![]() |
Citiraj:
Tevez je već u Argentini riješio transfer. RvP je u Fenerbache, dosta jeftino nego Benzema :) |
Njima ne treba prava spica kad imaju ronalda.
Treba im neki koji moze utrpat tucet golova i ne bunit se sta nije prva opcija nego biti team player i namjestat ronaldu golove |
Citiraj:
Mislim i da se bude dogodio i deal Navas u United,De gea u Real,pitanje dana. Al velim opet taj problem,ako staviš Moratu naprijed,moraš vratiti Cristiana na krilo,i opet jedna od zvijezda neće igrati,recimo Hames. Recimo ako se tko sječa pokušao je Benitez igrati i takozvanih 460 protiv Bayerna,sa lažnom 9-tkom,pa je to nikako izgledalo. E sad ,hoće li koji top napadač doći da grije klupu ili igra samo u 442,ne znam? U jedno sam uvjeren,pošto zbog uprave kluba i Ronaldo i Bale moraju igrat,Benzema nema šanse igrat u Realu,i toga je svjestan,jer Benitez po svojoj filozofiji igre nema šanse da će igrat s tri igrača na terenu koji ne igraju obranu,nikad! Btw,gdje piše mamutarka da dolazi Marco,jer to bi bilo super? |
Nikakvi Morate itd. Benzema ostaje, Ronaldo će u špicu kao u Portugalu i to je to.
Reus, čemu? Po meni, Ibrahimović, Hazard i takvi igrači mogu biti pojačanja ( ne računam Messija i Suareza). Ostalo je sve za "do podne" u Realu, da griju klupu. Eventualno čisti defenzivni vezni ali i to je nategnuto jer se Real brani posjedom. |
Dortmund :roller:
|
Citiraj:
Btw: http://i.imgur.com/jE4o6Te.jpg Igrao sam hendikep na Dortmund :goood: :hitthewal: Ja ne vjerujem. Standardno 1 par će me zajebat. :rolleyes: |
Dortmund :D
|
Žilina je na isti način dobila Bilbao 3:2. Gubili u prvom i onda u drugom poluvremenu zabili 3 komada :D
|
Navodno je Benzema u Arsenalu riješena stvar a Reus ide u Madrid, dobar potez ako se ostvari.
|
.. a golove ću ja zabijat :)
|
Uf, što je ovo majko moja. Pratio sam Dortmund do 3:0, pa ugasio i tek sad vidim krajnji rezultat. :D
|
Citiraj:
|
Ode pedro u celski, nekak mi nije on tip za engleski nogomet al bumo vidli.
|
Nego ,odkud te informacije o Benzemi i Reussu? Nigdje ne vidim da se o tome govori,opet patka?
Btw,jeste li čuli kako je Modrić preporučio Kovu Perezu: "Bit će zlatna lopta za dvije godine" Možda se napušio čovjek?Ili možda Perez ako je to popušio? |
Bit će da su se napušili oba :)
|
Zašto nebi Kova bio zlatna lopta, kao 21-godišnjak s takvim potencijalom itekako moguće.
Za Reus-a i Benzemu pročitao na drugom forumu, par ljudi pisalo o tome. Citiraj:
|
Citiraj:
Hahhahaah, pa zato sto je 128 svjetlosnih godina udaljen od zlatne lopte i za dvije godine jednostavno ne moze bit njegova:D |
i zato što nema zlatne lopte za igrače koji sjede na klupi, osim ak ga je modric doveo i odlučio ne igrat :D
|
lel pa nisam mislio da ju osvoji sljedeće godine, mislio sam na to da je moguće da osvoji u karijeri kad god to bilo.
Dobro i ja nisam pročitao ovo "bit će zlatna lopta za 2 godine", moj bed. |
neznam, meni kovačić nije nikad sjeo, to je igrač poteza, a taj potez se dešava rijetko jako
još kad si pogledam na fejsu slike sebe s njim iz besta kak cuga prije godinu-dve, ne ulijeva povjerenje :D |
Nije benzema bas sve promasio
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledam hoffenhajm vs Bayern, dobra tekma, prvo gol u 8. sekundi, izjednacenje, penal, igrac manje i onda probijanje coste u 90. minuti za pobjednicki gol.
costa kod oba gol dodavac, kod prvog je pucao ali svejedno. |
Costa je igračina i pol :)
|
Costa brutalac.
Ali nije mi opet jasan ovaj kvazi trener.. Lewa do 67' vani, opet muči Gotzea u špicu, a tek je pokazao što može kad je igrom slučaja završio na ofanzivnom veznom.. Gol Hofenhajma čista glupost pepove postave, Benatia na desnom beku?! :hitthewal: da je igrao normalnih 4 otraga, Alabina lopta bi završila kod Benatie i nikome ništa.. Kraj Alonsa, Vidala, Mullera, Gotzea, Coste, Alcantare i Rodea on j*** Lahma u vezu :wtf2: Taj čovjek mi nikad neće biti jasan |
Pa zbog toga ti igraš futbol menađera, a on je trener koji je osvojio 2 lige prvaka.
|
Jel gledao tko west ham? Žao mi Bilića, čitam malo po engleske fanove WHU - uglavnom pljuvanje...
|
Roma ulalalla....popet bumo boardwalk imali u Seriji A :D
|
Ne igram "futbol" menadžera, samo wow i dotu 2 igram.
Osvojio je iz istog razloga (Messi) i Luis Enrique, pa to ne znači da je dobar trener. To ćeš vidjeti sljedeće sezone kad smeće ode u Man. Shitty. Gori bude od Pellegrinia. EDIT: Znači ti hoćeš reći da su Hitzfeld, Loew i Heynckes loši treneri i nisu znali koja je prava Lahmova pozicija, nego da to pep zna? Molim te nemoj se tak šaliti, dosta je vrijeme ružno i bez toga. |
Citiraj:
Costa - čovjek koji nema trunku kulture i zapravo je destruktivan Falcao - za otpad. Loš igrač. Pedro - nikad nije bilo ništa posebno i stvarno ne znam kaj će on u CFCu Sve u svemu loše. :) |
Citiraj:
|
Je da...sve se bojim.
|
Citiraj:
|
Penal za WBA :D
|
Pedro kontra WBA :D
|
Bravo,chelsea! Pedro i Diego!
|
Pedro s klupe barce odmah s aviona među najbolja 3 igrača prema dosad...kakva liga :roller:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |