![]() |
Citiraj:
edit: jok ovo vraćam se ja nazad, ili ja ne znam il ovaj rom ne valja, |
Citiraj:
Evo mali screenshot http://imageshack.us/a/img39/9992/sc...9861138523.png |
Evo da se javim malo. Konacno sam se odlucio i stavio Fundowsky 4.1.1. Sve sto mogu reci je da sam odusevljen. Kao da sam uzeo drugi, jaci mobitel. Radi ko zmaj. Vracanje programa sam obavio sa Titanium backup... Svakako moja preporuka za svakog tko jos uvijek ima stock rom.
|
Citiraj:
nisam uspeo da instaliram googleplay ni išta vezano za google, ne mogu se povezat na gmail nalog, možda ja negde grešim, ne znam, sačekaćemo kolego uzemljivaca da nam i on da koju pametnu možda se on bolje snašao edit: ja sam na benru-u ok je rom, jako dobar, čak mi manje vuče bateriju od fundowsky rom-a, kad sam kući wi-fi je uključen, kad sam vanka onda mobile data, standarno korištenje, net, surfanje, igram i online igricu, baterija više nego dobro izgleda. |
Citiraj:
rom je totalno drugaciji ali koliko sam skontao to je MIUI rom . ja nisam uspio nijednu aplikaciju na njega instalirati tj cim instaliram nesto mob se restarta. ako nista drugo interface je totalno drugaciji . da sve radi verovatno bi ga i ostavio . |
Citiraj:
|
jedna topla preporuka za sve isprobavače romova...
ma kud ste navalili svi na CM9 ICS... kao prvo, CM i stock nisu isto, a ICS na U8650 nikad neće raditi, jednostavno je preslab mobitel za to. koristite bilo koji 2.3.x rom, stavite bilo koje launchere s ICS temom ako hoćete, ali ne i rom. evo, moj U8850 ima 2.3.7 i uopće mi ne fali ICS, ma to je kao i iPhone4, 5, 6 itd... toliko pompe a za ništa. a svi dobro znamo da velika većina koristi mob za pozive, poruke, glazbu, pregledavanje interneta i fotografiranje. jel radi to na gingerbreadu? radi. radilo je i na cupcakeu... |
Citiraj:
Pozzz :chears: |
nisam stigao jucer pa sada javljam dojmove za lewa rom.
google play instalirao, ali ne radi veza sa serverom, znaci kao i vama. sto se tice instalacija aplikacija, primijetio sam kad sam instalirao na sd, a sto mi se jako svidja jer te pita prije instalacije gdje zelis instalirati aplikaciju, onda je mob radio, ali kad se aplikacija instalira u memoriju mobitela onda slijedi restart. inace je mobitel stvarno fluidan, isprobavao sam nekoliko thema kojih ima stvarno detaljnih (promijene boot animacije, statusnu traku, ikone, lock screen) i sve sto se tice launchera koji je isto osvjezenje kao i statusna traka koja mi se jako svidjala. mobitel je radio fluidno, facebook upaljen i ram se nije gusio, uvijek je odmah vracao na pocetni zaslon bez laga cim se stisne home tipka. pise da je to jos uvijek developer verzija, znaci da nije konacna i da se mozda ti bugovi i isprave, jer meni su se dogadjali random restarti zato je i slijedilo micanje i vracanje backupa. ali stvarno zanimljiv projekt, mozda nesto i bude od svega :) |
malo OT...
Huawei U8850 Vision root 0:1 Fundowsky :D ako nekome treba nek se javi... |
Mogao si i bacit neki rivjuić Visiona, razlike u odnosu na Sonica i tako...
|
Citiraj:
|
Dali tko od vas ima brutalnu tarifu slučajno a uz to recimo da mu je oznaka G na baru prilikom surfanja? Meni ili je E ili H, a brzine su vise manje dobre, ping uzasan. Preko kućnog neta imam prepolovljenu brzinu, a signal je skoro 100%.
p.s. Fund. 4.1.1 radi savršeno ;) |
ja imam problema s skype-om na fundowskom...svaki put kad udjem i izadjem iz skype-a...nakon sto dobijem poruku u ponovo i zelim otvoriti skype on se crasha...neka pomoc ako tu uopce ima pomoci
|
Citiraj:
ps. kolko love je taj mob, fundowsky. |
Pitanje,
sad imam Fudowsky 4.0, htio bi se upgrade-ati na 4.1.1(imam nekih problema sa 4.0, ap se možda rješe) Kako napraviti backup svega? Najbrži način upgrade-anja po koracima, hvala :) |
otvoris recovery i nadjes tamo backup i to je to
Citiraj:
cca 1200-1500kn kako naletis za taj mob...u tom rangu je i xperia u25 isto tako dobar mobitel |
Ne isplati se taj telefon osim ako ga dobijete za soma kuna ili niže. Za 1300 je novi Huawei G300 koji ima službeni upgrade na ICS, a ima i 4" zaslon.
I da slažem se gore sa Fundowskym, nema smisla ICS ili JB voziti na uređaju od 256 MB RAM-a, to je jednostavno premalo za normalan rad. Druga stvar, mobitel ima stvarno premalo interne memorije, pa ukoliko i uspiju optimizirati RAM da to koliko-toliko radi, bit će nužno grunfanje sa SD karticom. |
Snimio 4.1.1
Radi definitivno brže/bolje od 4.0, iako se tek treba vidjeti je li se je problem otklonio... A ovaj titanium backup je blesav 'ko noć... btw koje su top 3 hr tipkovnice?? lp EDIT: Imam problem, danas sam mijenjao ROM jer sam mislio da me bivši zeza, radi se o tome da mi ne dolaze poruke od servisa tipa viber i whatsapp odmah kad mi ih netko pošalje već postoli delay od x minuta do jednog dana :S S time da kad manualno uđem u te programe, poruke dođu... Ima netko rješenje za to? |
ekipa jel može pomoć, kako napraviti particije na funda 4.1.1
|
Citiraj:
evo ti link sa XDA vezan za particioniranje http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1485470 |
sorry možda na OT .. Ali tema je o tom mobu,pa reko probam s pitanjem.
Ima li gdje u hrv u prodaji ova verzija moba ? Pošto vidim da ga u tele2 nema,pa reko. Znam da ga ima na oglasima preko njuskala i slicno,ali ja bih bas htio novo kupljen mob .. I koja mu je trenutna cijena.(znam da se krece oko 800 + kn,ali nigdje nisam nasao trenutnu cijenu .. ) Na bonove. thx .. :chears: |
Citiraj:
evo link....http://www.bug.hr/forum/topic/mobite...50/119744.aspx |
ne stižu mi sms-ovi na 4.1 :s
ima netko kakav savjet? |
na fundo. 4.1 mi popije bateriju za deset sati, a svega sam dva poziva imao, jel to normalno
|
Citiraj:
Da na jednom forumu sam vidio ovo http://www.afr.com/f/free/technology...K35WwJ9X4tVaRI ta prica se vec provlaci neko vrijeme pa vjerujem da ste svi vec upoznati sa ovim ako ne i ako neko stahuje od attack evo dve app koje sam nasao tu i tamo na forumima kao neko rjesenje od toga https://play.google.com/store/apps/d...2RibG9ja2VyIl0 https://play.google.com/store/apps/d...C51c3NkZml4Il0. |
Sto se tice Baterije, ja sam narucio bio preko ebay-a "2450Mah" i ta mi puno prije isprazni mob, naravno trazio refund sredstava, ostvario ga. Vratio staru i dura mi 1-2Dana na 4.1.1 Fundowskom.
Sto se tice SMS.ova formatirao sam sve i karticu i mob i nanovo stavio Fundowskog i od onda nemam problema. Bilo je negdje napisano da se treba nekakav File "zamjenit" ili da to ima veze s Viberom. |
gongy hvala ti na trudu al sve sam to napravio i opet ista stvar, dok mi je na benru baterija trajala tri dana al sam nonstop nešto čačko, kontam se prebacit ponovo na benru
|
pozz
Evo moga lijepoga iskustva,pukla mi maskica na mobu,onaj srebrni dio,i to ne mojom krivnjom,poslao ga na servis,tamo utvrđeno da nije mojom krivnjom,ali to ne ulazi u garanciju,onda još uz to,ispod zadnjeg poklopca,oni kontakti,na doljnjem dijelu,cijela zaštita se ogulila,ni to ne priznaju,prvo su mi rekli da nema dijelova,ali za 325 kuna će mi to promijeniti.
Tako da molim sve na ovom forumu,neka šire po cijelom internetu BEZOBRAZLUK TELE2 operatera. Ima toga još,ali neću sada daviti. Da znate,ako vam se išta dogodi sa mobitelom,što se tiče kučišta-NEĆE VAM PRIZNATI GARANCIJU. Samo se možete žaliti pismenim putem,a šta dalje ne znam. Oprostite na skretanju sa teme. Mob je još 15 mjeseci pod garancijom. |
Citiraj:
Kolegi su za 200kn promijenili i prednje staklo i digitizer, u servisu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:40. |