![]() |
mmm .... dal zna neko dla je istina da T-scum ne naplati paket ak se nisam ni jenput u mesecu spojil .. .. na noci s 28 na 1.3 sam prebacil na start paket ... ali
Citiraj:
|
Koliko znam ako nemaš najmanji paket da naplate
|
IceFisherman izgleda da ti se zahtjev nije obradio na vrijeme i da si još uvijek na 5GB paketu ovaj mjesec...
Probaj dogovorit sa službom za korisnike da ti poništi tu uslugu za ovaj mjesec i prebaci na Start paket jer ga nemaš namjere koristit - a zahtjev si predao na vrijeme (doduše mogao si ga predat 24h prije kraja mjeseca pa bi bio siguran, ovako si u njihovoj nemilosti). |
Citiraj:
nisu torrenti povukli vise od 40kB/s danas cijeli dan. a niti sa newsa ne skida vise od 95kB/s. |
Nije predan na vrijeme zahtjev Juve...da bi zahtjev bio (recimo baš za ovaj mjesec) predan na vrijeme;minimum je potrebno poslat zahtjev do 23.59 datuma 27.-og... ;)
|
meni su torrenti preko dana isli 98-104kbs ... sve normalno ... sad cekam vecer da vidim...
|
Citiraj:
:stoopid: .. ja nisam nic skuzil .. :D .. dal ima kakav "rok" do kojeg je potrebno predati zahtjev ? .. jer mi je stvarno "malo" glupo da mi naplatiju za ovaj mesec |
Rok za promjenu tog internet paketa ti je 24 sata prije promjene tekućeg mjeseca;odnosno i više od 24h ovisno o danu koji datumski pada krajem tog mjeseca - recimo ako je nedjelja... Ali onda se i da izmjenit to ako im pošalješ mail ili na telefon zagalamiš da si predao zahtjev za izmjenu paketa na vrijeme;jer nije tvoj problem šta je nedjelja pa nisu stigli obraditi...onda ga oni obrade ponedjeljak,utorak - a tebi je promjena paketa sa nedjeljom. :)
U slučaju da nisi predao unutar zadnja 24h tj. konkretno ovdje ako nisi izmjenio taj paket prije 27.-og nego tek 27.-og;onda imaju pravo držat te na 5Gb i sad u ožujku... Kužiš sad? ;) Hebiga,ali tako ti je... :stoopid:...kod nas... :fiju: |
Evo oko onog sto mi nisu prebacili na flatmax ... nazovem ja sluzbu, javi se neka anita, mirela ili sta li vec i ja njoj to objasnim i ona mi sve kaze, nema problema, od 3.3 ce kao na flat max prebaciti i doci ce mi 5-10kn jeftiniji racun, ali cu i flatmin platiti 10kn za ova 2 dana pa ce u biti biti jednaka cijena, i da iako ce mi poslatit papire za potpisati o promjeni vrijedi to od 3.3 i da mogu odmah skidati. Rekla je da je bila neka greska u sustavu i ispricala se. Ako nista drugo optima ima predobru sluzbu za korisnike, uljudnu, usluznu i sve sto jedna takva sluzba treba biti...
|
Evo malo je skočilo na 60kb/s i drži neko vrijeme,ovo nisam još vidio "ovako brzo".Ma kakva god bila brzina ne vraćam se na onih t-comovih 5GB za 60 kn.kako god skinuću ovaj mjesec bar 30-40GB za 70kn.
|
Uzeo flatmin i nisam zadovoljan. Aj shvaćam da su prigušili torrente, ali meni je ping na BIH i nomercy serverima udvostručen. Normalan ping imam jedino na PCE serveru.
|
Ovako, zadnja dva dana mi se i preko dana torrent vuče bijedno, do 10-15kb's.Probao sam i uključiti enkripciju,ali ništa.Dok speedtest i HTTP leti na 100-103 kb/s.Da li je to Optima opasno prigušila torrente?Eh da, ako šta pomaže imama FlatMAX.
|
Citiraj:
|
rapidshare konstanto rade, torrenti su preko noci ograniceni, preko dana rade full ... ogranicenje maknu negdje poslije 4 ujutro...
|
Ima li tko da koristi OptiDSL. Dakle ne ovaj Traffic od optime nego onaj ADSL sta valjda ide preko njihove infrasktrukture?
Jel ima i kod OptiDSL-a problema kao i ovdje? |
prijatelj mi koristi i nema ... nema nikakvog ogranicenja flat je flat tamo, cak ni min paket nema ogranicenja ako se ide preko njihove optike
|
E to mi je drago cuti :) . Navodno bi kroz mjesec dana trebao i do mene doci taj OptiDSL pa mozda uzmem.
Koju je brzinu uzeo i koliko mu je u prosjeku brzina dl-a? |
uzeo je 1mbit, torrenti idu oko 110-115 ... a dl je mislim full, oko 120-125kbs
|
Zna li se kad će biti pokrivena cijela lijepa naša sa Optimom :stoopid:
Znači na Optima infrastrukturi torrenti rade, a ovamo ne, znači...:D ili se varam :stoopid: |
Citiraj:
|
Ovaj tjedan prebacujem telefon na optimu, pa cu se malo detaljnije raspitati kada bi do mene mogao doci OptiDSL. Sto prije to bolje :D
|
NAPOKON
stigli mi papiri od optime , citxy expresom jos , lol. odma se ja spojio , prvo sam se zbrejko na ona 2 "@" u usernameu al ajde. sad u vezi torrenta..naravno sad je jos dan , skidam dva fajla od 5+ GB , ispocetka mi je islo ono ispod 1 kb/s , sad kad se "zagrijalo" ide ko na tcomu,dakle zna bit 15 al bude i na 90 . sad cekam noc . |
Citiraj:
|
Ne znam koji je vrag večeras, al veza mi je iznimno spora. Torrent ide 5-10. Speedtest je pokazao oko 150/70 kbit/s, što i nije baš puno brže od modema.
|
meni torenti oko 15 , sad skidam sa sluzbene mozilla stranice novu mozillu na nevjerovatnih 10 kb/s
moj stari rockwell bi to napro skoro uzas |
meni je isto tako jucer i danas... ja se iskreno nadam da je to zbog radova na poboljšanju :(
+ kao da nije dosta što je nenormalno sporo, puca mi veza svako malo, tako da se svi downloadi prekinu i onda opet treba čekat red... katastrofa. |
ljudi ajde ovako
da bi vi svi prestali kukati raskinite ugovor s optimom i odite kod t coma i za samo 79kn skidajte 5gb mjesečno :) uživajte :) ne znam što vas muči ali meni su sinoč torrenti do ponoci radili down 80kb/s up 5kb/s a skidao sam ih 17! a da lijepo pogledate kolko ste skinuli s optima prošli mjesec? mislim da više nebi tolko kukali..ja sam skinuo 25gb u pola mjeseca i mislim da je to čisto pristojno za cijenu od 30kn. |
Hamm to sve stoji i razumijem, ali reci ti meni bi li ti bio zadovoljan da ti veza pukne otprilike svakih sat vremena tako da ti torrent manager mora ponovo tražit od koga će skidat i onda kad nađe skida 15kbps down 10 kbps up :|
|
pa to što ti puca mislim da nije stvar od optime.
jesi im probao pisati? |
neznam juve kaj je to tebi , meni veza uopce ne puca , ak govorimo na onaj klasican nacin da puca .. događa mi se da mi kaze da je nekakav generic win32 nasao gresku i da se mora zatvorit , i onda vise nemogu surfat ni nis jednostavno mi rikne internet ... al to cu opisat u drugom topicu.
anivejz , da rezimiram prvu noc - nisam zadovoljan . skdiao dvije top gear emisije od 700 MB (to se smije :) ) , jedna dosla na 20 jedna na 8 posto ..slabo slabo. |
errr .. cini mi se da je opcenito jucer bilo problema sa internetom od t-coma ... jer u više navrata su svi sa TeamSpeake-a odleteli .. i to svi oni koji su bili na t-comu .. ostali smo samo ja i jedan kaj je na iskonu .. nama se je jedino igra jako usporila i ping jako skocil ... tak da mi se cini da nije optima bila glavni krivac za to
|
veceras:
http promet tak do nekih 50 kb/s, torenti i p2p ZAJEDNO 15 kb/s . ovo ne lici na dobro .. imam jedno pitanje ovak : jel se onih 5 gb dnevnog prometa racuna po fair usage-u , dakle kolko zapravo mogu potrosit da ne predem u sljedeci paket ? 5511 ? |
Citiraj:
|
otkud si iscupo bas tu brojku ?
|
Citiraj:
|
1024+1024+1024+1024+1024+512=5632
:fiju: |
da ja racuno 5000 + 512 .
nego dajte neki feedback , kak vam je danas promet? |
A spor. Torrent ide oko 5-10. Emule ide oko 5 kB/s.
|
killer vidim da koristimo iste programe ;)
ali stvarno nesto nije normalno ovdje... i meni su iste te brzine. pa dobro shvacam da ce ogranicit brzinu ajd... ali 5kbps?! ja sam bio zadovoljan s 30-40 i nisam se bunio. |
Da. Ja isto. 30 je Ok, pa i 20, al zadnja 2 dana dođe možda do 10. Tako sam mogo uzet Voljatel 256/128 flat isto za 149 kn i imao bi cijeli dan flat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |