![]() |
Citiraj:
Šta se tiče Varg-a, i da izda smeće od albuma ekipa će ga veličat jer je "Legenda"..sad koliko je "legenda" il "debil koji je idiotski postupio i proveo najbolje godine u zatvoru" se još može raspravljat..black mi je dobar, al ona trkeljanja na klaviaturama ne podnosim. Sluša tko Darkthrone? |
Citiraj:
Jesi slušao ovaj novi NWOBHM, poslušao sam sa toga samo Canadian Metal kao Promo. Inače što sam čitao i vidio, Fenriz je kralj! |
Ovo sto Varg radi zadnjih 7-8 godina ionako nema veze s blackom, a nekako sumnjam da ce odjednom promijeniti style cim namirise slobodu. Iako se ne nadam nicemu kad izadje, sto god da napravi ce trebati poslusati, ako nista drugo da vidim kako Norveska "max-security" (je, rajt) buksa utice na psihu nekad nepokolebljivog grimmera.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dolaze jos u Budimpeštu i Sarajevo, pa ako je nekom blize nego Split ili zele ici na 2 koncerta. Mislim da je Sarajevo drito prije Splita. Pozz |
Citiraj:
Nije to to bez Ritchieja...the feeling is gone...al zato Blackmore's Night rastura kad opali neku DP stvar :D |
Evo ja svoju cast odajem Rob Halfordu, on koliko god da je star jos se drzi na pozornici, trči skače, pjeva, "vrišti", jest da je gay :D, al' njegov problem...
Šta se varga tiče baš bi htio da napravi neki opasni album (on sam) koji bi pokosio ostale BM bandove, baš bi me zanimala reakcija ljudi, recimo nekog bijesnog stovatelja mayhema i onda nekoga ko je neutralan ili je burzumaš :D... |
Citiraj:
|
pozdrav svim metalcima!!!!!!!
jel zna netko što radit s ulaznicama za koncert metallice prije koju godinu il da prekrižim 330 kn?čujem da je organizator u zatvoru al tak nešt uglavnom dužan je ljudima milijune kuna a mjesto u zg-u gdje sam kupila je zatvoreno. |
Citiraj:
|
Upravo sam gledao mejdene "early days" na dvd-u... ne mogu vjerovat, koji su to carevi, slušam ih 17 godina i dan danas su mi najdraži band.
:care: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma dobro..maideni su institucija,meni se Rock in Rio dvd toliko izraubao od playanja da jedva svira..:D:D:D:kafa:..kao i Panterin Reinventing Hell DVD..
|
Citiraj:
ajd kuky ti molim te šuti.dobro da nisi i prebrijo s tim odgovorom,valjda si pristojan pred ljudima:P ja ozbiljno pitam ljude.btw što si naučio sinoć pazi da ne padneš na ispitu?! :bonker: |
rammstein
korn motörhead R.H.C.P. system of a down pantera |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da, nisam prebrijo samo iz pristojnosti. Teski OT, necu vise. Pusa gico :* |
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Filosofem je album koji konkurira mnogim bandovima danasnjice, poslusaj od mayhema ordo ad chao, e stari moj ne samo da je greska u naslovu albuma neg je album dosadan, burzum ima par rifova i pjesme dosta dugo traju, al ne dosade, neznam u cem je stvar.... EDIT2: isprike za ne-citkost posta jer su dani piva u karlovcu :lol2: |
"Tool" 4.9. Zagreb
Tko je bio sve? Dojmovi?
Svirka genijalna, lightshow bolji nisam vidio. Ali jednostavno sve to bez emocija i prekratko. A i uskratili su me za Grudge i Parabolu, neoprostivo :) Ali necu se zalit previse, buduci da sam besplatno upao. :zdero2: |
nisam bio ali sam sjeo na pifce na domu sportova..vidio sam gro hipija s dredovima :D
|
Oj zule pa i ti si bio nisam znao mozda smo se i sreli negdje ko zna .. :D
pre***eno je bilo! A show je bio malo kratak zbog toga što Maynard ima problema s glasnicama, inače nisam pozalio sto sam bio tamo. Gibsonica tako rula, najveca uzivancija je na kraju bila kad su svirali nevijerojatno Vicarious gdje je cijela publika pjevala s njima gotovo pa glasnije od Maynarda .. :D Inace Vicarous mi je jedna od njihovih fav, super su mi rijeci i muzika je fenomenalna, genijalna kombinacija. I live while the whole world dies! Progooglajte si malo lyricse (rijeci pjesme) po netu i pogledajte spot na youtubu :chears: |
jel zna neko nesto o suskanjima da ce Marduk biti odkazan?????
a se i to sje.... onda stvarno u k. sve |
pozdraf
sami komadi ovdje!!!
može i jedna "dama" sudjelovat? :D prijavila sam se na ovaj forum iz osobnih razloga, vjerovatno ne spadam ovdje jer slušam Rock, Metal nešto rijeđe, ali eto, morala sam se prijavit:goood: zašto ovaj topic već dugo stoji?:stoopid: |
Citiraj:
i welkom :chears::chears: |
:fala:
e, da, nedavno sam čula da postoji neka tzv. skupština, iliti organizacija, iliti udruga metalaca i rockera u Dugavama, zna li netko nešto o tome? meni se čini da baš i ne postoji, ali svakako bi trebala!:D |
Jedna dobra vijest, da ne otvaram poseban thread budem postao tu...
Dakle, kako stvari stoje Led Zeppelin neće održati samo jedan koncert nego u 2008-oj idu na turneju:goood: Glasinu je u promet pustio Ian Astbury-oni bi trebali biti predgrupa na cijeloj turneji. The Cult za predjelo a Zeppelini za glavno-meni čist ok:) |
hmm (dr.evil poza), most interesting, sam da prodam ljevi bubreg za kartu. :D
|
jel se ide na oluju?
|
|
je je,bit će dobrih grupa ali moram čut TRUE(krast sa tamburicom!!)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bas mi je za sto true nije doli volija bi ih vidit uzivo, metal s tamburicon - genijalno :respekt: |
Hm, o bokte... Da vidimo...
Pantera Damageplan Black Label Society Ozzy Rob Zombie Slayer Lamb of God Strapping Young Lad Corrosion of Conformity Nevermore Blaze Crowbar Hellyeah Rammstein Rebel Meets Rebel U žaru lokanja, ZZ Top, Johnny Cash, Queens of the stone age, Monster Magnet... Rokerica kakva god. |
Neki dan sam prvi put poslušao novi Nightwish. Nakon početnog podsmijeha koji je izazvao ženski vokal, slušanje ostatka albuma polučilo je sasvim solidne dojmove. Prilično su se potrudili, čuje se orkestar u pozadini, nešto slično onome što je Metallica napravila. Opera na heavy metal način. Kasnije sam se i na vokal naviknuo, drugačiji je ali ružno bi bilo reći da je baš loša. Osjeti joj se prizvuk nordijskog naglaska.
|
hm, meni je nightwish prenaporan...nakon 2 pjesme me pocne boliti glava :/
|
Citiraj:
trenutno slušam Apocalypticu novi album :p (Worlds Collide) |
Imam li ja to? :D Ah, da, imam. :D
Inace slusam Cynic i Motorhead ovih dana. Cynic mi je zakon, koliko sam vidio okupili su se ponovno, ali je jos uvijek problem sto Masvidal jos uvijek ne smije pjevat growl jer bi mogao ostati bez glasa :( |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |