![]() |
|
Jel postoji kakav efikasan adblocker koji bi blokirao reklame na youtubeu?
I opcenito reklame na iphoneu. Razmazio me android bez reklama Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Daily suprise na storu, do 29.12. svaki dan jedan free app ili gejm.
https://9to5mac.com/2019/12/23/apple...mber-24-to-29/ |
music dostupan u hr, 6mj free trial ima
|
Citiraj:
Jel mogu ne produžit nakon 6 mjeseci? |
vjerojatno se cancela odmah, nisam uzeo pa neznam
|
Citiraj:
|
Dobro ce doc 6 miseci ovoga bez reklama, taman da pokrije karantenu. Puna mi je glava deezer reklama kad udaram home workout.
|
Jel može preporuka za neki call recorder?
Kupnja da, pretplata ne. |
Ne znam da ima ijedan da valja na app store. Ako imas JB onda vec imas tamo vrhunski tweak za to
|
Bok ekipo,
Trebao bi neki program za windowse kako bi bez dosadnih itunesa sredio si iphone na kome se dosta toga nakupilo. Imao sam jedan, ali se nemrem sjetiti kako se zvao gdje si mogao preko kabla ili wifi spojiti iphone i sve lagano srediti putem njega. Prekopirati slike, obrisati ih sa iphonea , muziku , napraviti backup i i sve ostalo. Mislim da je koštao oko 37€ ali vrijedio je svakog centa. Slušam vaše prijedloge. iTunes mi se neda koristiti |
Citiraj:
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Citiraj:
tnx na app jel ima kakvo skriveno sranje? nešto mi izgleda predobro da je free |
youtube
znači treba 913 koraka kako bih promijenio rezoluciju videa nakon apdejtanja na zadnju verziju jebem im lebac |
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
pa nemam kaj vidit, to je novi fićr, ne bug
https://www.reddit.com/r/youtube/com..._a_great_idea/ sto koraka da bi došao do postavki rrezolucije |
ako netko koristi swiftkey, loše vijesti
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nabijem ih na k, jedina tipkovnica koja mi valja na iOS-u...
Zbog (još jedne) internet reorganizacije unutar MS-a tim koji razvija Swiftkey migriran je pod Android odjel unutar MS-a, i zato se iOS gasi. A i između ostalog i zbog sramotno lošeg API-a koji Apple nudi za 3rd party tipkovnice. Android verzija je i bude živa i zdrava. Svejedno, nabijem i MS i Apple |
ChatGPT for iOS
https://apps.apple.com/app/openai-chatgpt/id6448311069 |
Citiraj:
|
To je stara vijest, Swift Key je i dalje na app storu i redovno ga apdejtaju.
|
Inače preferiram gboard daleko prije swiftkeya. Al kako neke osnovne opcije kao na android gboardu nema u iOS-u mislim si swiftkey zadnja nada. Kad on još i gori od ovog.
Muke mučim i pokušavam se priviknuti bez reda brojeva, zareza/točke i dijakritičkih znakova. Nakon gboarda na androidu kao da nožnim prstima pišem, spor za popizdit. Jedino auto correct malo pomaže sa znakovima, uglavnom ispravi kad napišem npr. "zašto je ovako vruće", ali kad napišem npr. "sto" a želim napisat "što" ostati će "sto" kao broj... I tako. |
Postoji li neka iOS aplikacija koja bi od iPhonea napravila FTP server?
Na Androidu mi je to bilo skroz zgodno za transfer svega na i sa uređaja, ali pretpostavljam da je kod iOS-a malo "zatvorenija" situacija. |
Probaj Owlfiles, znam da sam se namučio dok sam našao app koji može prebacivati fotke izvana u photo library i znam da ima neke FTP mogućnosti pa baci oko.
Od svega što sam probao, Owlfiles je odradio posao |
Yep, poslužit će, hvala :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:48. |