![]() |
Citiraj:
Meni je to najodvratnije, kak možeš neku akciju najavljivat ak nemaš nešto na lageru. Rok isporuke 15 dana. Ja sam u petak naručio ekspresno neke stvari s amazona, dobio u pon. Koji vrag mi onda treba SD ak moram čekat 15 dana. Nek se jave oni sretnici koji su dobili, baš me zanima, već je dosta dana prošlo.... |
Zašto ne bi mogao raditi akciju ako imaš dogovor sa dobavljačem? Zato i jesu maknuli TV sa stranice jer su ljudi naručili koliko im je dobavljač mogao isporučiti.
Mislim da meni trebao doći sutra jer je krenuo iz ZG prema OS (prema porukama od InterEuropa) pa ćemo vidjeti. Nakucam iskustvo dok ga isporuče... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ba5d40869a.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupio si odličan tv za najnižu cijenu u hr, kao i dreammaster ;) |
Ja kupio c1 za 10400
Pa mi nije zao Kupio kad vidio, jer reko Ko zna sta ce bit oko bozica Posto se odbijam cjepiti, mozda mi zabrane i tv kupit |
Citiraj:
|
Citiraj:
očekujm odluku vlade da prije bilo kakve javne aktivnosti moraš unijet broj potvrde o "vakcini" - makar koristio i javni WC |
Evo i moj TV stigao danas, tjedan i pol od narudžbe. Sve je u redu bilo sa dostavom, TV radi odlično. :)
|
Pozdrav,
Evo i moje iskustvo s trgovinom. 26.11. kupio sam dvije PS4 igrice i miš kroz web shop 29.11. mi stiže paket s jednom igricom 29.11. Provjeravam na web shopu i vidim kako je i druga igrica odmah raspoloživa pa postavljam pisani upit zašto nije dostavljena s ovom. Dobijem odgovor kako je rok isporuke za miš 10 dana i da će ona stići s njim. Nije baš logično, ali ok. 30.11. Dobijem email kako miš ipak nije raspoloživ i da mogu dobiti neki drugi ako mi to odgovara. Vraćam odgovor kako mi to odgovara. 17.12. od paketa s drugom igricom i famoznim mišem i dalje ništa. Od prvotne narudžbe je prošlo 20 dana i 15 radnih dana. Od paketa ništa, nikakve povratne informacije, ništa. Bitno da je kartica još 26.11. terećena za puni iznos. Smatram da trebaju malo bolje i više informirati korisnike, da trebaju malo više koncentracije kod pakiranja paketa, i najbitnije da trebaju teretiti karticu samo za ono što su poslali/dostavili. Naravno da sam danas sastavio novi upit i poslao na podršku i rukovodeće ljude. Žao mi je kaj nisam naručio iz Kine, prije bi došlo. Ne razumijem kako su se uspjeli tako srozati, sjećam se tamo 2009. kad sam kod njih kupio TV ujutro oko 10 sati i došao mi isti dan doma! Nadopunim kada dobijem odgovor podrške i naravno više ne kupujem kod njih. Lp Kruno |
Citiraj:
LG OLED 55 C12 slika fantastična i čini mi se da je malo bolja od plazme Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Ne zaboravite produženo jamstvo 3+2 godine kasko
Do 31.12. 2021 Poslano sa mog SM-G998B koristeći Tapatalk |
Moram podijeliti pozitivno iskustvo sa SD. Online sam naručio Philips earbuds, odabrao podizanje u poslovnici (Arena Park) te sam ih tamo i platio karticom na POS uređaju. Ovo spominjem jer ne znam dali se pravno gleda kao kupovina na daljinu ili ne. Nakon 2 dana korištenja sam skužio da mi nikako ne odgovaraju, možda je problem s konkretnim slušalicama, a možda (rekao bih vjerojatnije čak) je do lošeg modela.
Ispunio sam online obrazac za raskid ugovora te naveo kako nisam zadovoljan artiklom zbog lošeg zvuka i BT performansi (ponekad prekida zvuk, BT se random odspoji i opet spoji itd) te dobio odgovor da ih donesem u trgovinu na pregled. U trgovini su pregledali slušalice (sačuvao sam apsolutno svu ambalažu i sve one random folije i slično, očistio slušalice i bile su kao ne korištene) i vratili mi novce bez ikakvih problema i pitanja, iako im na web-u uz uvjete povrata piše da ne vrijedi za slušalice (između ostalog). Sve u svemu, od mene imaju plus. |
Kupio sam perilicu rublja, dostava u RI je Interueropa.
Zna tko može li se platiti dostavljačima npr 200kn da nekako to otpeljaju na 2-3 kat ili se tako nešto ne radi? Ne znam koga angažirati u RI (Remar) ili nekog trećeg da mi donese to na treći kat. Teško je ogranizirati to kada ne znam točno vrijeme dostave i kada bi mogla neka treća firma to nositi na 3 kat. |
Meni su uredno dostavili na kat, naručio sam sušilicu u poslovnici, dostava s unosom u prostoriju na drugom katu je bila 99kn. Dostavila mi je SD svojom internom dostavom, direktno sa centralnog skladišta.
|
Nažalost kod narudžbe ta opcija postoji samo za Zagreb i Split.
A ne znam s čime Intereuropa dostavlja i imaju li ona kolica i kakav dostavljač(i) će biti i hoće li biti raspoloženi... |
Ako dostavljač bude jedan, može biti najraspoloženiji, al sam mašinu ja ne bi vukao na drugi kat za nikakve pare.
|
Citiraj:
Pa ni ne može ju fizički odvući sam osim ako dođe Brock Lesnar. |
Probaj ti bit doma ako ikako možeš pa ili pomogneš dostavljaču ili stavite perilicu u haustor i zoveš u pomoć neke frendove ili nalaziš firmu... Ja vjerujem da bi za 100kn bilo tko (zdrav) nosio perilicu 3 kata.
|
Citiraj:
|
Ja bi tutnia dostavljacu 100kn i onda bi skupa odnili, tako je uvik do sad radilo, i to na 5.kat. Srica dobili smo lift pa netriba vise :D
pa nema mašina 100kg da je dvoje ne mogu nosit |
Postoji li u SD mogućnost povrata robe koja je kupljena fizički u poslovnici?
Roba je ispravna ali meni ne odgovara, kupljena prije 2 dana. |
pa daj ih nazovi i pitaj, zakonski ne, njihova dobra volja, vjerojatno ovisi i o vrsti robe itd.
ako nekom i jesu, ne znači da će i tebi, zato najbolje nazvat i pitat |
Zvao sam ih, ne mogu prihvatiti moju robu nazad, radi se o slušalicama. Ima mi to smisla, ne zamjeram im.
|
ha da jbg, trebo si pazit ako postoji mogućnost da ti nešto ne paše, obavezno online
|
Noise cancelling me ubija, nisam znao da će mi toliko smetati (vrtoglavice). Sad će one na bubanj ovdje na forumu uskoro :)
|
pa šta nema softversku regulaciju
|
Imaju da, mogu kroz app regulirati ali nisam nasao postavku koja mi odgovara. Budem još malo istražio prije nego se zaletim. Radi se o Sony WH-1000XM4.
|
imam ih od releasa, nemam zamjerki, mogu namjestit da čujem apsolutno sve oko sebe, ili ništa
ali sad smo već debeli OT |
Citiraj:
Citiraj:
|
...pohvala za SD...
kupio (fizički u trgovini) monitor za poklon, za 1h dobio info da je monitor već kupljen (a dva nisu potrebna)....otišao 2h nakon kupovine u trgovinu objasnio situaciju, transakcija poništena , a monitor vraćen. |
jel nude u SD produzenu garanciju ili osiguranje 2+3?
kupio bi sudericu bosh s 2g garancije i produzio na 5 ako je moguce, ako nema da trazim dalje |
na monitor je 2+3 +150kn....al piše na webu za svaki artikl
|
Citiraj:
Uniqa |
Kod za 100 kn popusta, meni ne treba, vrijedi za cijeli asortiman, uvjet je da se potroši više od 999 kn.
Citiraj:
|
Znači kakav krš od poslovanja
Priča: Kupuje prijatelj laptop i nađem kod njih acer Nitro 5. Ode tamo jer je bio usput i kupi ga tj plati. Laptop nemaju na lageru nego ga šalju poštom i dolazi par dana kasnije. Laptop je ok, ali ima jedan problem za njega, osvjetljenje tipkovnice ima takvu boju da on ne vidi ništa jer ga jebe crvena. Reko ništa, odi tamo i vrati ga. E pa sad ide kuršlus, oni ga neće primit nazad jer nije kupljen "udaljeno" nego u dućanu, iako on laptop nije preuzeo ni pogledao u dućanu nego mu je poslan na kućnu adresu. I šta sad, stavit ga na njuškalo i tražit drugi ili ima neka šema da ga moraju uzet nazad jer nije preuzet u dućanu nego samo plaćen? ideje, sugestije dobrodošle. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Po meni se korišteni artikli ne bi trebali ni moći vraćati. Njih dućani više ne mogu prodavati pod nove (mogu jedino muljati) tak da mi nije jasno zašto je to uopće moguće i kome bi palo na pamet da kupi nešto, koristi i onda odluči vratiti.
|
Nije bitno kako ga je primio nego kako ga je platio. Ako ga je platio u prodavaonici, onda stavka 'kupnja na daljinu' otpada.
Da ga je platio netbankingom, a podignuo u prodavaonici, tada bi mu kupnja na daljinu bila priznata. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:20. |