![]() |
c-64, 80e: pirates, high noon, detective game, ikari warirors, cobra, commando, platoon, cabal, tusker
Amiga 500 - 90e: it came from desert, super cars II, kindoms of england, centurion, street fighter 2, battle squadron, wings, another world, pinball fantasies, PC - 90e: doom, duke 3d, descent, C&C, panzer general, Unreal tournament, Shougn total war, civilization 1,2 PS - 90e: final fantasy VII, Xenogears, Resident evil, Metal Gear Solid, PES, Tekken, ridge racer N64 - 90e: Zelda Ocarina of time, goldeneye, mario 64 PC - 2000e: morrowind, oblivion, fear, Crysis, Unreal 2004, PC - 2010e: Total war Napoleon, Mass Effect 2, Civilization V, BC 2 Vietnam, NFS Hot pursuit |
GTA serijal (III, V.C. i S.A.)
Nikad ništa bolje odigra nisam i toliko uživa mmmmm.... :D |
mafia
max payne alone in the dark I i II gta serijali sc wc3 |
nekome je bilo hebeno dosadno kad je diga temu iz 2009
|
^A kako će drukčije nabit 50 postova?
|
a jednostavno...isto ko i mi sad :D
on topic dota :D |
KOTOR 2, KOTOR.
|
Na PS1 mi je najbolja igra bila suikoden 2 i red alert 1 i MGS :) Na PC-u morowind :) PS3 - God of war 3 i MGS 4 :)
|
Kolko god da je novija igra, al dota il dota2, whatever, je najbolja igra što postoji.
Jedina igra koja mi apsolutno nikad nije dosadila.. iz svake runde u rundu te tjera na razmišljanje koju kombinaciju heroja izabrati, te tokom igre,koje iteme napraviti protiv prethodno izabranih heroja. Na drugom mjestu je starcraft. |
Zanimljiva tema!
Dune Doom 2 Need for speed III. Panzer General GTA San Andreas |
PC:
Gothic 2 + NotR Deus Ex Witcher EE (dvojku jos nisam igrao) GTA: Vice City (SA isto mrak, al sam VC igrao gro vise) PS1: MGS Syphon Filter 2 FF8 Tenchu 2 PS2: MGS 3 Okami God of War 2 GC: Killer 7 RE 4 |
bio je to gta3 kad je izaso a bome i mafia
|
1. Half-Life 2
2. Gothic 2 3. Age of Empires 2: Age of Kings |
Dota i dota 2 , nakon toga Darksiders. :D
|
Football Manager 2012
|
Silent Hill 2 , Dino Crisis , Gran Turismo 1/2 :)
|
Citiraj:
I naravno StarCraft II. :care: |
PS2 - Final Fantasy XII nikad bolje od toga
|
Fallout 2
Baldurs gate 2 Baldurs gate 1 |
Blitzkrieg serijal.
|
MGS svi nastavci, posebno prvi
FF VII, VIII Silent Hill 1 |
Meni osobno SW:KOTOR 1 i 2, mnogi pričaju kako je dvojka lošija od jedinice no meni su oba nastavka bila vrh vrhova, iza njih mi je Mass Effect (prvi dio).
|
Clive Barkers Undying
|
metal gear solid playstation 1,mislim da nitko neće napraviti bolju priču,atmosferu i igru nego što je 1998 napravio Hideo Kojima :) ako je nisam prešao 13 puta nisam ni jednom a nebi se bunio ni da je opet igram :)
|
O daa, snake je bio prebrutalan u svoje vrijeme. U top 5 je sigurno
|
Off topic, Ja sam odigrao po 50i+ put prije par dana na pc-u, igra je vrh, jedino je na pcu sranje sto ne mozes promjenit kontroler u drugi port pa da ti mantis ne moze citat misli. Al kad se samo sjetim novotarija koje je hideo ubacio unutra, codec frekvencija na poleeđini diska, mantisovo citanje memory carda i pomicanje kontrolera mislima, ocelotovo mucenje, ma mrak.
|
Citiraj:
nema joj ravne ni do ovog datuma,...ta igra je preokrenula i postavila temelje takvim vrstama igara do danas..remek dijelo :care: |
StarCraft
Stara dolazi budit ujutro za školu, a ja već budan, oči svijetle...to su bili dani Grim Fandango, Monkey Island .. |
Half-life
Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast Deus Ex SW KOTOR Half-life 2 Morrowind GTA Vice City (btw, najbolji soundtrack ikad) Mafia Ne nužno tim redom. Šteta da nisam odigrao System Shock 2. Čuh da je legendarna.:) Al ima vremena.:D |
Quake 3 arena
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:39. |