![]() |
Probaj tražiti ipaky mi4 case, Mislim da sam vidio i s većim otvorom.
|
Taj Ipaky nažalost ima iste dimenzije otvora kao ovaj Hornet.
|
Podsjeća me na Spigen Neo Hybrid kojeg sam imao na S5. Uzeo sam si takvog i za S7.
|
To i jesu na neki način klonovi Spigena , ali brendirani by China :D oni koji nemaju niti taj "brand" se nađu kao honeycomb hybrid case, isto naravno kopije Spigena, obično vrlo loše.
|
Samo da potvrdim, napravio sam unlock na global developer romu. Redmi 3s
|
Citiraj:
|
jucer popodne mi se poceo dogadjati zanimljiv bug na redmi 3s.... dok bi fingerprintom otkljucao mob, ekran bi zasvjetlio na desetinku sekunde i ugasio se.... i tako x puta.... nakon reboota je radilo normalno... ne znam koji mu je klinac bio, al se nadam da se nece ponavljati... :/ klasicni unlock pinom je radio normalno.
|
Citiraj:
|
|
Ovo je džabe. Za tu lovu bi ga odmah uzeo.
@sale Hoće li i kod tebe biti ovoliko? Mislim da bi odmah prodali pun kontejner mobitela. EDIT: i u Kini su se pojavile cijene. Zanimljivo da postoji i verzija 4/128Gb Mi 5S (non-plus) http://en.miui.com/thread-361827-1-1.html |
odakle najbolje naručiti redmi 3S Pro? Dobio sam preporuku za Top One store sa Ali Expressa+EU DHL shipping?
|
Citiraj:
from my x500 on TT |
ocito se bas zblesirao, bas sam pazio kak ga drzim, isprobavao na svjetlu, u mraku... isti klinac... valjda se nece tak cesce zblesirat, ako bude, ide na garanciju po brzom postupku :D
mali OT : xiaomi se bacio i u proizvodnju notebookova koji bi kao trebali bit konkurencija macbooku... bas me iznenadio newsletter :) p.s. cijena nije mala :goood: http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-No...61_2021927_103 |
OT: imaš temu o njima na Prijenosnicima
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=279975 Xiaomi proizvodi sve i svašta. Mislim da sam negdje vidio i ionizator zraka. Osobno baš ne volim to svaštarenje, ali lova diktira prozivodnju. |
Kolko ja znam, Xiaomi samo kelji svoje ime na većinu svojih proizvoda, dok sama proizvodnja pada na "original" proizvođača.
Nego, taman ja pišem ovaj post preko tapatalka i fino mi se zacrni ekran i reboota mob. Classic Xiaomi, lol. Sent from my Redmi 3S |
Citiraj:
|
Mhm, na RN2 mi se to isto događalo, a čitam po forumima svako malo i za druge modele. Malo mi već ide na živce to tvoje pričanje napamet.
|
Citiraj:
from my x500 on TT |
Citiraj:
|
Meni je global developer rom za Redmi 3s odličan, samo poslje instalacije twrp nije se pokrenuo, pa sam instalirao eu rom. Inače eu rom ne ažuriram, nego svako nekoliko tjedana napravim ful vipe i instaliram novi build. Tako sam radio na Redmi 2 i nisam imao problema.
|
evo mene vec 2 dana prca mob u zdrav mozak... sinoc i danas popodne... dok trebam obavit poziv i ne mogu... veli not connected to network, a gore mi pise ime mreze...
probam data connection, radi uredno.... pokusavam nazvat frenda - not connected to network... zove on mene, dobije me najnormalnije. probam ja opet njega - not connected to network... i ni restart moba ne pomaze kod toga, moram otic i rucno odabrat network da se odblesira.... sad bas stigo doma, upalio bio gps jer smo morali vozit obilazno, bila neka prometna... i sad ugasim gps a gore mi na vrhu ekrana i dalje upaljena ikona za gps... u dropdown meniju ugasen... iritiraju me takve stvari... |
Citiraj:
Tvoj model je pun problema na forumima. |
Kako to da onda kada googlam naletim na 20 različitih tema o random rebootovima na Mi4, Mi5, Mi3, Mi4C, RN2, R2, Mi4i? I to su samo modeli sa prve stranice pretraživanja.
Što se tiče nemogućnosti fotkanja i snimanja videa po noći, koje sam bila spomenula neki dan, skinula sam Open Cameru i tamo sve normalno radi. Znači da ga stock Camera app zeza. Na Not connected to network i zbugganu GPS ikonu do sad nisam naletila, ali ja sam na (zadnjem) dev ROMu. Sent from my Redmi 3S |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da je cijena Mi 5S sada 390$ na presaleu. Šta nije bila nekih 260$? 390$ + pdv = 487$. Dodam li tome i razne poštanske troškove, dolazim na 500$. To mi je već malo previše. Da se razumijemo, on sigurno toliko i vrijedi obzirom na hardver koji ima, ali meni je to ipak 2much za sekundarni mobitel.
Inače, 4/128Gb verzija je 468$ http://www.geekbuying.com/item/Xiaom...er-372727.html |
Pozdrav
Malo pitanjce, Imam RN2 i koristim trenuto MIUI Weekly ROM 6.9.8. (sa Xiaomi.eu) S vremena na vrijeme downloadam noviji developer ROM i preko TWRP-a ga instaliram. Ako bih želio instalirati njihov STABLE ROM MIUIv7 ili MIUIv8, da li je postupak isti (dakle download i uTWRPu instal) i da li se što gubi i briše sa moba, recimo ako se vraća na MIUI 7 Hvala Poz |
ako misliš na multi stable, onda ga instaliraš kroz TWRP ali full wipe je obavezan
|
Citiraj:
EDIT: nažalost više ne mogu naći link :hitthewal: |
Pogledaj 3 posta poviše. I to je presale cijena.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I to bez obzira da li dižem Stable Miui8 ili Stable Miui7 I da li prije takvog brisanja, ako napravim backup u TWRP mogu dignuti ponovo trenutno stanje ako nisam zadovoljan sa Satble ROM-om Nisam baš dom tu sa tim ROM-ovima pa da ne zbrickam mob. Hvala |
Swipe to Factory Reset + wipe-Advance-clear cache+dalvik
backup u TWRP napravi pa ga vratiš ako nisi zadovoljan sa novim ROM-om nakon vraćanja backup-a, wipe-Advance-clear cache+dalvik ako formatiraš system/data onda brišeš eventualni backup napravljen u TWRP-u pa vraćanje nije moguće |
U advanced wipe se ide ako ne želiš brisati internal storage tj. označi se sve osim internal storage i micro sd, a nije potrebno niti usb otg. Prije svega backup.
PS. isprike na upadu,@ Masva je sve napisao samo da dodam da se u postavkama backupa može odabrati spremanje na sd., meni se to pokazalo sigurnije. |
Hvala dečki
Napravit ću prvo backup pa onda brisati i instalirati novi ROM Lp |
kak iskljucim automatsko apdejtanje? upalio wifi i pocelo mi skidat apdejt i kolko vidim hoce mi apdejtat miui sa sedmice na osmicu.... Rjeseno!
btw. imam u zadnje vrijeme jako velikih problema sa "preferred network"... salta mi izmedju 4g, 3g, 2g... nekad ga ni ne moze spojit nego moram rucno, onda to vuce za sobom i data connection... lud sam vec malo... ako stavim prefer 3g, onda mi stalno na edgeu radi, ako stavim prefer 4g onda mi stalno baca no service na choose automatically (a prije je najnormalnije radilo). ak je na manual onda isto svako tolko moram opet rucno odabirat network, poludis s vremenom... pogotovo dok ti je nekaj hitno. |
Citiraj:
|
probaj stavit ovako u enginnering modu umjesto prefered..
https://drive.google.com/file/d/0BzO...w?usp=drivesdk stavio bi normalno sliku ali ovaj ludi Leagoo mi neda.. :) from my Leagoo M5 on TT |
Meni je tako kad stavim na prefer 3G. Stalno me baca na edge, a ako hoću 3G, moram prebaciti na prefer LTE, ali onda me uglavnom baca na 4G što mi ždere bateriju tek tak.
Sent from my Redmi 3S |
Vi koji imate probleme sa mrežom odnosno prebacivanjem na edge probajte ukucati *#*#4636#*#* pa odaberite ono prvo "Telefonske informacije1" te zatim "Postavite željenu vrstu mreže" i tamo odaberete što želite. Ja sam imao isti problem i to me je užasno živciralo, zatim sam pročitao za ovo i probao te od tada nemam problema. Odabrao sam "TD-SCDMA and WCDMA" i sada mi stalno pokazuje 3G/H/H+, jedino ako se ugasi mob pa upali treba se ponovno odabrati istim postupkom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:59. |