![]() |
Citiraj:
Ima ljudi koji nemaju Links u svom gradu... pa im je jeftinije uzeti dostavu sa Amazona. Isto tako ako naručiš više stvari sa Amazona, dostava isto košta, odnosno podijeli se mešu više artikala, pa se opet isplati. |
Citiraj:
Kaj to ode iste sekunde? Piše kao do 29.og da traje, jel stavljaju i naknadno robu? |
Citiraj:
Edit: trenutno ima i na Poco x3 preko 10 warehouse statusa https://www.mydealz.de/deals/amazoni...6128gb-1898915 |
Citiraj:
Mislim da preko mailboxa ne možeš poslati ekran preko 17 cola Citiraj:
Tnx, uzeo EM napokon. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Do nedavno je A9G u Elipsu bio 5130 kn ako imaš Visu Premium. |
Citiraj:
|
je ko možda kupio negdje vani/prije nego unutra rtx 3060 ti za jedno 4000-4500 ili manje možda.
|
Citiraj:
Nigdje nisam našao jeftinije a sumnjam da će se i negdje naći |
Prosli bf su na bitdefenderovoj stranici nudili taj isti paket za 20 eura (kao i na Delariusu) pa si ga ajde mogao kupiti "sluzbenim kanalima". Ove godine lagano depra, sve cekam da uzmem jos jednu godinu ekstra, al izgleda corak.
Na Dealariusu sam ga mimo bf-a uzimao za 25 dolara tako da oni ocito vrte slicnu cijenu vecinu godine. Izgleda da cu i ove godine opet uzeti kod njih, tnx za podsjetnik! |
Np, prije par godina kad sam prvi put uzeo je bilo 100kn na službenoj. Zato Svaki bf provjerim
|
Ma sve 5, samo želim reći da nije toliko velik popust koliko piše, jer ja tamo godinama uzimam i bude od 22-26$ cca.
|
Citiraj:
Kupio Total...čini mi se bolje od kasperski, bumo vidili kako se ovaj ponaša |
Bilo je prije cca mjesec dana negdje isto po 14,99 EUR-a.
A ćešće se zna dogoditi da imaju akcije po 19,99 EUR-a. |
Ovo je još uvijek bolji deal za Total paket.
A btw naspram prošlog BF-a Bitdefender je dignuo prekriženu cijenu za Total paket sa 64 na 80 eura i srezao popust sa 70 na 63%. Just sayin |
Total Securityju produžio pretplatu. Meni radi odlično i to na nejakoj konfi, ne usporava, ne izbacuje stalno neke poruke. Meni odličan.
|
A što vi to radite da vam je to potrebno, od doba XP-a nema ništa osim ovog osnovnog što dolazi s Windowsima i nikad ništa.
|
Citiraj:
|
:chears::frend:
Citiraj:
|
Ne bojim se za sebe. Najviše sam profitirao kad sam licence podijelio IT neukoj familiji. Znaš kako to ide, svi bi sve kliknuli, pa se ti poslije hebi. Ne ureko se, evo već par godina niti jednog poziva. Moje pare, moje slobodno vrijeme
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako je 23 USD bolje od 15 EUR za istu stvar? |
Citiraj:
A ako imaš deal za 15 eura za Total paket, evo ja ću prvi kupiti još koju godinu unaprijed :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije ista stvar |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali tamo nije Total bio 15 eura nego 35. 15 eura je bio samo antivirusni |
Mozda je istekla ponuda, ali sve je bilo po 14,99 EUR
@edit Nije istekla, jos traje cca 15-ak sati. Mada, nekad mi otvori link na stranicu sa cijenama u kunama, i tamo nema popusta. Neznam u cemu je fora. |
To je onda bilo nesto kratkog vijeka pa je ocito doslo do nesporazuma. Istina, reagirao sam ono 3h nakon tvog posta
Nakon FRiperovog komentara da je kupio Total, meni je pokazivalo da kosta 30 eura, pa sam samo zbog toga htio skrenuti pozornost na jeftiniji deal. Ako je zbilja bio jedno krace vrijeme za 15 eura onda su to jako dobro odigrali gore u studiju i reziji Bitdefendera :) Edit: wtf? Kakve su sad to vradjbine :D mozda nas drkaju na temelju nekih kukija ili geolokacije? Edit2: Izgleda kao neka geolokacijska ponuda. Na norveskom vpn-u (posao) mi kaze 40 eura (preracunato iz nok-a). Cudno, al ok. |
Citiraj:
https://i.ibb.co/PYWfft8/image-2021-11-30-083714.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |