![]() |
Nekako sam zaobilazio ove jednodnevne jer em znam da je tempo 6 dana svaki dan, em ne mogu nešto početi, a ne završiti do kraja :D Tako da sam godišnji proveo uglavnom igrajući druge stvari
Uvijek može biti više klubova - daily, weekly, base game, dlc itd... Al to je onda i ekstra posao za administriranje. Koliko uopće može biti maks broj klubova na koje se joinaš? Na DR1 smo imali masu tih klubova i limit je bio pristojno visoko. edit: spor. |
Zavrsio USA, Aston je bas vesel auto xD Zasada sam treci, ali vjerujem da ce se to povecat :D Bez nekih udesa, bilo je slow & steady.
Mozda da taj drugi klub sto pravite, da se stavi malo opustenije u vidu forced cocpit. Ja ovu igru doslovno igram samo za championship, i poceo sam tek nedavno a vjerujem da nas je dosta takvih i jednostavno nemam feel za aute, posto ih otkrivam kako dolaze eventi, stalno si mislim u sto ce mi zadnji kraj zveknuti :D |
Citiraj:
Možemo imati tjedni i dnevni kao neki maximum po mom mišljenju. A i dnevni se ne mora vozit svaki dan :D |
Zasto ne vidim ljestvicu? Nego samo sebe?
|
Citiraj:
|
Kad te kopilot zajebe pa u zadnji čas upozori za spori zavoj nakon niza brzih :D. Moglo je svašta bit :D
I jedan zanimljiv finish na weekly championshipu |
Ne kuzim, kako fulam event cijeli.. Uvijek sam vozio kasno i nisam fulao, ovaj vec dvaput.. :D Ugl, ovo je natjecanje ko ce sloziti tezi event xD Hahaha... Ovaj sa spanjolskom, no comment :D Odvezao 4 i morao sam izac, sutra ako stignem odvezem ostala dva. Ovaj od 15 km me ubio psihicki...
|
Nadam se da se vozikate narode, ubrzo se vraćam, bilo je par borbenih dana, patnje novopečenog roditelja :D
|
Dablpost, molim brisanje :)
|
Citiraj:
Još nisam ni jednu utrku ni dotaknuo... ne stižem, 5min za pogledat forum i FB i back to work.... :hitthewal::hitthewal: |
Samo ovo ću ovdje ostavit
Btw sam sam sebe zajebo, na kraju nisam imao grčku pa sam morao na brzaka kupit :D |
Citiraj:
:roller::roller::roller: |
nakon valjda 2 tjedna, napokon uspio dovršiti jedan event (grčku), doduše sa 6 minuta zaostatka, ali s obzirom da sam 3 gume mjenjao na stazim i još dvije probušio pa se zamjenile u service area sam zadovoljan jer sam napokon namjestio kameru i FOV postavke kako mi odgovaraju.
Inače, grčka mi se baš svidjela. |
https://dirtrally2.com/clubs/club/294459
Evo novih rally-a na weekly-u, za one koji stignu vozit. Umjesto jednog napravljena su dva malo kraća, jedan 4 dana, drugi 3. Da oni koij se "ubiju" na prvom, nakon para dana imaju opet što vozit :D Oba rally-a su R2, malo za promjenu. I uklonjen je HC damage te dozvoljena vanjska kamera, da bude malo vise casual. Želim svima dobru zabavu :) |
Citiraj:
Stavio sam te za admina na PcEx Weekly eventu pa složi kako Vam odgovara. Ja nikako ne stižem igrat. |
ima li uopće još zainteresiranih za bilo kakav event sad kad je karantena prošla, pošto vidim da i jedan i drugi championshio sve manje ljudi vozilo
|
Sad sam slobodniji za nove fejlove i izletanja :)
|
pa ja bih mogao odvozit, ali vidim da se gasi interes i nemaju svi mogućnosti stići, pa nije neki gušt ako će nas vozit samo 2-3.
|
Nisam vozio otkad sam kupio GOTY, znaci mjesec dana vec. Nisam niti pogledao sto sam dobio od DLC-ova, tolika mi je i volja iskreno. Mislio sam da ce me vise uzeti, al eto, opet sam bacio pare. Necu niti spominjati to sto svaki bozji dan zapinjem za volan pod stolom :)
|
Mene su ova naša natjecanja u Dirtu podsjetila ubiti koliko mi više odgovara competetivniji tip igara pa sam napokon odlučio povući okidač na iRacing.
Tako da sam se tome posvetio, stvarno preporod za online vožnje, a ako se ocu opustiti onda odvozim koji krug oko Nurburgringa na Assetto Corsi... |
Ja sam se zatrpao poslom i ne stižem, ali mislim da ovaj tjedan hoću.
Mislim da nikad više posla nisam imao nego sada, u doba epidemije :D |
Ovaj event sam preskočio jer smo bili zapeli u drugoj igri, a R2 klasa me znala doslovno uspavat na dužim eventovima.
Sljedeći sam on. |
kreirao sam novi weekly, jednostavni event (počeo je jutros) pa ako ima interesa ćemo dalje.
|
Pozdrav svima!
Vidim da je već neko vrijeme zatišje što se tiče relijanja. Kreirao sam novi championship s DLC autima i stazama: *10 država po dva dana svaka * zadnji event je power stage * većinom se vozi po danu u idealnim uvjetima * event počinje sutra u 21h Znam da su neki pisali da već imaju goty, a tko posjeduje base gejm može upgrejdati na goty ako kupi season pass od prve sezone. Sretno kupanje u BlATU! |
|
Citiraj:
|
pcekspert liga je aktivna pa se prikljucite
|
mali podsjetnik, ko je voljan, nek se ukljuci, od danas krece nanovo, dnevni stageovi, vrlo dinamicno, 4 stalna vozaca, trazimo jos :)
|
ajmo, novi champ krenuo danas, nemojte se sramiti, vandal, matoje, di ste
|
Mogo bi odvest za vikend onda :)
|
Jep, kad god stignem odvozim.
|
Citiraj:
Citiraj:
Složeno je da su dnevni stageovi, 24 sata, po 3 ili 4 stagea, i tako jedno 7-8 dana. Vrlo aktivno a ne prezamarajuce. |
:D :D |
novi champ je aktivan, join
|
Pozz ekipi, da li je moguće koristiti onaj razvijeni auto iz karijere igdje dalje osim u karijeri, kao u time trialu ili custom utrci???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |