![]() |
Citiraj:
Zbog konstantnih zaustavljanja igre ? Zamjene traju ponešto, davanje kartona također, tu se izgubi po par sekundi, ali na kraju kad se sve to skupi... Citiraj:
nikad nisu drugačije igrali kad su 2012. pobjedili u CL su tako prošli u polufinalu i finalu |
I njega i njih zajedno zato sam i napisao da je došao na svoje :)
Igraju normalno protiv slabijih ekipa a protiv jačih bunker-kontre i to je to, zato su i puno izgubili kad im je drogba otišao, on je 1 na 1 bio king kong :D Ove sezone neće niš više osvojit. |
Citiraj:
|
Ramiresu izgon iz nogometa...
Chelsea jos jednom pokazao da ce ove sezone igrati poznati mourinhov sakati stil igre aka bunker pa kaj napred napravite dobro je... Bolja momcad je zasluzeno pobjedila. Mou je jos jednom pokazao da je special one, jer imati sastav kakav ima chelsea i igrat 120min bunkera je zalosno nogometno ne znanje |
GIF 4MB
http://i.minus.com/i0feQCvPZorr1.gif ja se još uvijek čudim kak je Götze preš'o bez trajnih poslijedica ovdje :stoopid: |
Kako ga je lik pokosio. :D
Zasluženo crveni, išo je drito na njega, ne na loptu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
u sezoni 2009/10. u utakmici protiv Lyona, Ribery je za takav start dobio direkt crveni (Ramires je dobio samo 2. žuti) i 3 utakmice neigranja |
Šteta, no to se je već znalo.. Rijeka neće moći igrati utakmice EL-e na Kantridi zbog nezadovoljavajućeg stadiona/terena..
Istra(?), Maksimir ili Poljud.. |
Citiraj:
osjećat će se odmah kao kod kuće :D:D:D |
haha (sarkazam)..
Samo da mi gledamo lijepi nogomet, ostalo je manje bitno.. Kako smo mi hrvati gadna nacija, puna neke grižnje savjesti, samo da nam je prcat, provocirat, podhebavat.. Jadno.. |
Ovdje više nesmiješ ni šalu ispustit već si najveći kriminalac :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Maksimir je logičan izbor, do Zagreba je bliže nego do Splita a Istra ima stadion malog kapaciteta eto, zadovoljan odgovorom ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i da, danas zadnji dan transfernog roka :D danas je najzanimljivije |
danas je potvrda baleovog transfera. mada bi bilo zestoko da real nekim cudom odustane, nakon sto je tottenham vec utukao 100 milja za pojacanja :D:D
ali ovo sa baleom je odavno odigrano, samo se ceka zadnji dan za objavu |
|
Citiraj:
Ma buljo bolje izgubiti na penale nego da te bayern ubije 7:0 u dvije tekme. Dodavanje na centru je nogomet? Tekmu bayern-cfc nisam gledao ali budem neku snimku pogledao. Lukaku je mlad i jos mora uciti. Terry brijem jos ima traume iz Moskve. :D |
E pa to! Bunker je antinogomet, dok je dodavanje na sred terena i držanje posjeda 70-30 vrhunski i atraktivan nogomet..
|
Mene više živcira kad se naši dodaju sa golmanom nego ovaj njihov bunker. Nemjerljivo. Čim krenu sa takvom igrom prebacujem dalje. Zato nisam nikad ni volio nogomet jer kad bi bacio oko na njega uvijek bi bila takva tekma. Zadnjih pola sata nakon što je Chelsea zabio gol sam imao par mini infarkta kolko je uzbudljivo bilo. :D
|
Izgleda da će Lazio imati traume od Juvea....
50. min. 3-1 :D bit će zanimljivo protiv Reala :) |
Pusti ti, jak je juve, ali ako realu dode bale ( a doci ce ) i ako se jos malo konsolidiraju, hebat ce majke diljem europe!
|
Ali teško će Bale i Rondalo zajedno.. to ti je k'o lesi i ostatak ekipe
|
Citiraj:
I prošle sezone su imali strašnu ekipu pa niš. |
Citiraj:
U odnosu na ostatak talijanske lige su imali jaku momčad, ali u europi nisu se mogli nositi s najjačima... Nisu imali uopće ozbiljnog napadača. Ove godine su došli Tevez(3 utakmice, 3 gola) i LLorente(još se nije snašao, ali odličan napadač i reprezentativac Spa.) :D Ove godine ce biti opasniji po Ligu Prvaka svakako s ovim jačim napadom, a ako pogledaš i lani bi išli dalje od 1/4 finala da nije bilo peha i susreta s Bayernom tako rano. :chears: |
Citiraj:
|
Top of the league baby :D
Liverpool 1 : 0 Manure Zaslužena pobjeda bolje momčadi. Sturridge zabio za svoj rođendan. 5 golova u 4 utakmice! |
ovo je sad veliki šok za navijače liverpoola, prvi na ljestvici .. nisu to mjesto vidjeli desetljećima :D
|
Morali su uzeti napadaca iz chelsea da im zabija golove. :)
Suarez bi mogao grijati klupu posto im ide bolje bez njega. |
mhm, od kad ono, tamo negdje 2008 kad su boxing day bili prvi i cijelo prvenstvo prvi dok suci nisu pogurali manure sa until we win injury timeom.... da... tako nešto.
uh šoka :eek: A pričamo o najtrofejnijem klubu u engleskoj, baš je šok :rolleyes: . Suarez mu može samo pomoći, čuj, najbolji igrač u ligi da grije klupu :) hamm, jedino neznam čija je ideja doveti onu vašu panjinu Mosesa... ja sam se krstio i lijevom i desnom kad sam vidio slike sa Mellwooda. Taj lik nema ni jedan atribut kvalitetnog napadača. |
A gle, vjerojatno ce se jako brzo opet vratit na tribine tak da :D
|
Dobar je moses. Vec se par puta dokazao da je dobar.
|
isuse opet je ovaj poceo sa liverpoolom ko najtrofejnijim klubom.
ove godine ak opet zavrse u top4, uspjeh |
a vidim da neki i biljeze datume kad su uspjeli doc nakratko do prvog mjesta XD
|
Jel ima gdje snimka Real Madrid-Ath. Bilbao ?
Hvala |
moses je bio zvijer pred godinu dana, dok nije presao u chelsea
i ne trebaju mu atributi za napadaca, kad je lik cisto krilo :p izvrstan pocetak sezone, nadam se da ce nastaviti igrati dobro, i uspjeti osigurati europu sturige i mignolet su izvrstna pojacanja, konacno par dobrih poteza uprave |
Stuttgart se raspištoljil poslije knockouta od četvrtka :D
|
Kako je lijepo vidjeti Davida Villu da opet trpa, proklet bio dan kad ga je Barca prodala smečari!
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |