![]() |
Hbo go trial je 7 dana, nije više 30
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Izašla je nova verzija HBO GO koja napokon radi na Fire Sticku.
HBO GO (Europe) - Android TV 5.12.229 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam davno staru obrisao pošto nije radila.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Novu sam instalirao preko stare. |
Citiraj:
Kako si blokirao? Root, DNS, nešto treće? |
Naletio negdje na youtube video, jedna ili dvije linije u adb i to je to. Stick se više ne može ažurirati, kao da nema internet se ponaša. Ali ažuriranje aplikacija radi normalno! :)
Nakon toga instalirao s xda foruma neki wolf launcher i sve je super. Sučelje je sada super jednostavno, nema više kidanja s nadogradnjama, samo mi je hbo go koji radi falio. |
pa podjeli sa nama ..
da ga ubijemo u pojam |
Puno me pitaš, napravio sam to prije nekoliko mjeseci. Mislim da je ovaj video bio.
https://youtu.be/D0wFs3aGlPM A što se launchera tiče https://forum.xda-developers.com/t/a...vices.4176349/ |
Citiraj:
|
launcher jedini radi
i pukneš onda koji želiš, po želji launcher, ne mora biti wolf tj orginal je ATV launcher ja koristim appstarter |
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi li nova verzija hbo go i na “običnom” fire stiku? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Morao bih ažurirati FAQ i dodati te nove modele jer se obični fire stick više ne prodaje, al jbg, ne mogu više editirati post. |
Ima li još netko Wolf launcher na Fire sticku?
Super me služi, jedini problem koji imam je što ne mogu izaći iz Netflix aplikacije putem menija u Netflix aplikaciji. Ima li rješenje za to? Znam da mogu stisnuti home tipku na Fire TV daljinskom, ali pošto ga ne koristim (koristim samo daljinski od TV-a), onda nemam pristup toj tipki. Drugo rješenje bi mi bilo, ako se može na LG daljinskom putem HDMI CEC nekako omogućiti home tipka? |
Back back back? To ne radi?
Btw nikad nisam pokrenuo netflix opcenito nigdje, pa pogadjam :) Youtube tako radi |
Problem je u samoj netflix aplikaciji koja je skinuta sa amazon storea.
Skini ponovo aplikaciju netflix sa aptoide i tiz te verzije uredno moze da se izadje. |
Citiraj:
|
fire lite 2020 model opet na akciji
limit: 2 komada ostali nedostupni, dolaze krajem godine, al možeš platit :D |
Citiraj:
|
Noob sam sto se tice firesticka pa me zanima da li screen mirroring,youtube s moba i slicne điđe rade savrseno kao na npr samsung ili lg smart TVu (ne android nego npr tizen i sl.) ili treba nesto cackati i svako toliko steka kao na ostalim android boxevima. Pitam jer nisam jos probao fire tv ali jesam more android boxeva i uvijek nesto steka. Thanks
EDIT: običan 2020 i 4k 2020, ima li razlike u radu? |
Imam samsung 49" TV koji nije smart. Želim upravljati Firestickom s daljinskim od TV-a. Izgleda da moj Tv nema CEC-anycast opciju. Čisto mi nevjerojatno da nema, gdje god sam vidio na youtubu, svi valda imaju. Ima li rješenja?
Nezgodno mi je sa Firestickovim daljinskim listati brdo kanala, želim točno neki kanal 303,257 itd. |
Citiraj:
CEC se na Samsung TVima zove Anynet. |
Bit će na kraju da taj moj TV ni nema Anynet-CEC-Anycast, kako god...
|
Citiraj:
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Navodno je razlika u daljincu (Lite nema volume tipke, mute i power), zvuku - 4k 2020 verzija podržava Dolby Atmos dok Lite samo Dolby digital i naravno u rezoluciji, ostalo sve isto. https://www.techradar.com/news/fire-...-tv-stick-2020 |
Da, baš sam maloprije i ja našao, al reko idem pitat možda je neko osobno isprobao.
Ustvari za nekog ko nema 4k razlike su zanemarive. Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
To su te tri tipke koje mogu preko IR i CEC-a kontrolirati direktno TV ili AVR. Nisam bas na "ti" sa svime time jer nemam takav setup, znam da je veliki plus bila bas ta IR kontrola uredjaja
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Radi castanje jutuba (stick se prikazuje kao cast uredjaj), tv se pali preko cec-a (tv mora imati neku podrsku za to, al danas vjerojatno svi bolji imaju to). To paljenje tv-a ovisi o tv-u, ne direktno o firesticku ili drugom hdmi uredjaju.
Govorim za 4k model, nemam iskustva s lite modelom. |
Da super, valjda je bitno da ima CEC da se pali TV. :D
Fire 4K i samo razmatram, gledam po njušci ima ga za 400kn, jel to puno? Pošto vidim na Amazonu da ga nema |
a kak sloziti da se na fire 4k .. power tipka .. pali tv, al mi ode na antenski ulaz, a ne hdmi 3
jedino pali kako treba, ako aleksi dernem turn on tv, gad demit |
Da probas sa Home tipkom ako nisi? dva puta je klikni
|
Citiraj:
da jbg, nemaš anynet na tom tvu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:15. |