![]() |
Coupons expire on November 1st, 2:59 AM EST.
|
Citiraj:
edit: uspio za sebe i curu uzet preko sluzbenog moba. hvala sto si me podsjetio da probam i na njemu!! |
Uzeo besplatan GTA V na epicu iako sam ga odigrao 2x i imam ga na Steamu... ali sam zato claimao kupon i s njime uzeo Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition za 27 EUR... možda sam se zajebo, možda će biti negde i za manje para, ali igra mi je super, a nisam DLC-ove odigrao opće pa taman nakon witchera 3 da ponovim...
ili nakon witchera 3, cyberpunka, AC: Valhalle, Doom Eternala, itd... :D |
Mene vuče da uzmem RDR2 iako sam ga odigrao na konzoli, sad dok je na popustu uz kupon. Još se dvoumim, jer točno pamtim osjećaj kada sam to odigrao, izvadio disk iz plejke i metnuo ga na oglas, reko ne bum to više nikada igrao iako je igra fenomenalna...ali nikada ne reci nikad :D
|
Ako svrnete do Moldavije, može se preorderati Cyberpunk 2077 za 29.99$ :)
|
Ništa na neviđeno :)
A kako to generalno izvesti za neke druge igre? |
Se mogu te igre kupiti s postojećim računom ili se mora napraviti novi? Koja je procedura?
|
Ako ti je lokacija accounta Moldavija, cijeli store ima njihove cijene. Npr. RDR2 sa kuponom se može opet ubosti za 18$.
E sad, neka me netko ispravi ako griješim, mislim da se lokacija može samo mijenjati dok se ne kupi nešto (baš kupovina, ne redeem free igara). |
OK, ali što se dešava ako račun prebacim na neku drugu lokaciju
i pokušam platiti hrvatskim Paypalom/karticom? |
Paypalom ne možeš jer ti odbije, možeš našom karticom i vpn-om
|
Koliko vam je trebalo da vam se instalira GTA V sa epic gamesa, meni se od sinoć od 20h nije instalirao, jedva došao do 50%
|
Citiraj:
Taman dok ti se instalira. :D |
Jučer prije podne stavio i kroz nekih 6-7 sati se skinuo. Razmišljao sam ga ponovno proći pa mi je ovo super uletilo.
|
Citiraj:
Bencmark full hd max grafika Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg Pass 0, 10.651782, 130.488678, 108.167786 Pass 1, 75.967056, 125.454773, 102.055878 Pass 2, 79.537407, 139.936462, 112.363686 Pass 3, 87.080704, 167.821838, 127.685509 Pass 4, 25.797531, 178.561859, 114.840164 |
Koja je fora sa tim njihovim launcherom? Jučer skinuo 35gb i stavio na pauzu i danas idem nastaviti kada ono kreće od početka. Malo tražio na netu i vidim da dosta ljudi ima identičan problem. Pa nije valjda da moram 100gb od jednom skinuti?
|
Ako si gasio komp na žalost moraš iz početka. Ako je komp bio upaljen onda pauza funkcionira, barem kod mene.
|
Jesam da ugasio sam ga. Svašta. Ajd nek im bude:)
|
Da, stočka od komada mora nazalost, bia sam spreman na to jer sam procita vec prije takve probleme u ovom topicu.
Ontopic gta V - kako je dobra igra mamicu joj lagano san zaboravia bia. Igra sam je jos 2015 i presa preko nekoliko puta na xbox 360, ali 150fpsa na 144hz monitoru, pucanje misem i tipkovnicom umjesto gamepadom sa auto-aimom je vrh. |
Izgleda da ipak ne treba sve od jednom. Probao sada skinuti 2gb i ugasio komp bez da sam otišao na pauzu ili izašao iz launchera. Upalio komp i otišao na resume i nastavio je skidati di je stao. To sam našao na redditu i vidi čuda radi.
|
To onda nije bio ugašen komp nego u sleepu.
|
Citiraj:
p.s: nevjerojatno koliko zajebancije dok sam napravio r* social club account, jedno 10 puta sam morao one captcha slikice klikati da dokažem da nisam robot :D I onda još instalirat r* games launcher da bi uopće mogao igrati :no2drug: Sa skidrow verzijom toga nema :D |
GTA5 reshade super izgleda https://www.youtube.com/watch?v=e1NaWd0cmj0
|
Jel vama radi online? Meni baca da su rockstar services down...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Dečki Witcher 3 GOTY 14.99€ na EPICU, kad uzmeš besplatan GTAV dobijem 10€ kupon, što znači da me vičer ne izađe ni 5€... Nigga whaaaaaattttt :D
|
gledam kak cu u moldaviji uzest rdr2 za 18evrica :goood:
|
A ja mislim da ne vrijedi za witchera, mora igra koštat 15+ za kupon, ili?
|
Citiraj:
Ne, upravo kupio :D Witcher3 je na ogromnom popustu sa 49€ na 15€ pa možda zato... |
Citiraj:
10$ je svima kupon, a za svakih 15+ potrosenih dobis jos 10$ kupon |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit : https://www.guru3d.com/news-story/ru...mes-store.html |
Citiraj:
5€ na gogu? Ćisto sumnjam.... Čuo sam glasinu, ali nema veze, želim toj ekipi dati (barem nekakve) novce, tako da ako i bude istina nije mi žao |
|
Ipak uzeo RDR 2, specijalna verzija :D 119 gb krenulo skidanja lol. Bum vidio kaj ću dalje, ti kuponi su navlakuša samo takva.
|
Anno 1800 za 19.99€
to je odličan deal, nju je nemoguće naći preko g2a ili sličnih stranica jeftinije od ~45€ |
Citiraj:
Koja je konačna cijena? Preko VPN-a Georgia ili standardno? |
Citiraj:
|
Jučer sam tek saznao za besplatni GTA V i naravno skinuo ga... Nisam prije koristio Epic Games, pa sam morao napraviti nov account.
Nažalost, već imam GTA V (retail izdanje, na DVD-ovima) kojeg sam i završio prije nekakvih godinu, godinu i pol ali od viška glava ne boli. A i vele da je ovo kao nekakvo premium izdanje, pa sam si mislio zašto ne? :) |
Meni neda da uzmem kupon :/
Poslano sa mog LYA-L29 koristeći Tapatalk |
Sigurno vam je preko Gruzije/Moldavije itd, samo uključite VPN iz te zemlje (mora biti i pod whatismyip adress ista zemlja), registrirajte se s novim accountom i tom regijom na Epic i platite kreditnom karticom.
Control $5.49 Satisfactory $6.19 Borderlands 3 $4.99 Anno 1800 $6.14 Red Dead Redemption 2 $17.99 The Outer Worlds $19.24 Metro Exodus $9.99 The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition $7.48 Assassin's Creed Odyssey $10.65 The Division 2 $8 Mechwarrior 5 $8.19 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint $5.14 Rainbow Six Siege $6.14 Star Wars Jedi: Fallen Order $10.14 Cyberpunk 2077 $29.99 |
Citiraj:
Zanimljivo, meni ne da da koristim kupon. Imam ga i vrijedi za ostale igre, ali za W3 piše no eligible coupon. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:50. |