![]() |
Citiraj:
Ne znam ni kako bih testirao kao taj bolji zvuk, a imam Samsung Soundbar Q990, kažu jedan od boljih na tržištu 😀 Poslano sa mog Samsung S23 Ultra koristeći Tapatalk |
Može pomoć, što bi recimo bolje odrađivao shield naspram 4k Max firesticka?
Koje namjene vi koristite kad jedva čekate 8k 120hz a materijala za to nema. Ili se radi o drugim prednostima naspram ostalih "stickova"? Sent from my 23127PN0CC using Tapatalk |
Ne znam kakav je max model, imao sam 4k obicni stari model... Zadnjih 5 godina ne razmisljam o promjeni boxa, pogotovo ne otici nazad na firestick. Odlican je to box, samo nemam zivaca za njega i "kad sjednem za tv, zelim da stvar radi". Imam dovoljno drugih diy projekata gdje prihvacam izazove koje mi tehnologija baci :) s firestickom bi svako malo neki app puko pa ga sideloadaj itd. Na shieldu sve streaming appove imas u storeu.
Iskreno, shield pro sam bio uzeo jer sam na njemu vrtio plex server i igrao igre preko gamestreama. Danas vise ne vrtim plex na njemu, gamestream je R.I.P pa koristim moonlight+sunshine kombinaciju. Postao mi je glorificirani multimedia streamer. Vjerojatno bi i neki jeftiniji bio bolji, samo ne znam kako hendlaju streamanje igri. Shieldu pro dajem plus i jer ga je lako otvoriti, ocistiti vent (jednom godisnje) i promjeniti pastu (ne nuzno potrebno, ali moze se). Vent bude bas pun govana. Kada nvidija ne zajebe s updejtom, meni je to i nakon 5 godina odlican box. Dobra stvar je sto se i original daljinski moze kupiti odvojeno ako ikad zatreba. Ako novi shield ne bude opravdao kupnju, uzet cu rezervni daljinac i terati ovog koliko ide. Nemam pojma dal se danas isplati shield pored chromecasta i ostalih boxeva. Vjerojatno ne toliko kao nekad. Mislim, da mi ovaj sad krepa, sutra bi kupio istog pa ono... Meni se ne da kemijati s boxovima Edit: Da, i castanje (normalan chromecast support) mi je bio uvjet kod kupovine. Inegracija s google home mi je isto jedan mali benefit |
Citiraj:
Srecom pa ne gnjavi sa update, jednom se pojavio, kliknuo da se makne i nema ga vise. |
Citiraj:
|
Još nisam update a i neću. Al' ako netko je, evo i neki hot fix.
https://www.androidpolice.com/nvidia...opt-in-update/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Na kraju pokleknuo i updejtao na "stari" 9.2 (prije valjda mjesec+ dana). So far so good, ne idem na hotfix
|
A jesi neki :D
Jel' ti radi dac sa shield? Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Nisam vise na tom setupu, unazadovao sam se :(
|
Zato se meni ne upgrada.
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Sori, lazem, nisam dugo virio iza shielda.
Nisam odavno na topping dac-u, ali koristim ovo usb cudeso, pise da je dac. Radi ko puskica: https://www.audiophonics.fr/en/devic...22NOhN0M-zZFF3 |
Kakav ti je to neaudijofilski dac?! :D I sto be sa toppingom?
|
S obzirom na kakve zvucnike je spojen, ovo je i vise nego dobro :)
Svasta se izmjenilo, bx5-ice u dnevnom pocele sumiti nakon 13 godina pa zavrsile u kutiji i sad sam na creative t20 prdekalima. Topping je zavrsio na desktop pc-u. Trebam nabaviti neke solidne zvucnike za dnevni (ili popraviti stare) jer smo opet poceli slusati mjuzu :( |
Ja sam na 8 i kusur još, sve fino i brzo radi, tako da ne diram. Ja sam svojedobno radio downgrade. ;)
|
Mda, staro pravilo if it ain't broke, don't fix it :)
|
Preskocio bih update na 9.2.1 jer sam jucer primjetio da mi nesto kenjka kada je 5.1 AAC zvuk u Plexu. Par filmova sam nesto premotavao i dosta skipao i pred kraj filma pocne gubiti zvuk.
Ovo nisam radio na 9.2 pa ne znam je li to novi ili stari problem koji se jos vuce. Zanimljivo, jer 9.2.1 changelog kaze: "Fixes playback issues in PLEX when using AAC 5.1 audio." Citiraj:
|
Ma nemam namjeru, samo sam dao link da je official :)
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:03. |