![]() |
Ja lagano gazim prema 2k ratingu, 0.3% ljudi sam, 1.950 rating, 0,1% kill rating. Ali nikako chicken dinner.
Imam 4 od prije nego je izašla igra službeno, kasnije ni jedan. Rijetko kada u top 10 zadnje vrijeme, nemam pojma što je. |
Kolko cheaterskog smeća ima, užas. Jučer 4 gejma s frendom, 4 puta nas kod zadnjih 15 cheater odere. Lagano gubi smisao. Lik sa dobrih 600 metara sa red dotom kroz krošnju s kalašnjikovom i automatikom puca...
Pa kaj su ta sranja postala toliko pristupačna? Gejm prije oderem ja frajera sa speed hackom, ubi mi frenda, i loota ja uletim i lik se teleporta u drugu sobu, ali je teži noob i dobio je porciju. Kad sam ga izvrijeđao da je kinesko cheatersko smeće poćeo je nešto cviliti i točno čuješ da se radi o freaking djetetu... preodvratno.. |
Ja sam jučer također (drugi put odkad igram) naletio na cheatera...odmah reportao. Nadam se da ce devs to rijesit sto prije s tim cheatevima. Ista shema kao sto si gore naveo, akm i red dot 800+m jedan metak dok sam se kretao....
Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk |
Ja sam čorav očito :D
Imam Preko 170h, još nisam primjetio jednog :D |
PUNO češće su u "timskim" modovima, duo, squad i td. U solo i ja jako rijetko sretnem.
Najgore je u SQUADu, tamo doslovce svaki game naletimo. |
A gledaj, moguće je da je u svakom meču jedan, ali ja ne vidim.
Ono što znam, je da sigurno igram bolje nego na početku (170h sam natukao, valjda sam nešto skilla dobio), ali u zadnje vrijeme od 10 mečeva u 1 ako sam u top 5 je premija. Prije sam svaki meč bio u top 10. A imati večeru je nemoguća misija za mene zadnje vrijeme u solo q. |
Jesu oni uklonili kišu i maglu ? Odkad je releseana igra ja niti jednu mapu nisam igrao po kiši ili magli....
Kod mene ista situacija. Uvijek sunčano, u obje mape.
|
Maknuli su kišu i maglu kad je izašao v1.0. Pisalo je u patch notes
|
ima tko da je instalirao nove 390.65 Nvidia drivere i da li ima kakvog pomaka u performasnama?
Također ima možda neki dobar tutorial za grafičke postavke, da izvučem maksimum FPSa, ali ono isproban iz prve ruke. Gledam po netu i svi drukčije setapiraju igru.. |
igra netko s grafom tipa 660ti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja izbjegavam bilo kakva vozila.
|
Pa se parkaš tak da imaš cover.. Ne parkaš valjda na sredini pustopoljine neke haha
Meni je vozilo must have jer večinom lootam(o) Severny/Lipovka, ili Los Leones/San Martin pa onda idemo na križanja vrebati. |
Ja trčim uvijek, rijetko kada vozilo, osim ako sam poprilično van zone.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Navodno hrpa ekipe zatražila refund od steama zbog cheatera. Nekima je i udovoljeno iako su davno prešli 2h igranja. Ako ovo bude masovno odn. ako se Bluehole brzo ne sabere i definitivno ne ubije mogućnost cheatanja (malo vjerojatno) to će biti najveći broj otkaza jedne igre u povijesti a vjerojatno će ju i steam maknuti sa storea što je i radio prije kod sličnih slučajeva....
A odgovor Blueholea je sramotan. Kao evo mi vama dali novi tool za prijavu cheatera haha izvor |
Nikako 2k rating. 1975 za sada :D
|
Presisao si me :)
Ja sam sada na nekih 1830. Zadnjih par dana nisam igrao, a prije toga sam bio uzasno los i zavrsavao sve preko 50 ranka |
|
Jel stigneš opušteno uživati u igri ili druženju u timskoj igri kad toliko ganjaš te brojke? :D
|
Ma meni te brojke recimo ništa ne znače.....ionako je reset svako malo a nikakve nagrade se ne dobivaju....
|
Citiraj:
Fakat mi je to opuštanje iza posla, ne brinem se da li umrem u top 10 ili top 50. A brojka je sama po sebi sve bolja, zašto, ne znam. Ni meni ništa ne znače te brojke, sasvim slučajno sam počeo pratiti. |
|
Citiraj:
|
Ja imam spremno 16000 BP , pa cu veceras kad dodem kupit 4 kutije...ako do tad ne padnu na 0,50€ 🙆🏻*♂️
Kako im ide na k kod ove igre kad nekog snajpam u tijelo s dva metka s M16 on je živ jel ima prsluk....ehhh...i pobjegne mi....
|
Nisam igrao jedno 2-3 dana, neki novi patch je bio?
Meni je nekako slika mutnija nego prije. |
Citiraj:
|
Nisu.
Jedino sam primjetio da je voda prilično mutna kada se vozim čamcem. |
***molim obrisati
|
Tražim nekoga za duo. Rekao bih da sam prosjek igrač tj. skill. Imam oko 600h gametimea i volio bih da već imate nekog iskustva u igri (neda mi se sa početnicima igrati, bez ljutnje :D ). Squad mi se neda igrati uopće zbog više negativnih razloga, ali mi ih se neda sada nabrajati.
Javite se na pm ako ste zainteresirani :chears: |
Ne znam što se dešava s igrom, što imam više sati to sam sve manje u top 10.
Nisam bio u top 10 već jedno vrijeme. Iako sam u top 0.2% (2090 rating) nemoguće je ne biti ubijen.. Da li zbog cheata ili sam ja čorav, nemam pojma, ali lagano sam se počeo živcirati sve više (mada se prije nisam uopće). Sletim u neko naseljeno mjesto, killa 3-4 s sačmaricom i počnem trčati kad on headshot s winchesterkom... Ili, uđem u top 20, lagano se muvam prema krugu kad ono kar headshot. Ljudi više ne fulaju ništa... |
Ja sam jučer imao užasan dan u solo partijama al se ne živciram jel to nije moj doseg...potrefi se takav dan a još sam i igrao prehlađen kao svinja.
Ak se bojiš cheatera probaj igrat FPP tamo jedva da ih ima. Ja mislim da nisam ni naletio na nekog. Od prije koji dan većinom igram duo ili team, obavezno FPP, tako je igra puno zabavnija. A i izgledi za preživljavanje su veći. Sad skoro da bi prestao igrati solo, osim ako baš nikog ne nađem s frend liste. Razlika je nebo zemlja. |
Meni je isto pocelo teze bit u zadnje vrijeme.
Ocito su se djeca izvjezbala preko praznika :D |
jučer prva vecera u dvoje nakon cca 70h igranja. romantika :D
|
Citiraj:
E TO ! Znači unutar nekih 24 sata imao sam prvi chicken dinner, unutar tri dana čak 3. First person sva tri, full teško i pazio sam, kempo, imo i sreće itd. Sada odjednom ali bukvalno odjednom nemogu nikoga pogoditi kako bog zapovijeda pobjeda izgleda nemoguća. Jedna stvar koju sam sada primijetio je da iz death kamere, se vidi da sam lika prvi pogodio, samo mu nije dovoljno damage-a skinulo i to skoro svaki death osim onih kada me sniper pogodi gdje pojma nemam odakle itd...... mislim da dosta ima veze sa pingom i gdje je server jer nekada death kamera uopce ne odgovara stvarnoj situaciji ni trenucima kada se razmjena vatre dogodila. ( Imam 50/10 mbita i ping od 18-25 ms prema recimo ZG serveru prema speed test netu. ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:47. |