![]() |
SP je kraći nego u MW2. trebalo mi je 3 sata i 48 minuta da završim igru na najlakšoj težini, više od sat i pol kraće nego MW2. nakon što sam završio igru, ponovno sam pokrenuo MW2, imam dojam da je to jedno te ista igra, tako da mi nije jasno, čemu čekanje od 2 godine? valjda da se ekipa pomami.
ništa posebno, ništa revolucionarno, ništa zbog čega bi trebali biti sretni mi koji se ne bavimo Multiplayer napucavanjima. |
Nije cekanje od 2 godine, jer je izasao BO prosle godine.
Ali da, ja imam osjecaj da je MW3 u biti map expanzija za MW2, s malo drugacijim oruzjima, KS promjenjen i zvuk poboljsan. Meni je naprimjer, MW3 puno bolji MP nego kod BOa. Da se priviknem na mape i bit ce bolji i od MW2. |
zasto su dedicated serveri prazni, i odmah izbacuje kada igram preko njih niti minutu, server timed out ? onaj matchmaking radi ali moram jos otvoriti portove jer je nat strict, inace mp je bolji od BO i skoro isti MW2 samo bolji, sto je dobro.
|
Pa kad se krece s kampanjom i pise da je nastavak na modern warfare 2 pricu tako da mi je ok. grafika je ok, ali mogli su to malo nabrijat za pc verziju jer se meni na ovoj kanti pod moj pc vrti na full hd i extra/high detaljima.vi sa novim hardverom se sigurno osjecate prevarenim dok je meni super :D
Inace kampanja je prekratka.Presao sam je u 4h normalne igre.. Na neke scene sam doslovno plakao od smijeha.tipa ono okretanje vlaka u tunelu i kraj.necu detaljnije da ne spojla |
nije više COD što je nekad bio....ovaj novi mi je predosadan i nimalo me nije iznenadila niti grafika niti igrivost....šteta :\
|
Citiraj:
|
ja sam prešo za 7 sati na hardened iako sam na 75% kampanje možda jer nisam skupljo one intele.
|
Citiraj:
|
IMHO igra ispunila očekivanja.
SP nikad nije ni bio loš, i ispao je točno onakav kakav smo i mogli očekivati, hrpa akcije, cinematic feeling, puno krvi na ekranu i to je to. Odigra se sa jednom, ali sa užitkom. MP, što se tiće zvukova, oružja i balansa vrlo dobar. Jedino što su mi mape debelo preuske. Na stranu umjerena do mala veličina mapi, one su jednostavno uske i to mi baš ne odgovara. Mape su vizualno dobre, dobro je kretanje, ali da su malo otvorenije bile bi 50% bolje. Ovi support killstreakovi su dosta utjecali na dinamiku igre, mjenjaju iz korijena pristup igri na taktičkoj razini, što je dobro. Modovi su također standardno dobri, a team defender i kill confirmed su fenomenalni. |
Citiraj:
Ja sam jedva cekao igru, znao sam da će bit kratka, ali ne tako kratka, svaki put sve kraće :( Bez problema sam igrao na konfi iz popisa...prezadovoljan sam sa ovim nastavkom...:goood: |
Da budem iskren meni je igra ok. U Cod stilu sigurno, iako kratko traje ali je dosta zabavno.
Prednost je isto kaj ide na svemu, ja je odigrao na integruši HD4250, nisu bili detalji bog zna kaj ali posluži... |
Igra je pravi Mcdonalds. Pa nek svatko protumaci to kako god hoce. Ne svidjaju mi se preuske mape, kretanje playera je nekako promjenjeno. Kao na stiklama da trcim i pritom se odbijam od suigraca ko na fliperu. 65 fov je najvece smece.
Dobiva prolaznu ocjenu samo zato jer sam je dobio skoro za djabe. |
Jel itko kupovao kod njih ili je ista cuo o njima? CD key nije skup pa ono....
http://eplati.com/index.php?page=sho...hk=1&Itemid=71 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam uzeo tri ključa sa http://cdkeyshere.com/ (148 kuna je ključ), tu sam uzeo i za BlackOps i preporučam ih. Ključ dolazi za 2 min po obavljenoj uplati, s tim da ovaj put ruska verzija ima i engleski jezik pa nema zafrkancije oko prebacivanja i skidanja jezičnih fajlova.
Što se tiče NAT restricted , treba otići na network settings, naći ikonu od rutera (Gateway) desni klik pa->Properties->General-> Settings i tu dodati novi Services (imenovati po želji MW3 ili kako već), zatim unijeti IP adresu kompa (bilo bi poželjno stavit fiksnu da netreba mijenjat svaki put kad se dodijeli nova IP adresa) te pod External i Internal Port upisati 3074 te označiti TCP->OK. Zatim opet ponoviti postupak, ali ovaj put označiti UDP, spremiti i trebalo bi proraditi (bar meni je nakon što sam se sat vremena mučio s postavkama u samom ruteru), odnosno trebali bi imat NAT Open. Znači : 1. http://www.image-share.com/upload/1059/219m.jpg 2. http://www.image-share.com/upload/1059/220m.jpg 3. http://www.image-share.com/upload/1059/221m.jpg 4. http://www.image-share.com/upload/1059/222m.jpg Što se same igre tiče u početku sam bio razočaran, ali posli par sati igranja se dojam poboljšao. Mape su mi bezveze, uske, s dosta sporednih ulčica i prolaza za kampere, tako da svako malo te netko s leđa dočeka u nekom kutku ili s kakvog prozora. Kretanje mi se čini ukočenije neg MW2, nekako mi je sve to u MW2 fluidnije izgledalo, a i sama grafika odnosno izgled mapa mi je dosta bolji u MW2. Što se oružja tiče tu nemam nešto za komentirat osim što mi se čini zvuk dosta bolji (iako imam dojam da su samo malo "basa" ubacili :D). Uglavnom za 150 kn (ruska verzija) mislim da se isplati uzet. |
|
evo kratak osvrt na igru--- moram reći da je MW3 , ispunio sva moja očekivanja. Ne trebam pisati što je u igri dobro jer je dobro apsolutno sve. Od SP , survival moda , co-op , MP , novih MP modova igre...sve se može nazvati i više nego odličnim. Kill Confirmed i team defender su fenomenalni!
Killstreakovi su odlični , pogotovo mogućnost stavljanja perkova kao killstreak nagrade. Perkovi su ovaj put izvedeni besprijekorno. Npr. , hardline kada postane „hardline pro“ računa 2 assista kao jedan kill u progresu za killstreak nagradu- Oružja i njihova kustomizacija su priča za sebe. Napredovanjem se otključavaju mogućnosti , ali ne samo prigušivač , exetnded mag već i mogućnost slabijeg trzaja , stabilnosti i slično. Jednostavno je nevjerovatno dobar osjećaj sada jurcati sa extreme condition , assasin pro , steady aim pro perkovi i dual –akimbo „škorpionima“ :D A tek mape..baš onakve kakve trebaju biti. Prepoznat će se sličnosti sa nekim COD 4 i MW2 mapama (Seatown , Arkaden..) koji su više nego dobro došle . Što reći...nova dimenzija MP gejminga..kao što sam i prognozirao za ovu igru. Ima samo jedan problem sa MW3, vrijeme leti ko blesavo igrajući ga i teško je prestat. 11/10 i jedva čekam nove mape i po mogućnosti , ELITE service i za PC! |
Igrao sam sve iz CoD serije od jedinice nadalje.
Ova igra je meni puna mana, dosadna i igracka zajednica se nikad brze nije osula po broju igraca s obzirom da je tek izasla u odnosu na prijasnje nastavke. Volio bih da mi se igra bar malo svidila jer sam ipak CoD fanboy btw |
Code:
Jason West |
Respawn Entertainment FTW (kljucni ljudi iz ex IW)
|
:roller::roller: |
ma jesi smješan ...a nemaš pojma da su ciljano prenesene mape iz COD 4 i MW 2 , te se najavljuje i još neke tipa Westaland i Estate u budućim DLC ovima , i eventualnoj ELITE usluzi...
|
Citiraj:
@ivan ti mene zadivljuješ iz posta u post :roller: |
Citiraj:
I ne kužim kako itko može reći da je zvuk bolji. Pomislim da ne igramo istu igru. Svi SMG-ovi imaju identičan zvuk, isto tako i assault puške (čast iznimki - kalašu). |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i kad se na cesti okreneš za zgodnom ženom , ili kad si ili budeš birao životnu saputnicu sigurno ti neće smetati da , je , dotična , iz ženskog roda , kojih , na ovoj zemlji ima milijarde. Jer za tebe jednostavno ima "ono nešto". A , možemo reći ,za svaku od njih , da je samo , copy & paste ...femina vulgaris--- no , ipak nosi nešto "univerzalno"...kao i MW 3 ..i MW 2 i MW prije njih...a to nešto je zabava , dinamičnost , zaraznost , igrivost, ....što i mora biti igra da bi bila igra po definiciji. Sam pojam igre , odnosno , video igre u ovom slučaju , je limitiran raznim faktorima , samo je pitanje tko će pomaknuti taj limit korak dalje. A COD serijal to uspješno radi svake godine. |
Citiraj:
Citiraj:
Onako informativno, jesi možda na nekim težim drogama ili ? Usput, rekli su da će neke mape biti iz COD4 i MW2, to se odnosi na MP! Ali oni su tolke lijenčine i ništkoristi da čak i SP kampanju kopiraju iz igara prije i onda to prodaju za 60€ to je ko da ti netko pokušava uvaliti 18 godina starog fiata sa 700k km i izblijedelom bojom pod novog BMWa :lol2: |
Citiraj:
a zašto jednostavno , ako ti se MW3 ne sviđa , jednostavno ga ne igraš? Inače , nisam na drogama , hvala na pitanju ,ne koristim ih , pa ih eto , nema za tebe. |
Bože sačuvaj cijelog ovog threada. COD je krepao cim je izasao mw3, a i puno prije toga. Jedino vrijedno spomena danas sto se coda tice je cod4 promod.
Jedina kompetitivna sfera te igre. Cuj ovog ivana lol. Ako je tebi mw2/3 pojam zaraznosti i igrivosti bojim se pomisliti kako ti izgleda krvna slika. |
Citiraj:
tko govori o MAPAMA ,ovjde se radi o copy-paste građevinama.... znači ,nisu si dali pošteno truda da naprave novu ! i bar malo drugačiju zgradu ! ,nego su samo besramno prekopirali iz mw2... uz ponešto kozmetičkih/teksturnih izmjena:fiju:... a tko zna koliko još takovih primjera ima unutar same igre... btw, evo moj osvrt (ja sam više rpg/rts igrač:) ) em je kampanja prekratka i prenapuhana,sama igra i nije neki veliki napredak od mw2 , a MP je ,onak , nit smrdi nit miriše :D dobro su nas spreveslali za lovu.... IMHO cijela ta igra vrijedi recimo 100kn... i ovu igru sam proslijedio burazu ,opet ulupan novac "bezveze". jadan,dobiva sve te "škartove " koji se meni ne sviđaju ili igraju :D |
|
meni osobno nije jasno , traženje dlake u jajetu , tipa "ista zgrada kao u MW2"? Još više , od svega , jeli bitno? Ako je nekome zato MW3 reciklirano smeće i zato je ne kupuje ne igra , to je meni u redu! Svako ima pravo na izbor kao i na subjektivni dojam.
|
Kako vam se da vise, al stvarno ;)
|
CoD sux. :D
|
neznam sta vi ocete od igre ? kupio sam i mw3 i bf3 te mogu reci da igram samo cod, jednostavno odmah te baci u akciju i mozak na pasu, nezalim 150kn sto sam dao za cd key...
bf3 ima previse stvari koje me nerviraju, kada me netko usred pustinje, usred dana zaslijepi baterijicom na pistolju sa deset metara zapitam se jesu li ti developeri normalni + se igra odigrava ocito na nekom drugom planetu jer i samo sunce previse bljesti i smeta (ni slicno RL.u) onda to forsiranje blura,hdr.a ili cega vec (od cega povrsine u igri bljeste nevjerovatnim intenzitetom) sto se tice cod.a jedino sto me smeta je respawn sistem jer se konstantno spawna iza ledja (ili ti neprijatelju ili oni tebi) nekako mi se cini da je to recimo u cod4 bilo bolje rjeseno (ili sam zaboravio vec) kada isprave hrpu vizualnih pretjerivanja onda cu dati drugu sansu i bf3 do tada sam super zadovoljan cod.om |
ko je igrao malo killzone 3 na ps3 pa onda prešao na ovo brzo mu postane jasno da umjetna inteligencija nije u skladu sa onim što bi čovjek trebao očekivati u modernoj fps igri. Inače pored tog velikog felera igra ipak ima ono nešto kaj će me privući da odigram sp do kraja. Da su protivnici malo maštovitiji tj (da se ne pojavljuju uvjek na istom mjestu sa istim radiusom kretanja, da oće krenuti u napad, promjeniti zaklon itd) moglo bi se govoriti fps-u koji je blizu savršenstva
|
Citiraj:
|
danas malo igrao MW3, sve vrvi od akimbo nobova... I to na nacin baci flash, jump, prone akimbo.. :) a sto se tice noza, noz rijesava nemoguce situacije.. S nozem dobijes takvo nevidjeno ubrzanje da je to strano!! Ovaj MW3 je unisten totalno. Promasen i tako dalje.. Vrijedi igrat SP, medjutim na MP ne treba trosit vrijeme i zivce. Zvuk poboljsan? Nemam pojma o cemu vi.. I netko je spomenuo kalas, kalas kod mene ne lici na kalas.. Sta je to?? To nije kalas, to je nesto izobliceno!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14. |