![]() |
MJ nije kremiran! Ustanovilo se da je njegovo tijelo 86% napravljeno od plastike pa ga se recikliralo. Od njega su napravljene Lego kockice da se i dalje može družiti i igrati sa djecom.
|
tko zna, zna:amen:
tko nezna njemu dva (bana) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Aha,a hajde,moze bar onak,jedan u tjednu,mali kompromis da uradimo :D?
|
Ne :)
|
Takve i slične "crnjake" i viceve si pričajte u krugu svojih prijatelja ili ljudi koje poznajete.
(ako baš hoćete možete ih pričati i pred svojom djecom, unučadi,nećacima...) Ne javno, tu na ovom mjestu (mislim forumu) Uostalo i sam volim crni humor, ali dobro pazim pred kim i kada ga "upražnjavam" :chears: |
Nece neko pred djecom pricat o pedofilima,mislim ono :D.
I crni humor je humor,to kaj ste vi raspekmlježeni to je vas problem :D. Jao imam onak 20 crnih viceva,briem da bi pobro ban-for-life,da kazem koji :D. Jel mozemo otvorit topic "CRNI HUMOR" ??? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Onda bi vicevi o plavušama bila rasna diskriminacija, a vicevi o Slovencima, Bosancima i Muji i Hasi diskriminacija na nacionalnoj razini. Pa kakve ćemo onda viceve pričat?
I crni humor je humor. Bacite ih onda u spoiler i ko' ih želi čitat - nek ih čita, koga vrijeđaju - ne mora. |
@fanATIk
Cranjaci su najjači :D nego napisa bi i ja koji (jer ih obožavam) ali sam već imao par obrisanih pa radije ne :) EDIT: |
Možete se vi prepirati dok se ne pojavi JELC - :CoolRamb:
OT: Citiraj:
Citiraj:
|
Groblje i WC
Koja je razlika između groblja i WC-a? Nema razlike. Kad moraš ići, ideš :D Prijemni na Likovnoj akademiji Prijemni Na prijemnom ispitu, na Likovnoj Akademiji, pred kandidate su postavljene tri slike: a) izgoren kruh b) utopljen čovjek c) trudna žena Zadatak je bio pronaći (samo) dvije riječi koje su karakteristične za sve tri slike! Ispit je položila jedna djevojka sa velikim trbuhom ... Napisala je: - Kasno izvađen :D Rođendanski poklon Sinu se bliži šesti rođendan i otac ga upita: - Šta želiš da ti tata kupi? - OB tampone!, vikne sin sav sretan. - Pa šta će tebi OB tamponi, sine? - S njima mogu sve - plivati, voziti bicikl, igrati tenis - a ništa od toga sada ne znam :D |
Sve te viceve sam isprico starcima,cak i profki al sam dobio minus :D.
Bio je to tocnije ovaj: Sto je to malo,zuto,i place i kinderbetu? Beba se ugnojila :D. I SAD NAJBOLJI VIC IKAD: Kako se zove krematorij za djecu? Veseli Plamičak :D |
Citiraj:
ne pisat -- pišat pa spavat:D:D ponekad je bolje (nekima) i pišat po forumu nego pisati po forumu |
Citiraj:
Slabo koristim kvacice na slovima. Nije toga bilo bas u moje vrijeme :D |
smisao za humor je subjektivan isto kao i što se različitim ljudima sviđa različita muzika
i nema smisla sada brisati sve postove sa neprimjerenium sadržajem jer će prvo otići pedofilija, pa rasni vicevi, vjerski, nacionalni, plavuše, mujo i haso.... i na kraju će ostati prazna tema a viceva neće biti jer se svaki vic temelji na tome da se nekoga ismijava ili pa pretjeruje u nećem itd zato ili dopustiti sve vrste viceva ili pa zatvoriti temu a da ovaj post ne bude potpuno spamm Chuck Norris je pobijedio Sunce u natjecanju tko će duže gledati drugoga. Chuck Norris ne voli Raymonda. Chuck Norris je razlog zašto se Jura skriva. Ako imaš 50 kn i Chuck Norris ima 50 kn, Chuck Norris ima više novaca od tebe. |
@Big Guy :roller:- Evo malo u istom stilu :D
Chuck Norris je jedini čovjek koji je pobijedio Jacquesa Houdeka u klackanju. Chuck Norris nikad nece dozivjeti srcani udar jer njegovo srce nije toliko glupo da ga napadne. Chuck Norris se rodio u kolibi nasred šume koju je sam izgradio Chuck Norris i kad piša zaštopa školjku Natjecali se Superman i Chuck Norris u obaranju ruku, onaj koji izgubi mora nositi gaće preko hlača.. |
Citiraj:
OT: Citiraj:
|
@Nybelung
hehe, ako pokušaš objasniti vic onda on više nema smisla Chuck Norris nema tipku ctrl na tipkovnici, on uvijek ima kontrolu. Chuck Norris je jedini čovjek koji nikad nije imao problema sa Windowsima. Chuck Norris ne nosi sat, on odlučuje koliko je sati. u prosječnoj sobi se nalazi 1242 stvari koje bi Chuck Norris mogao iskoristiti da ubije nekoga uključujući i cijelu sobu. Ako Chuck Norris krivo napiše neku riječ autori Oxfordskog riječnika će promijeniti to da bude službeno. Vrijeme ne čeka nikoga, osim ako je taj netko Chuck Norris. |
Chuck ne jede med, on žvače pčele :)
Chuck je izgubio nevinost prije svoga tate :) Citiraj:
Predobri :D |
Citiraj:
Znači nikakve banane nego brisanje posta i upozorenje. I da nebude sve offtopic: jedan za @Razer-a i ekipu klokera TOP 10 3DMark06 @ PCE i tako dalje |
LMAO :D
|
@hammer_of_thor
hehe, stalno novi dolaze :) Chuck Norris ne piše knjige, riječi se same poslože od straha. Znanstvenici su procijenili da količina enegije koja je bila puštena za vrijeme Velikog praska je otprilike jednaka 1 CNRhK (Chuck Norris Roundhouse Kick) Chuck Norris može dijeliti sa nula. Kada pišete bilokakav test napišite Chuck Norris za svaki odgovor, uvijek ćete imati 100%. Kada Chuck Norris radi sklekove on ne diže sebe već Zemlju gura od sebe. @E-mil haha, dobar :) čekaj dok Razer to vidi :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Dragi moji,
ovako...ako je rečeno da nema takovih šala na forumu onda ih nema. Već sam prije napisao ali me nitko ne doživljava. Jelc nije pri netu trenutno i ne može ovo pobrisati i podjeliti banove. Pošto on ne može mogu ja djeliti banove. Evo jedna nagradna igra..tko napiše crni vic dobije sedmodnevno putovanje u nepoznato (ban): U natječaj ulaze neprimjereni vicevi o silovanju djece, trulim bebama, mrtvim novorođenčadima, židovima mađioničarima, crncima u lancima itd... P.S ako netko ima kaj protiv slobodno se obratite na pm (to ne ulazi u kandidaturu za nagradnu igru). Lp |
jeste culi ljudi, sve crnjake Hammu na pm.....
back on topic: Code:
chuck norris can unscramble an egg |
Hamm evo jedan crni :) :
Ti mozesmo zaspamat PM :D? |
Chuck Norris pije svoju kavu sa motornim uljem :)
Chuck koristi Domestos kao kapi za oči :) |
Chuck Norris je sagradio svoju rodnu kucu :D.
|
Ne, nego se Chuck rodio u kolibi koju je sam izgradio :)
|
Chuck Norris once ate an entire bottle of sleeping pills. They made him blink.
Chuck Norris counted to infinity - twice. Chuck Norris doesn’t wear a watch, HE decides what time it is. Chuck Norris doesn't shower, he only takes blood baths. When Chuck Norris falls in water, Chuck Norris doesn't get wet. Water gets Chuck Norris. Chuck Norris doesn't believe in Germany. (ovaj mi je prejak) Chuck Norris can touch MC Hammer. Chuck Norris played Russian Roulette with a fully loaded gun and won. Chuck Norris ordered a Big Mac at Burger King, and got one. Još toga ovdje |
- Iz još nepoznatih razloga Chuck Norris naredio je Sanaderu da odstupi.
-Pilot iz aviona zove slovensku kontrolu leta i kaže: - "Ovdje let ABC123, tražimo dopuštenje za korištenje zračog prostora." - Slovenska kontrola leta odgovara: - "Dobro došli u Slov... Doviđenja!" |
Chuch Norris ide sam na team-building.
Chuck je odgovaro za 2 i proso s 5 Chuck Norris je umro još 80-ih godina, ali mu Smrt to nije imala hrabrosti reci Chuck Norrisove kaubojske čizme su napravljene od kauboja!. Koja je razlika između svećenika i Norrisa ? - Ako se posvađaš sa svećenikom možeš primiti ispovijed i dati lovu za Crkvu. Ako se posvađaš sa Norrisom možeš primiti bolesničko pomazanje i dati lovu za svoj grob. Brzi od metka... snazniji od lokomotive... u stanju da preleti najvise zgrade... da to su vjezbe za zagrijavanje Chucka Norrisa U Bibliji pise da je Isus pretvorio vodu u vino. Ali tada je Chuck Norris pretvorio vino u pivu Sto Chuck Norris pita zenu poslije seksa ? Jesi ziva? Zašto Chuck Norris nije izgubio nevinost, Chuck Norris nikad ne gubi :D |
Chuck Norris nema krv, njegovim venama teče magma.
Chuck Norris nema otvarač za konzerve, on ih otvara zubima. Chuck Norris je zapravo napravio stubište do neba. za Chuck Norrisa je svaka ulica jednosmjerna i to u njegovom smjeru. Snaga otkucaja srca Chuck Norrisa se mjeri Richterovom skalom. Chuck Norris nikad nije optužen za ubojstvo jer su njegovi udarci klasificiarni kao Božje djelo. Chuck Norris zna koja je zadnja decimala broja Pi. |
Nećemo raditi posebna pravila za viceve na PCE forumu. Upalite zdrav razum ili ću ja upaliti ban gumb. Nema pedofilije i sličnih sranja i ovo je zadnji put da uopće gledam u ovu temu s namjerom da je čistim. Slijedeći put ide lokot, pa se vi lijepo o vicevima pričajte na nekom drugom forumu.
|
|
kako se zove sin od Chuck Norrisovog brata?
Nečak Norris :D |
Chuck Norris je naručio Big Mac u Burger Kingu, i dobio ga :D
|
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he will found you. :D
Glavni izvoz kompanije Chucka Norrisa je bol. Chuck Norris nikad ne spava. On čeka. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:45. |