![]() |
nvidia uništila vlastitu 2000 seriju s cijenama :D
|
$1.500 za RTX 3090.:):D
|
Holodeck by nVidia :D
btw, RTX3090 vrti 8k @60fps sa RT-om? Hmm... |
Onaj 12-pin konektor je pozicioniran super nezgodno na samoj sredini kartice, tj. na kraju PCB-a pod kutem, a onda još ide hrga od ostatka coolera.
|
3070 bu se kupovala, djeluje dobro.
|
Idemo sada čuti što kažu naši financijski i energetski stručnjaci :D
|
Ima negdje nekakav tldw za nas koji nismo mogli gledati?
|
Nema šanse da je jača od 2080ti, jedino sa RT on. Klasične performanse moraju biti niže.
|
Uobičajeni tldw: "dobro na papiru, skupo u 3PM" :)
|
Navlazija san se samo gledajuci animaciju. :)
Ovo cim izadje neki ASUS/MSI/Gigabyte model s "normalnim" hladenjem se mora ubost jedna 3090. TL;DW ti je - navodno je 3070 brza od 2080Ti, za manje para. 3080 je MSRP 699 dolara, a 3090 je MSRP 1499 dolarica. Navodno su 2.7x brze nego Touring. Osim RTX Voicea jos dodaju neke dodatne stvari u nvidia broadcast studio (moc ces maknit pozadinu kao da imas green screen, da ti grafa prati glavu, itd.). |
Citiraj:
Mora izbacivati vrući zrak na dvije rupe :D |
Se varam ili datumi nisu bili prikazani uopće ?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Bilo je receno u 10. mjesecu, zar ne?
|
čini mi se da 17.9 je 3080 a 3070 tek idući mj. Malo me razočaralo nakon što je ampere bio dostupan odma. Možda će zato AiB modeli biti dostupni odma
|
kratki opis videa:
https://www.reddit.com/live/15kk0a3esc3vr/ bit ce full opis uskoro live na redditu pa postam. |
Citiraj:
|
Znači 3070 bi trebala biti best bang. A vidjet ćemo i kakva ćebiti 3060.
Jesu li rekli kad će rivjui? |
I najjače od svega, dame i gospodo Control sad radi super i COD 27. dio, ti bokca koje igre, i onaj isprdak wolf cop
|
Uh, taman plaća do 3070 :D.
Sve u svemu, za sada dobro izgleda. A za sve ostalo čekamo bencheve EDIT: kako vidim po onim slajdovima koliko je 3070 i 3080 brža od predhodne generacije. Odnosi se na 4k rezoluciji. Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
A i benchevi ce bit na FE komadima valjda, pa ce bit throttlanja :)
btw. DLSS - zasto je to na developeru igre da ga implementira a ne tipa na driver levelu, da mozes koristit u svakoj igri? Nisam istraziva kako tehnologija radi (samo poslusao sad sto je bilo na streamu), pa me nemojte flejmat. :D Citiraj:
|
Sad pogledao na anandtech. Mislim da će biti jedna 3070 za Božić :)
|
Citiraj:
|
Sve kao u leakovima. Jedino što su performanse "u šiframa", npr. da je 3080 duplo brža od 2080, pitaj boga u kojem scenariju (sa RT sigurno)
|
Vec vidim kako ce to izgledati. U 10. mjesecu izlazi 3070, nakon toga AMD izbacuje svoje kartice i onda Nvidia odgovara sa 3070 ti koju vec imaju spremnu taman prije Bozica :D
|
|
Konzole izlaze u 11 mjesecu ako se ne varam, a AMD je službeno rekao da big navi izlazi prije. Dakle čeka nas zanimljiv 10 mjesec (i dio 9 mjeseca)
|
Fino fino, cijene odlicne a kartice cekamo prve reviewove.
|
Gledam po stranim forumima svi vrište kako su cijene za 3080 i 3070 super, eto što radi malo treniranja. Prvo napucaš, a onda mrvu sniziš i svi sretni. E sada valja još vidjet kakve su u rasterizaciji ili kako god se već zovu non RTX performanse. :D
Možda sada RX 5700 i XT značajno padnu, možda i 2060...mada sumnjam. |
Naravno čeka se hardware unboxed :)
|
3070 za 500 dolara :beer:
Čekamo 2080TI na tržnici za 3k kuna :D |
Citiraj:
BTW, jedva čekam odigrati RTX Quake. Da vidim da li je lijepši od quake2xp. I da, nadam se da će za mrvu više love izać 3080 sa 20gb i 3070 gb RAM. Nekako bi radije u tako nešto utukao kune. |
Citiraj:
|
Sta sad? Da li ce biti Ti verzija ili nece, pitanje je sad. 1500$ za 3090 nije sad neka razlika. Koliko ce onda kostati Asusova verzija 3090 ? 2500 € ?!
|
Ne vjerujem da će biti velika razlika. Jako je upitno da li će i koliko njih uopće biti bolje od referentnih nvidijinih coolera. Velike su to najave glede tišine od strane nvidije
|
Sažetak sa snimkom strima:
https://www.reddit.com/r/nvidia/comm...m_source=share |
Jel to frajer ima svoju bistu u demou... :D :D :D
https://i.imgur.com/c1gDKbt.jpg?1 Ego veći od Duke Nukema. :) |
Ja o vuku,a on na vratima Asus 3090 x3 8 PIN
|
Ček malo,
GeForce RTX 3070 Founders Edition - 650W Required :sweating: Ne možeš mi reć da ću morat mijenjat napajanje za to :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |