![]() |
Citiraj:
Btw, pogledajte ovo hahah |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Htio sma pisati post zha mmomistake za rune, ali preumoran sam sada, došao s puta, odoh pobijediti nešto xD |
Citiraj:
Pazi igram top sa Pantheonom i fino ja i GP farmamo, tu i tam se malo pobijemo i ja ga ubijem, i odjednom mi dođe Fizz protivnički gore, koji je btw. 7/0 ili tak nekaj u 10-toj minuti i ja pobjegnem pod tower jer sam ga vidio da dolazi i lik me 2shotta pod towerom, a Ryze koji ga feeda cijeli game mi napiše: noob. Ajde sad ti reci... A ljepo mi je frend rekao da za vikend ne igram prokleti ranked, jer se tada skupe najgori kreteni. |
Citiraj:
Sutra mi napišeš :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gdje igraš? Koji ti nik? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je jedino što ne bi trebao raditi, ustvari.
|
Da, jer je puno pametnije se prepirat sa trollovima, idiotima od ljudi itd. :fiju: Ako netko trolla i flamea, mjutat cu ga jer ako do sada nije imao sto pametnog za rec nece ni ostatak gejma. Mjutas takve ljude i igras smireno i puno bolje (ali PUNO bolje) ces odigrat nego da non stop citas necije flejmanje, vajnanje, itd.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro je kaj imam jedno ludog Poljaka koji je Diamond/Platinum igrač, pa puno učim od njega, osim ako ga ne trolam na najjače, jer lik toliko rejđa, da si nemogu pomoć. |
Treba se prestati živcirati, ja isto imam par poljaka koji znaju igrati izvrsno. Problem kada muteaš jest da ne vidiš ss, ping niti ništa tako
|
Danas me ide, nema šta.. 6 izgubljenih za redom.. Predivno...
|
http://www.reignofgaming.net/tag/league-of-legends
Nova rotacije je već postana :) Lulu i ziggs želim probati :) I opet Riven.. Obožavam riven :D |
Evo, odradio jedan match s Pandom.. Šta da kažem :D
WIN :D |
Za one koji ne znaju, sljedecim updateom dolazi novi ranked sistem.
|
Ja neznam kaj se dešava, imao samo sam omjer pobjeda/poraza: 90:76, sad sam na 93:87, zadnjih par dana neznam šta se dešava.. Igram uvijek s nekim tko uđe u champ izbor i uzme nekog champa i instant lock, i ne priča šta će, s kim će, i gdje će...
I onda UVIJEK netko ima tko feeda, i jednostavno gubi se.. Jedva čekam taj lvl 30 da mogu igrati s ljudima koji su isto lvl 30, pa možda neće biti koliko izroda... Čak sam sumnjao da je u meni problem, ali gotovo svaki match imam uvijek ili više killova ili negdje podjednako (naravno ima i izuzetaka) ali kakvih ljudi ima.. NPR. neku večer igram i ja kažem mid i uzmem dianu, i ziggs neće čuti (makar je rekao mid iza mene) i ja kažem ajde idem ja bot, ti bude onda mid (instant lock).. I ja krenem 4:0:1 moj suport taric 1:0:5, a ziggs 0:6:0.. I ja kažem, ma bravo majstore, feeder, bla bla bla, i on kaže, ok, sad ću namjerno feedati.. I lik završi match s 0:24 score... :O Hebal bi mu mamicu onda kad je to počel raditi :O |
Citiraj:
Hahahaha nemoj cekat, mozes slobodno odmah odustat :D |
Teaser za Xcross client.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto kao i ELO-Hell mit. Možda se nešto promjenilo jer ne igram od davno ali čisto sumnjam, možda manje rusa/ukrajinaca itd. zbog Dote 2. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw kada dodjes do 30 lvla, nece te i dalje spajat sa igracima istog levela. U queue te stavlja s ljudima slicnog levela i onih koji imaju slican hidden elo kao i ti (normal gejmovi). Igraj draft pick, nema insta lockanja i idiota je u manjim kolicinama. |
Citiraj:
Hvala |
Malo sam se krivo izrazio. Htio sam rec da nije bas cvrsto pravilo da cim lupis lvl 30 da te automatski nece spajat sa ljudima 1-2 lvla nize ili cak vise. Ovisi ti i ako je od cetvorice suigraca s kojima te spoji u tim, da li je netko od njih premade pa igra balansira mix manjih i vecih levela.
|
Citiraj:
Budemo vidli :) |
Tek kada sam došao na lv 30 sam shvatio kakvi su to debili i da je na lv 15 bilo bolje.
Sada kada imam omjer je drugačija stvar :D nakon ovog gejma napišem omjer btw, kayle prvi put: 14/3/3 i quadraaaa |
Citiraj:
|
Protiv šefa yi-a sve kaj ti treba je stun. svaki heroj koji ima stun je njegov counter :P
Ak me neko oce dota - fakergrga, samo mi posaljite pm ovde da znam ko je ko :D |
Citiraj:
Jučer baš igrao adc na botu i sona mi bila sup, ona ga je ultala i yi je krepao za 2 sec.. Ali kad ga je fulala, ošli mi papa :) EDIT: East ili west? |
Ma s AP Yi-om se samo treba skrivat u team fightovima i onda kad je neki champ low njega napast i naravno ubit i s njim oštetit još par njih od kojih će još jedan onda bit low i naravno 1. spell ti se refresha, napadneš ga, treći protivnički champ low... i gg wp
|
Mrzim AP Yi-a. Uvijek imaš problem ako moraš landati skillshot stun na brzog Yi-a, koji u tom času pali Q.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:15. |