![]() |
A uostalom, kada smo igrali jako dobro protiv u startu deklasirane momcadi! ? :)
|
Jao jeste vidjeli ovo ....hahahahahaha http://www.sportskenovosti.hr/index....&clanak_id=909
|
Citiraj:
|
Lijep gol, šteta što je Van Nistelroy samo dva metra u zaleđu...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Talijani su poludili nakon onog gola,ne bi se čudio da im još nakantaju koji:) |
Auuuu potopljeni Talijani u prvih 45 min. Do kraja 4-1 za Nizozemce ^^
|
Napokon pošten gol i akcija na prvenstvu.
|
Da konačno malo akcije a ne samo statiranje i čekanje da lopta nekome sjedne na nogu, ovo je dobra tekma.:D
Premda nisam očekivao potop talijana u 1.poluvremenu:D. |
Ne treba Talijane nikad otpisivati, mada je poznato da oni nikad na početku ne igraju briljantno. Ja se ne sjećam kad ih je zadnji put netko razbio s tri ili više razlike. Ili će ostat ovako ili će Talijani zabiti barem jedan gol, a možda bude i x. Mada kako na trenutke perfektno igraju Nizozemci možda ih i razbiju.
Netko je spomenuo Kranjčara i trku - prosinečki nikad nije trčao pa znamo što je značio za nas. Ne kužim kako Kranjčar ne vidi da ga mora gurnut više u sredinu i bliže napadačima. I Modrića isto. I svakako bi po mom mišljenju trebali igrati s dva defenzivna vezna (Kovač + Vukojević). Ako je '98. Jurčić mogao trčati za sebe i Žutoga nek sada Vukojević trči za sebe i Kranjčara. On to sigurno može :D |
Evo vam malo nogometa na tv-u bacite oko i vidite kako to izgleda...
|
francuska-rumunjska falilo je dobrih akcija i nije bilo nikakvih opasnijih protunapada
intalija-nizozemska iako tekma jos nije gotova,cini mi se puno zanimljivija s puno vise dobrih akcija :) |
Italiju je odnia lipi vrag..mogu se pakovat.
|
Ubili boga u žabarima:D
3:0:p |
Citiraj:
|
Ne varaš se, to je izraz koji je uhvatio korjena i za njih...
I za škvadru iz Ljubljane kad smo već kod toga:p |
Neznam ako ste primjetili:D,ali i nizozemska se ukopala u drugom poluvremenu,koliko znači taj pritisak i treba se tome obranit:).Ali oni su se fino iskopali i zabili još jedan gol,nekako šteta što nije ušao onaj slobodnjak bilo bi svašta,makar sam od početka navijao za nizozemsku:)
|
Prvaci su Nizozemci, Njemačka ili Portugal.
Naša reprezentacija nažalost drugorazredna što se vidilo i po igri jučer :( Mislim da ćemo biti sretni ako prođemo skupinu... |
Ma, ono jučer je bila mala varka da se švabe opuste:)
|
Citiraj:
Sreća što ih je u Austriju poveo samo 5 :D Možemo dalje ako malo popravimo igriu i posložimo momčad. Bojim se da za korak više od četvrtfinala fali pravi rasni strijelac koji će realizirati i one polušanse. Eduardo je po tom pitanju nenadoknadiv kao što je bio i Šuker u svoje vrijeme. |
Citiraj:
|
paštari se mogu pakovat nakon 0:3 :) uh...bit će sutra veseli dan na poslu (u kontaktu sam s 49 talijanskih fabrica svakodnevno) :D
Citiraj:
|
NIzozemci rulaju e...svaka im cast
Al daj Bože da se naše prdonje probude iz tog sna slave i moću, pa da zaigraju malo.. Jos da nam je dDdu, ..bilo bi Olić krade lopte a Dudu sprema.. Nikad vise necu blatit Olića, taj covjek je zasluzio veliko, veliko postovanje...ostavi dusu na terenu, a ne ko kranjčar(namjerno malim slovom)..ostavi d**k na terenu |
Citiraj:
Bit će bolje protiv njemaca...oni su nam ko trn u oku, stalno nas prate na velikim natejcanjima, mislim da budemo pravi protiv njih! Al čestitam našima na prva i najvažnija 3 boda...igra se brzo zaboravi samo rezultat ostaje!! E al ova tekma NIZOZEMSKA-ITALIJA to je trebalo biti finale i svi bi bili oduševljeni EUROM, kakva utakmica...uff. Kakvi promašaji Talijana...uf i na kraju kazana! :) Kaj velite za onu Brazilsku akciju kad su dali 2. gol, BLITZKRIEG, predivno! |
Gadi mi se taj NOStelroj:D..al Šnajder je car..
Ma vidjet ćeš cereka protiv švaba..kad 2-0 povedemo,pa legnemo 2-3...autogol šimunić,penal kovač i šećer na kraju lopta kroz noge zamjeni šimiću da prevari Stipu:D:D:D |
Dobru tekmu su pružili i Španjolci :). Iako je gol Fabregasa bio iz zaleđa. Rusi dobri, falilo im je malo sreće, ali nije da su bili bezopasni.
|
Žao mi Rusa, dobro su igrali a ove Španjolce ne volim baš previše...
|
|
Citiraj:
:D:D:D |
i kod nas ima slična akcija u Konikomu, samo nije tako dobar koeficijant kao kod nizozemaca :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Španjolska će daleko, treba uzeti u obzir da su ove godine pobijedili Francuze i Talijane u prijateljskim tekmama što nije mačji kašalj.. Iako bi ja radije da prođu Rusi i Šveđani, teško da će to tako biti... |
|
Za sve vatrene navijače popis navijačkih pjesama:
Alen Nizetic - Sjecanja jednog mangupa Ante Raguz - Ajmo, ajmo Hrvatska Baruni - Hrvatska je prvak svijeta Bohemi i Igor Stimac - Mare i Kate Bruno Kovacic i Fans - Vatreni Band Aid - Moja Domovina Chante - Hrvatice dižu glas Cupo i Grupa Viva Plus - Mi Hrvati Daleka Obala - Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj Davorin Bogovic - Volim Nogomet Derbi Zvijezde - Ajde ajde igraj igraj Dino Dvornik & Boris Novkovic - Malo nas je al nas ima Disko Baja - Schevcenko Dj Mladencic - EURO 2008 Remix Dogma - World Cup 2002 Dr. Black & Strefy - Hrvatsko moja Druga Liga - Sretan kraj Football Band - Hrvatska ide Funky Bizniss - Tako je najbolje Genadešus - Vatreni naprijed General Woo, Nered & Ćiro - Ako zabijemo gol Gibonni - Mi Smo Prvaci Guido Mineo & Dar Mar - Idemo do kraja Hip Hop Rapka - Zabij gol Hladno Pivo - Himna SP 2002 Hladno Pivo - Samo za taj osjecaj Hrvatska - Kuca za nju Hrvatska Himna SP06 Brazil - Hrvatska HTV Band - Croatia Express Igor Gala & Skripari - Igraj, igraj Hrvatska Jerko Maric & Samurai - Ajmo Hrvatska Jole - Ja te volim Hrvatska Kawasaki 3P - Malo vas je Klapa Falkus - Play for me Marko Perkovic Thompson - Lijepa li si Matrix - Rodjeni za pobjede Miso Kovac i Josip Katalenic - Croatia Victoria Morski Vukovi - Ja te volim Hrvatska Mungos Brothers & Tratincice - Kol'ko nas ima Navijačka molitva Novi Fosili - Idemo Hrvatska Oliver Dragojević i Klapa Intrade - Croatio iz duše te ljubim Oprez feat. Josip Simunic - Svaki Play - Croatian Superstars Prljavo Kazaliste - Ruzo Hrvatska Razni - Janica song To sam ja Sedma Sila - Ajmo Hrvatska EURO 2008 Slaven Bilic & Rawbau - Vatreno ludilo Snimaj, reži, bježi - Svete boje Stivideni - Stipe Stoka & Zapresic Boysi - Za lijepu nasu Trio Gust - Festa Ucenici Ulice - Hrvatska to smo mi Velikogoricki malisani - U ime cijele nacije Vlado Kalember - Evo noci evo ludila Zeljko Kruslin Kruska - Pakleni Zera i Prijatelji - Jano, Janice Zvone Bohem - U Boj u boj pjesme potražite pod nazivom: Hrvatske_navija_ke_pjesme__2008__By_Mentoly |
thx,nisam znal da ih tolko ima :)
|
Citiraj:
Ajde sutra da razbimo tu Njemacku i vratimo ih u realnost. Malo su predaleko otisli sa ovim podcijenjivanjem. Vjerojatno ce vanka petric i pranjic, a unutra knezevic i rakitic. Znaci izgledalo bi ovako (s lijeva na desno) Simunic, Knezevic, R Kovac, Corluka Onda vezni: Modric, Kovac, Rakitic, Srna Poluspica Kranjcar i istureni napadac Olic. Brijem da bi ovo moglo funkcionirati, ako je to tocna informacija i nikako se ne zatvarati. Postoji jos rumor da Vukojevic odigra od 1. minute, ali to bi znacilo da igramo defenzivnije, sto mislim da nece dobro zavrsiti. |
|
ajoj :lol2::D,jeee 1. smo
|
Citiraj:
da je bar to tak... :) danas bu ju nasi zgazili elf,nek samo igraju kak i protiv engleske i moze se pricat o kruni ^^ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |