![]() |
nadam se da cu i ja ubost ovu novu sa coolerom jacim.ali ako ne stignu do bozica u rh.onda nish... ja jednostavno moram do bozica imat to ''sunce'',ultimatum iz kuce hebiga...
ako crkne onda reklamacija pa mozda nova ali ako ne,onda pitanje: Da li je tesko skinuti taj original cooler i montirat neki aftermarket? Neki specijalan alat? Vjerujem da se onda gubi garancija... ili grijesim?? Da pitam usput ovdje,da ne otvaram novu temu... |
Citiraj:
Pa ko ima volje i para za naručivanje... http://www.max-save.org/images/59295...ce_8800_gt.jpg |
Citiraj:
nije tesko skinut, citaj malo temu, imas dio gdje sam skidao hladnjak, obican manji sarafciger treba. Ne gubi se garancija ako ne ostetis hladnjak i graficku. montirati je tesko onoliko koliko to zahtijeva sam hladnjak koji zelis stavit gore. |
tko treba BFG 8800GT graficku
a iz osijeka je, nek nazove formel upravo sam otkazao rezervaciju (posto sam prije par dana nabavio 3870) |
Citiraj:
|
Odgovorio sam vam ja na to jer imam to kuciste, samo sto je covjek izgleda stavljao veci vent:goood:
|
stavljao je veći vent i malo isčupao sa svake strane, znam ja da soprano ima sa strane za vent. al bome sa lijeve strane bas izgleda puknuto. tj kao da je uzeo klješta i komadić po komadić čupao... ccc
|
Citiraj:
Bar je s regulacijom i pasivcima lako. Bilo da uzmeš gotove od 8 komada u trgovini ili napravis iz komada bakra/aluminija, tako sam ja na svoju stavio otkad radi na 1.55v. Inače nisam niti razmišljao da bi Accelero X1 mogao ići na 8800GT...Neloše rješenje. I da, što ste zapeli sad za tu bočnu stranicu tog Soprana. I da je kidao staklo, njegova stvar... |
Citiraj:
pa znam i sam da nije neki problem s tim pasivcima samo mi se neda jos gnjaviti s tim znaci nabava ili rucni rad :D zato cekam neki aftermarket cooler bas za tu seriju kartica ....ali kako sam vec rekao ako ne dođe u skoro vrijeme nista onda idem na accelera s1 posto nema duo orba kod nas za kupiti :D |
Accelero S1 je koliko vidim nemoguće za nabaviti kod nas, tako da bi najisplativije bilo za nabaviti polovnog X1, kako je kolega McG naveo.
Jer sa Accelerom S1 ionako ne dobivaš pasivce za famoznu regulaciju napona. |
pa ne dobijem pasivce za to ali se zato dobije jedan veci pasivac koji je za ATI kartice mislim njega prepilis na 3 djela i evo ti pasivaca :D a sta se tice X1 ima ja njega doma samo sto mi ventilator na njemu ne radi a vjerojatno se i neda nabavit takav vent .... uglavnom X1 je ***eno radio na 7800GT
|
Znam ja dobro što dobiješ sa S1.
Dobiješ ovo... http://www.max-save.org/thumbs/88056...07_1652(1).JPG http://www.max-save.org/thumbs/77283...07_1652(2).JPG ....ništa. Od tog komadića nemožeš napraviti ništa, vidiš kako ima malu dodirnu površinu... |
sad neznam dali se moze napravit il ne uglavnom vidio sam na netu da su to ljudi isto stavljali i rekli su da je cist ok a sad jeli ok ili nije ..... uglavnom ako nece ici onda ce sigurno ici oni plavi zalmanovi pasivci :D
|
Citiraj:
Ugl. naisel sam na na nekom njemackom forumu na palit GF 8800GT 512MB SUPERSONIC pa imaju dvije slikice na kojima se fino vidi hladnjak. http://www.computerbase.de/forum/att...9&d=1197066031 http://www.computerbase.de/forum/att...0&d=1197066049 Ja vam njemacki nis ne kuzim iako sam ga imal 4 god. ali ko hoce clanak je tu: http://www.computerbase.de/forum/sho....php?p=3514511 |
Citiraj:
|
Citiraj:
najbolje da se odmah stavlja neki aftermarket... |
Ni meni se ne svidja hladnjak - steta kaj nema heat pipe, ali ak su temp dobre ustedis 200-injak kn i nemoras kupovat aftermarket cooler. Kaj se tice regulacije venta to itak sredis sa rivom. BTW ovaj limcek iza za reg. napona mi se cini neuvjerljiv.
|
stigli u links accelero S1 hladnjaci:goood:
EDIT: temperature xfx 8800gt 670mhz sa Accelero S1+turbo module ventovi - 40C u idleu, a u loadu neprelazi 60C :kafa: Sa stock coolerom je bilo u idleu 56C, u loadu 75-80 C i da..na bocnoj strani kucista su dva venta glacialtech 92mm |
Citiraj:
|
Bit će da je dobra grafa.
Da li netko zna koja je bolja: XFX 8800GTS 320 mb Fatal1ty ili ova nova GTS-ica? |
Citiraj:
ti se sigurno salis :no2drug: |
Citiraj:
|
OT: McG sigurno nebi znal najti ADM niti karticu kod njih da mu i nacrtas :D
|
Eto nam i tipičnog primjera zbunjenog svim tim oznakama :)
|
Ja razmišljam o 8800gt i o HD3870... i sad nemogu nigdje nac 8800gt do 1800kn... HD3870 je po meni pouzdanija jer imao sam problema sa GeForce... kosta 1500 i bit ce dostupna do Bozica... Gledao sam review za HD3870... U vecini igrica 8800gt kolje HD3870 ali u nekim igrama je obrnuto... a ak ne nadem 8800gt povoljnu do bozica... kupijem radeonku....
|
u world in conflictu sa HD3870 sa max detaljima imas 31 fps, sto je po meni igrivo.....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
OT: Nemoj se ljutiti McG, krivo si shvatil.
|
Citiraj:
Ovaj forumaš koji namjerava kupiti Fatal1ty GTS ili novu G92 GTS mi se čini poput nekog heroja (~520KB), koji kreće na samo njemu poznat put. Nadajmo se da bude se vratil, živ i zdrav iz te pustolovine.:D |
Jos OT-a: Jesi razmisljal da napravis neki strip koji bi izlazil svaki dan? Inace kak ti se da to radit: mislim stavljat balonceke na slike i ispunjavat ih tekstom? Neki put kad vidim da si iskomentiral nekaj - idem videt samo jer se nadam da si opet postal pišekicu ili barbaru radulovic :-)
|
@McG - Odličan strip :D
Keep up, posljednja dva su također bili dobro pogođeni :goood: EDIT: slažem se s kolegom - imaš jako lijepu kolekciju slika :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovo definitivno prelazi okvir teme ali moram to rec: Imas divnu ergelu
|
Citiraj:
|
Burtonica je pi..... pa se vi češite :fiju:
Dobar strip :goood: :D |
Naime moja XFX 8800 GT grafa kad pokrecem igre pocne proizvodit cudne zvukove! Kad pokrecem Crysis prvo "cvili" jednom frekvencijom, onda kad je reklama u igri za Nvidiu drugom, i na kraju kad je reklama za Intel trecom frekvencijom.. u meniju isto cvili i naravno kad igram..Sta bi to moglo biti?
A cini mi se da se to desava odkad sam stavio Mine-a na proc, ali mi to jednostavno nema logike. |
Citiraj:
Tocno sto pisti (a da nije zvucnik) moze biti bilo koji el. sklop na pcb-u, ali je najvjerojatnije da su to regulatori napona. |
predpostavljam da to ne vrijedi na garanciji. Napajanje je Corsair 450 W..
Nije da me smeta ali me uzasno tivcira kad dam 2kkuna za nesto i onda to cvili .. Kako to rijesiti? ako je uopce moguce?? |
Citiraj:
rijesis kupnjom drugog napajanja ili graficke kartice. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |