![]() |
Kakvi luđaci u Lotusu...
Bravo za Hamiltona...bit će luda utrka za 3. mjesto... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Najradije bi da mogu kupiti Sky pretplatu, ali UK only kazu. :fuming: Citiraj:
|
Držim fige za Lotus sutra. Nek Maldonado povuče prvi red sa sobom u prvom zavoju, pa možda Grosjean dođe do postolja :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavi si veci live buffer u postavkama, meni je na 30s Isto tako ovisi o brzini interneta koji imas Sutra se nadam utrci ko prosle god i Kimija u ulozi Rikarda :D |
@drksa, gdje nadjes lokacije za ove ace streamove, sigurno nisu svi jednako kvalitetni?
|
Citiraj:
Ovaj sam pronasao na redditu prije 3 utrke negdje i od tad prikazuje sky f1 24/7 https://kiwiirc.com/client/irc.snoonet.org/f1streams tu se ulogirajte prije utrke i bit ce kad udjete ponudjeno par linkova na stream, od flasha,ustreama i torrentstreama |
Citiraj:
Imaju IRC imaju threadove, ali generalno probaju osposobit privatni server za stream (takav je plan), jer svi ostali nisu toliko stabilni i kad tad i ubije FOM ili neki drugi DCMA request. :fuming: Šta se tiče streama, generalno je najpopularniji Sky, a i osvojili su nagrade za najbolji coverage. Ako nista Natali je http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love008.gifhttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love008.gifhttp://www.freesmileys.org/smileys/smiley-love008.gif |
Gledam neku random stranicu koju mi je izbacilo na njuz fidu na fejsbuku i postali su sliku s crnim oblacima nad stazom. Jao samo neka udari kasnije! :D
@Drift, ubaci link kasnije. Tvoji streamovi su uvijek top :) |
Citiraj:
|
Ovaj stream i dalje radi.
http://streamer.dowebhost.info:2709/...o/stut66/64.ts Ako nekome treba za gledati. Edit: Kimi car. Kakav car :D. |
Prekida svako malo...
Ovaj plavi voditelj sa Skysportsa bi mogao glumiti James Bonda, bas ima tu facu :D |
|
Prvi je off air. Mozda ce raditi kad krene rejs.
Ovaj drugi je odlican, nema stekanja i ponovnog prekidanja. |
Jbt, bas jedemo govna s tim streamovima, jos nisam naletio na jedan da radi normalno na startu.
|
Moraš žrtvovati kvalitetu da bi sve išlo glatko. Probao sam ove linkove gore, ali ništa od toga ne radi pouzdano.
Drakulastream/streamhunter FTW! |
Hondi fakat fali 100ks za pod hitno, za nes ozbiljnije i vise, uzas.
|
Eno i Alonsu kazu da mora stedit gorivo. Ovo je Honda sigurno vec odvrnula motor pa previse trosi. :lol2:
Fali njima bar 150KS, da sad ima Minardi u F1 bio bi brzi od njih. Mislim da cak daju nekom drugom timu (Manor excluded) Hondin motor da bi opet bio brzi od McLarena. :hitthewal: |
Bas tuzno, do promjene pravila 2017. nista od svega toga, do tad je sve Mercedesovo, a koliko vidim po najavama promjena izgleda da i dalje od toga.
|
|
Ako izdrzi do kraja godine :D
|
Meni onaj stream radi bez greške. Par puta sam morao kliknuti play i to je to.
|
Kad se samo sjetim koliko su prosle godine odugovlacili sa odlukom oko drugog vozaca. Button jest pristao da vozi za manje love nego ranije ali mogli su komotno ostaviti Magnussena. Zapravo, najbolje da su uz Magnussena stavili Vandoornea.
BTW serem se na ove sudije kad je Vettel prosao bez kazne ondje. |
Ako Maldonado niš ne zajebe, Grosjean uspije...
Kakav um si uspije u prelaženju zaostalih vozača zakvačit gumu za prednje krilo...jao. Još će Maldonado i bodove osvojit :lol2: |
I serem se na ovu novu F1 stranicu. Ni live timinga nema.
EDIT: proradio i to odjednom. EDIT2: I Button odustade.:roller::roller::roller::roller::roller::roller::roller: |
Citiraj:
Prije je bilo i odbrojavanje do idućeg treninga/kvalifikacija/utrke i prilagodba vremenskim zonama. Ničeg sad nema, užas živi. Citiraj:
|
McLarenu je ista stvar tko ce im voziti. Dok ne budu imali solidan paket, 0 bodova.
Alonso se dobro ujebao. Ovo mu je jako opasno po karijeru. |
Nekako sam prije i imao nadu da ce nesto ipak uspjeti napraviti. Sad je potpuno jasno da nece. Iduce sezone im jedini cilj moze biti da budu bolji od Force Indie ili Torro Rossa.
Alonso je potrco za parama definitivno, i sigurno su ga nalagali kako spremaju zvjerski paket. :D :D :D :D :D |
Do kraja sezone mogu jedino pokoji bod ugrabit. I to ako se poprave, ovako ne mogu.
|
Citiraj:
|
Vettel odličan. Mercedes je preeejak.. Dominacija koja će trajati jako dugo. I Honda je odvrnuta do kraja. Sve drugo su laži!!
Strava i užas. |
Citiraj:
|
Sve je cisto s Vettelom. Nije bilo kontakta, a i da je, mislim da je on taj koji je bio na trkacoj liniji.
Istina je da sjekao sikanu, ali nije s tim nista dobio kad se Hulkenberg svejedno izvrtio. |
Citiraj:
|
Ovi moji sve gori, ako ništa, oba bolida izdržala do kraja i Kyat u bodovima. Ima jedna ekipa gora, a to su ovi Brkini. Interesuje me koliko će Alonso izdržati vozeći se u zadnjem dijelu grida. U narednim utrkama vjerovatno stanje slično današnjem, jedino ako se Vetel više ne primakne Merc dvojcu
|
Austrija će silovat Hondu i Renault!
|
Eno ona naša dva bisera na HRTL2
|
Citiraj:
|
Ja znam ciji hoce. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |