![]() |
Bogme kod mene nema takvih mrlja, a stavio foliju dobivenu sa gel-caseom(prije 10 dana) dakle ništa extra glede folije, jedino što sam probavao istisnuti mjehuriće karticom banke pa se vide risevi ali ništa strašno te sam u fazi nabavke nove folije:)
|
Nisam na Ga stavljao ali ovakve folije sam dobio par puta i bacio. Kupi drugu od drugog proizvodaca i baci ovu :)
|
Neznam dali znate, ali što se tiče zaštitnih maski, mislim da bolje od ovoga netreba tražiti.
https://www.youtube.com/watch?v=7_8gKTBQuMU Oriđiđi od motorole i samo 20$ (mislim da je to super cifra). Za sada ih jedino pronalazim za US tržište, ali siguran sam da će se pojaviti i kod nas uskoro (EU) http://www.motorola.com/us/consumers...ells-grip.html |
https://www.youtube.com/watch?v=jMlrUVgKyAQ
evo jedan video za one kao ja što neznaju koju verziju uzeti, 8 ili 16gb.. Edit: Evo i ja svoj naručio (8GB). Vjerujem da mi je to dovoljno. |
Citiraj:
|
Jel još nekome riknula Moto G? Stigla je frendu nova s Amazona pa se boji da će mu i ta riknut.
|
Citiraj:
|
Moja je prije par dana dobila tretman nesscafe-om :D
Komplet je bila zalivena navedenom tekucinom pomjesana sa jednim smedjim secerom :D Za sada nikakvih poteskoca, za dalje cemo vidjet. Mada buraz kaze da na njegovoj touch malo slabije reagira... |
Krasne vijesti baš sad kad sam naručio hahah
|
Je li itko naručio Moto G s mobicitiya?
Razmišljam naručiti 16 GB verziju koja je puno jeftinija na mobicitiyu nego na Amazonu ali me je mobicity nekako.. nepotvrđen. |
Kod mene sve OK i evo opet baterija traje 6 dana s time da je na 20%:D trenutno isti tretman korištenja kao i od zadnji put samo malo duži razgovori 10min izgleda da nešto nije u redu i da ću morati prodati uređaj nisam naviko svakin 7 dana stavljati mob na punjać:D baterija traje ko na njoki 6210navy....
Stavio bi screenshot ali nikako mi neuspjeva stisnuti obje tipka istovremeno pa se samo pojaćava i smanjuje glasnoća:fuming: pa sam odusto ali k nevjeruje nek dođe vidjeti:D |
Evo najčešćih problema i kako ih riješiti
http://www.digitaltrends.com/mobile/moto-g-problems/ još jedno pitanje samo.. jel ima moto g dlna? pretpostavljam da ne s obzirom da nigdje nije istaknuto.. |
Citiraj:
Zar nemaš opciju screenshota kad držiš power tipku malo dulje? Trebala bi se pojaviti power off restar screenshot i airplane mode opcija. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Od napisanog imam ovo kad držim power tipku malo duže: power off i airplane mode opcija, te izabrati opciju javljanja zvonjava,vibra ili bešumno valjda.
|
Citiraj:
|
power i vol down je screenshot da..
|
Citiraj:
Inače, na Amazonu se to može unutar mjesec dana prvih. |
Citiraj:
"If you let your Moto G hit zero and it won’t come back to life, try letting it cool down for a while, then plug in a charger (ideally a different one) and leave it for 20 minutes or so before holding down the power key for 20 seconds." Nije upalio niti jedan recept. 5 punjača, par dana odmora, 20 sekundi. MRTVA. Sad se boji ispraznit mob, al morat će unutar prvih mjesec dana. |
Moja Moto G stigla još jučer, ali kako radim non stop, izvještaj sljedi za vikend ;)
Za sada sam super zadovoljan, pravi test sljedi sutra (Sl. Brod i okolica i prekosutra Zadar i okolica) Btw, 1575kn na kućnu adresu 16Gb varijanta. Laku noć. |
Jel ima di how to za staviti cisti google edition rom na obicnu verziju moba. Zivcira me brdo nepotrebnih aplikacija kojih ima instalirano na sebi
|
Brdo aplikacija? Hahaha
Izgleda da nikad nisi imao neki samsung u rukama. Ima samo par aplikacija i ja npr. Skor da ih i ne primjetim odkad sam ih iskljucio |
Citiraj:
Evo druže, uživaj :chears: |
Eto KK-a za dual SIM Moto G
http://gadgetmtech.blogspot.com/2014...available.html |
Bogme su jako brzi glede update-a:D oćito su nanjušili dobru prodaju G-ice:D
|
Dual SIM verzija je prilično rijedak zvijer. Jedino mjesto na kojem sam ju vidio za kupiti je onaj UK site Mobilicity (ili nešto slično). Na Amazonu je nema.
|
Ja sam bas napikirao dual sim (skrsio sam svog Kineza, pa mi sad mi hitno treba novi mob, a Moto G mi se cini kao jako dobra kupovina).
Malo me frka biti pokusni kunic za narudzbu s mobycitya :D Procitao sam one komentare na shop, ima svega, pa nisam bas pametan. Jos bi mi bilo najpametnije naruciti mob s Amazona (samo sto nema dual verzije) i laganini fuckati par dana dok ne dodje, i jednostavno se prebaciti na jedan sim (sluzbeni maravno :fiju:, nemam limita pa me boli dzon). |
Imaju plaćanje paypalom, nema razloga strahu, još su blesavi pa nam daju bez vat-a mobitele.
|
Ja sam odustao od svoje single sim i naručio bi dual sim.
Pitao sam na mobicityu koji je ETA za 8GB dual i dobio sam ovaj odgovor: Citiraj:
|
Veceras prelomio, odlucio da hocu 2 SIM-a ibok - i uplatio 16GB verziju.
Bez poreza, i bez postarine (UKFSHIP radi i za HR) ravno 168.99GBP (1571kn) Sad da vidimo za koliko bu bio doma. |
Valjda će do čet-pet biti kod tebe trebalo bi, ovo što se šalje preko amazona dođe za 3-4 dana, a pretpostavljam da će se u ponedjejak sve to realizirati glede transakcija i uplate, valjda neće biti duže od toga baš me zanima:)
|
Ja sam mislio naruciti Moto G 16 GB Dual SIM verziju za clana obitelji i taman da narucim skuzim da ga imaju na Univerzalno.com i to za 400 KM/205 EUR (plus dostava), godinu dana garancije.
Osobno sam uzeo dva moba od njih i sve je s njima u redu. Sto se tice garancije, naravno to nije ona prava od sluzbenog servisa nego neka njihova ali i MobyCity iz Engleske takodjer nudi sam neku njihovu jednogodišnju garanciju. Ne reklamiram nikoga, cisto jedna informacija da ljudi imaju. |
Kolika je poštarina za HR i dali se plaća PDV na stvari iz Bosne?
|
Citiraj:
|
Naravno da je, kao da dolazi iz bilo koje druge non-EU zemlje. Najlakse je, naravno, nabaviti preko nekoga u BiH ili na neku adresu u BiH.
|
Ja si uzeo Moto G, obicni 8gb, 170€. Zasad se cini sve oke, ostavljeno zasad sve na stock, a kad malo sazrije CM ili neki drugi rom,onda ce na flashanje :)
Nakon Huaweija 8650, ovo je poprilicni skok :) kamera je losa, ali me to ne dira, za slikat imam fotic. |
Hehe zar i ti sine Renes :)
Ja i ti muke po istom kinezu i završimo na istoj Motoroli :D, a sada nam se i Nik pridružuje :D (i ako mu dođe onda je najbolje prošao) Ja prezadovoljan. |
Nemoj mi tu nista coprat - "ako mu dodje". Ima doci!
Trenutno sam osudjen na LG P500, i SE W880i. Prava ubojita kombinacija :fiju: Nakon koristenja ovakvih pila (naopako) kad u ruku primim Moto G, mislit cu da imam najbolji mob na svijetu. :D |
Jel netko instalirao na Moto G onaj Google Now Launcher?
Čini mi se kao da su mi se ikone malo uvećale pa ne znam jel mi je to "efekt 3 pive" ili realnost :D |
Mislis na GEL? Da, ikone su vece jer je namjenjen za nexus 5 koji ima veci PPI. Instaliraj nova laouncher pa ces imati sve to s normalnim velicinama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:24. |