detektiv ovisan o teskim drogama i kladionici radi svoj posao Nicolas Cage dobro odglumio ljubitelja bijelog. OK film 6.5 The Tournament - 30 profi ubojica se naganja po gradu Ekipa se kladi na last killer standing i sve prati pomocu kamera. Baci mozak na pasu akcija. 5 |
Citiraj:
Sunshine - Nije da ja imam neki istančan ukus za filmove, al' po meni je ovo odličan SF film. Gluma solidna bez nekih ultra popularnih glumaca, radnja OK, naravno sretan završetak. :D Tko je željan SF-a nek' pogleda ovo. |
Citiraj:
Jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme. |
Jel gledao netko A Serious Man(Ozbiljan čovjek)
Film su režirala braća Coen koje obožavam, a ne znam kako to da ga nigdje nisu reklamirali za razliku od prošlih i da ga nema za nabavit u standardnim internet "prodavaonicama" filmova |
Citiraj:
|
Pogledao sam Avatara, al u 2D, nisam htio sa njime eksperimentirati...
Meni je film predobar, gledao sam i nisam vjerovao kako je dobro napravljeno. Istina je da je priča nekako neposebna, al način na koji je ispričana. Predobro. |
Citiraj:
Citiraj:
:amen: Taman mi je vrijeme opet za pogledat filmove u HD-u :nuts: A na poslu u nočnoj bi se opet mogle prelistavati i knjige, + Silmarillion & Djeca Hurinova :) |
Najgore je sto nije izasao na Blu Rayu nego se sve vrte neke HDTV varijante.
ja sam maloprije pogledao po drugi put THE TAKING OF PELHAM 123 film mi je definitivno medju prvih pet u ovoj godini, meni licno je predobar a Travolta je lud ko struja. |
Drugi film za redom nakon The law abiding citizena da me oduševio.
The Blind Side sa Sandrom Bullock. Odlična sportska drama. Sandra Bullockova FTW :) |
2012
hmmm...pitanje nakon pogledanog filma koje se postavlaj je , ko me nagovoriiii, milunkaaaa sad cu da te bijem kakva americanska glupost mama mia. Od pocetka nije dobro izgledalo. to ic gledati u kino bi bilo stvarno bacanje novaca. i kao predsjednik ostane kao kapetan koji ne napusta brod , daj molim te prije toga sam bacio oko slucajno na Kuma na RTLu...e to je film :care: "I'll make him an offer he can't refuse" lololo i odna nakon toga Razotkrivanje jako dobar , dapace zanimljiv film , M.douglas , demi moore , fora je radnja bas. mogu valjda rec misao vodilju filma: dali muskarac moze biti silovan ? |
Hahahaha,*ebeni Hollywood i efekti,DŽi.
Ponestaje im originalnosti i kreativnosti,heh. 2012. je ono,blago rečeno,zadnje smeće što curi sa holivudskih ulica sa poznatim glumcem i hrpom efekata,te velikim budžetom s koim nie napravljeno baš ništa. Inače,kud flm traje 2 i pol sata,ONAK! |
A kad sam rekla da film ne valja, dragi me popljuvao i rekao da sam prekritična. -.- Još kad se sjetim da sam pristala ić gledat to u kino.
|
Kad kritiziraš sve moguće i gledaš sve sa tog stajališta. Ja idem u kino da bi se malo opustil i zabavil se u filmu a ne kukam kak film ništ ne valja. Ak ti je do nečeg realnog odi gledat neku ljubavnu dramu. Kaj misliš kaj češ dobit kad ideš gledat ScFi?
Boli me kifla kaj je ima nekih nelogičnosti u radnji, film je svejedno zabavan. NIsam došo gledat film ko filmski kritičar. :fiju: |
Isto tako meni film sluzi da ubijem dosadu i malo se zabavim, hebes film kad poslije njega moram piti Haldon da se smirim ili sanval da zaspem jer mi je otekla glavusa od razmisljanja, lijepo mozak na off i uzivaj a neka se kriticari zeje sa filmom to im je i tako posao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |