![]() |
Kako Helsinki drapa Schalke pa to nisu istine. Nadigrali su ih ko trećeligaše.
|
Citiraj:
Di je ta Barcelona i Messi da ih pokidamo kao kobila bundevu :D |
Citiraj:
Pa gdi ih nalaziš? :goood: |
Citiraj:
|
Sada je vrijeme za dovest Raula u Dinamo:fiju:
|
Citiraj:
Mislim da bi prek Nou Campa prešli ko krava kroz kukuruzu :D Citiraj:
Nego, gledal sam sam Hearts-Tottenham i mogu reć da bi i RNK Split pregazio takav Hearts bez problema. Kakva je to igra, pa na lokalnom pajcek turniru ne bi ni gajbu dobili. |
Citiraj:
I janezi roknuli Rangers:D |
Citiraj:
izgleda da je došlo vrijeme za new order :) |
Citiraj:
:roller: To su oni sa ratface Nevillom u postavi? :D :no2drug: Dobro da nisi rekao Sportske novosti :D Citiraj:
Citiraj:
Radije bi Hendersona nego bilo kojeg njegovog vršnjaka na otoku. Dalglish je već pokazao, al ti to valjd nisi vidio. U 6 mjeseci koliko je vodio Liverpool prošle sezone, uzeo je najviše bodova, imao najviše pobjeda (uz još nekog), Liverpool je postigao najviše golova (uz Chelsea) itd. Citiraj:
Trpali su Torres i Gerrard. Citiraj:
Nisu dovedeni da rade čuda već da krpaju rupe i da se ima nekakva širina klupe. Kupovalo se u skladu sa kupovnom moći, koja je veliku većinu vremena bila jadna sa Hicksom i Gilleteom za kormilom (izuzev par večih potrošnji) Moglo se skupiti od tih manjih potrošnji i kupiti jednog boljeg igrača, pa imat rupe na ostalim deficitarnim pozicijama. Citiraj:
Kuyt, Johnson pa i Agger (kad je zdrav) bi bili u prvoj postavi bilo koje otočke momčadi. Što još želiš pojašnjeno? :) |
Dinamo bi nabio Barcelonu, a onda se slijedeći tjedan sa rezervnom postavom poigrao Liverpoolom :D
Decembarski opet bre izvisio :D Bilo je "dajte nam bre taj Ren" :D |
dinamo može sigurno proć u drugu fazu lige prvaka ako zadrži igrače,i još ako dođe šimunić...sve ekipe se mogu pobijedit
vidiš kako helsinki razbije šalke a dinamo ih pregazio ko svinja žir |
Svaka ekipa može imati loš dan, manjak koncentracije, energije i volje.
Dojma sam da je Schalke podcijenio Helsinki. Nije baš da ih je Helsinki razbio, ali je pobijedio. |
Citiraj:
|
Dinamo već godinama ima dobru i solidnu momčad koju nitko ne cijeni(splet okolnosti i debili od trenera su napravili svoje), da se vrati onaj PRAVI Morales mislim da smo jako jako dobri.
Ne znam jel se tko sjeća da smo Werderu kod njih doma igrali viktoriju i na kraju debilanom ispušimo 3:2.... |
Citiraj:
|
Dobit će i sad jer Fatosa koji je kralj šesnaesterca ne stavlja od prve minute :D Takav bizon još nije viđen u Maksimiru od Viduke.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
novije informacije
http://sportske.jutarnji.hr/mourinho...-glavu/967272/ onaj star marcela mi ne izgleda krvnički,za žuti bih rekao,s tim da je jedan već imao zar ne? |
Citiraj:
Nije ni išao na loptu nego u namjeri da pokosi Fabregasa, što je u suštini i uspio |
Citiraj:
|
neznam,meni se ne čini ništa opasno,nije bilo u trku i više ga je listovima,nije mu ni stao na đon
jel fabregas ozlijeđen ili mu nije ništa? |
Arsenal 0 - 2 Liverpool.
|
Dajte link na kojem gledate live streamove. Dva koja sam imao ne rade, a neki jednostavno ne mogu uhvatiti stream.
|
Citiraj:
http://www.lshunter.tv/football-live...ing-video.html |
Citiraj:
ovakvom igrom do "kante", teško :) |
Bayern ubija hamburger SV 4:0.
B.Dortmun vodi protiv FC Nrnberg 1:0 I rekao bi iznaneđenje ali everton gubi od Q.P.Rangers 0:1. :) |
Citiraj:
|
Mene više zanima kako će chelsea danas odigrati. :)
|
Citiraj:
A gdje ono kako su vam pomogli suci na šta se žališ nakon svake pobjede Man Utd-a? :D Ili ćeš reći da je prvi gol bio regularan :zdero: |
Citiraj:
Al odlika velikih je da pobjeđuju i kad igraju loše :p Citiraj:
Suarez je bio pola koraka u ofsajdu, ali uzet ću to kao dar Atkinsona nakon što je sudac u prošloj utakmici poništio regularan gol Carrolla, utakmici u kojoj smo izgubili 2 boda :) Tako da, negdje pomognu, negdje odmognu, al Utd-u samo pomažu :hitthewal: |
To se tako kaže :D
Bilo je malo više od pola koraka, a još je bio i u liniji sa pomoćnim no nebitno, ipak se radi samo o derbiju. |
Lol. Chelsea gubi 0:1 od WBA. :D :D :D :D
Koja banda tuduma! :D |
@hammer...pojma nemam. Jedino kaj znam da im vjerojatno svi igrači ovog svijeta ne mogu pomoći.
2:1 za chelsea!!!! |
Pak se Čelzi skrumpiral:)
|
englezi su izgleda malo u banani ove god, gdje su talijani već duže vrijeme. izgleda da će se barcelona i real obračunavat i za predstojeću ligu prvaka.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |