![]() |
Citiraj:
|
Krenuo ja ispočetka s lotusom na legend i za sad sam prve četiri utrke bio u bodovima, jednom čak i prvi. U šangaju mi se pojavio onaj bug kad mi vettel i massa nisu otišli u boks... Lijepo su frajeri bili ispred trećeplasiranog po 33 sec.
|
Ja jučer vozio po kiši Australiju, 12 krugova, i uzmem full wet, a svi ostali na intermediate .... i fino ja vozim, tako, i startam 15, vozim polako, i u trećem krugu se probijem na 9 mjesto.... I tako ja fino polako vozim na 9 mjestu, kad oni svi oko 5 ili 6 kruga polako krenu u boks, a ja na prvo mjesto :) i tako ja sav sretan što sam prvi, misleći da će mi gume izdržati do kraja, ostanem na stazi... kad u 10 krugu, na onoj slikici, sve četiri gume crvene... :D I tako sam se fino u zadnjem krugu 4 puta izvrtio na jednostavnim i laganim zavojima i završio 17 .... hehehehehehe
|
Citiraj:
uglavnom - ako je slucaj kao kod mene - lagano umiranje graficke. nije nikako problem do temperatura jer sam to pratio, i iskreno ne znam u cemu je problem, ali do graficke jest. |
Citiraj:
za takvo šta tu je flešbek! :D |
ako vozi legend , nema vraćanja
|
Svakako nema 4 vraćanja (potšo je spomenuo da je 4 zavoja pogriješio), ako vozi išta osim najniže razine težine...
A i gume obojane crvene, su, ne znam, neupotrebljive, kao da je samo na felgama ostao. Jer čim gume požute, već to nije to, osjeti se da kočenje traje duže, da je grip manji, narančaste već zovu na opasnost, par puta sam do boksa imao par zavoja u situaciji kad su gume narančaste (pogotovo je problematično ako su 3 ili 4 narančaste) i to je bila viteška borba za stić do boksa... A crveno, crveno je već katastrofa, a ako su sve 4 bile crvene, tu je grip = 10% ako i tolko:D Jebiga, kockao se, popušio...ni prvi ni zadnji:D |
šta se tiće momačadi ja sam vozio prvu sezonu sa sauberom a kad sam završio samo su tri ekipe bile zainteresirane za men lotus, virgin i hrt ja sam uzeo lotus.
Ali sam bio jako razočaran jer sam mislio da če mi nuditi barem reno ili mercedes gp. Sad sam na kini i prvi sam u poretku! |
Citiraj:
BTW: jel vi ljudi vozite one objective na treninzima koji poboljšavaju bolid? |
Citiraj:
Vozim naravno, osjete se upgrejdovi, pogotovo mi je drag onaj kad razviju novu mapu motora pa iman opciju fast na quick meniju, jebate iman osjećaj da mi ta opcija daje sekund po krugu:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
R&D se obavezno vozi, čak i kad si vozač broj 1. OK, nema ih često, ali nema veze. Kad uleti onaj Unique upgrade ili downforce od 20%, i ako uleti do VN Turske, e onda je to idealna stvar za onaj Turn 8 :D prođem ga sa full gasom, naravno sa Red Bullom ili McLarenom. :D
BTW, jedna zanimljivost. Na kraju 2. godine (u Career modu od 7 godina na najtežem AI-ju) osvojio sam vozački naslov u RedBullu sa 2 boda ispred Hamiltona i 3 boda ispred Alonsa, no zbog blesavca Vettela smo popušili konstruktorski. I Horner mi nije ponudio ugovor. Nakon predzadnje utrke u Brazilu, gdje sam imao pole i pobjedu, izjavio sam nešto u smislu da je Vettel kriv za RBR neuspjeh što je tim ostao bez prilike da osvoji konstruktorski :D što je i istina. i veli mi agentica da ima bad news te da mi boss neće dati ugovor, već me pušta na kraju sezone. a u tom periodu, niko ugovor nije ponudio :( a što je još žalosnije, ja sam cijelu sezonu u RBR-u bio vozač broj 2. nakon zadnje utrke, prestignem Alonsa i Hamiltona i osvojim naslov. odma nakon toga uletava McLaren sa ugovorom. Hell yea. sad ostajem sa njima preostalih 5 sezona :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW: dali ste primjetili kako vozač u igri sporo mota. Npr da treba vozit slalom pokupio bi sve čunjeve jer nema onog trzaja kod skretanja nego skreče lagano kao da po jajima vozi. To me užasno iritira pogotovo u monte carlu gdje sam sporiji dobre 2-3 sec radi toga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Oprostite a di je uopče taj car setngs?
Znači ja uđem u catalunyu koja mi je sad na rasporedu i odbran mi je practice! I kuda onda? Tires ili ono nešto team ili na onaj ekran? |
Citiraj:
Citiraj:
Upravo sam u Španjolskoj izgubija 10-ak mjesta radi cirkusa sa boksevima... |
Hm... nevjerovatna stvar. nakon 3. sezone koju sam odradio u McLarenu, mislio sam da će mi produžit ugovor. sve sam odradio, rekao sam da želim ostati, momčad je bila THRILLED i sa mojim performansom i sa mojim handlanjem sa novinarima, a ne ponudiše mi ugovor novi. i na kraju sam završio u Mercedesu, uz Schumachera, kao vozač br. 2 od kojeg se očekuje 3. mjesto na kraju sezone... ne kužim... koja debilana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače sad san vozio skroz kišnu utrku prvi put, jer u mom slučaju bi obično kiša počela u sred utrka, nikad kišne utrke izuzev VN Britanije koju san se razbio odma:D Uglavnom htio sam reć da mi nije jasno kako vi s kišnim gumama dođete do kraja tek tako?:fiju: Ne znam jel ja agresivno vozim il možda VN Turske koju sam vozio ždere gume, al znam da sam u 6 krugu bio na 3/4 narančaste, pa sam išao mjenjat i to sa INT prešao na WET iako su mi u boksu savjetovali INT, kakav INT jebate kiša je pojačala duplo, ko je god uzea INT osmi zavoj je prolazio sa 50 kmh:D Startao 4, došao drugi, bolje nije moglo, Webber i RB su u kombinaciji nenormalni:goood: |
Ma ja sam reko da mi je kinkurent buton i i ništa mi to nije znaćilo mclaren me nije ni pitao.
A gdje ja mogu provjeriti koji sam ja vozač u momčadi mislim broj jedan ili onaj drugi u lotus su me stavili pod trullia, i gdje da vidim koje su ekipe trenutno za mene zainteresirane. Ja idem u agent ali tamo mi je samo puni krug od lotusa s kojim sam na trečem mjestu. |
F1 2010 patch 1.01 - OUT! :chears:
|
Citiraj:
Changelog: Javim se kad isprobam:goood: EDIT: Nisan pretjerano poboljšanja vidio jer sam vozio Valenciju, ali practice. Ali vidio sam jednu stvar koju su pokvarili:( Dynamic racing line, oliti ona crtica sa strelicama koja pokazuje putanju kroz zavoje i razinu kočenja/ubrzavanja sada pokazuje skroz krivo, bar na Valenciji... Doduše i prije je bilo zavoja koji su krivo pokazivani, pogotovo je iritiralo šta se nije osvježavalo sa trošenjem guma/goriva pa je ta opcija bila korisna samo prva 2, 3 kruga, ali sve u svemu, pokazivala je uglavnom točno, ne 100% al recimo 90%. Ovo sad je katastrofa...svaki, ali SVAKI zavoj pokazuje krivo, kad počnem usporavat ondje gdje se ona počne crvenit, toliko se prekočim da formula stane, ali doslovno stane 100-ak metara pred zavojem:fiju: I tako svaki zavoj Dosta velik fail po meni, jer ako to uključim znači da ne znam stazu, a ako mi taj vodič pokazuje tako loše, da prateći ga krug odvezem 1:55 (ostali voze oko 1:43), dok kad ga ugasim odvozem 1:48 u prvom pokušaju, onda stvarno ne znan šta bi reka:fiju: |
Citiraj:
Ima boga:D |
Jel dosao na kraju s tim patchom DX11, kak se aktivira?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego imam problem,moram rušiti Windowse a neznam di mi je savegame da ga sačuvam...grrrr..,može mala pomoč!! |
Evo jedna pozitivna stvar u vezi patcha. Dobio sam 20-30 fps-a u igri! prije nikako nije išlo preko 34, a sad ide do 70 u 1080p rezi.
Zamjerka je i dalje box u kojem se opet gube pozicije nenormalno. Baš se moramo i dalje držat taktike da se ide krug prije svih u box. |
Citiraj:
|
E Jer i vi ostali koji imate pach imate problema sa trakom koja pokazuje trenutak kočenja?
|
jebate ka da sam doša na Bug.hr, nitko ništa ne čita:D
Citiraj:
Citiraj:
Inače jebo ih patch, od 50 stvari koje su kao ispravili te popisali u Changelogu, nešto ajde i radi, nešto ne radi (odnosno radi kao i prije patcha), a ostatak nekad radi, nekad ne radi:fuming: |
Riješeno i hvala Mr.Ex.President ali mislim da ču igricu izbrisati ili povečati dozu normabela
jer kada me ostavi u boxu 15 sec. odmah gasim igricu,užas..!! |
jos uvik nisu sredili box? :D
|
Citiraj:
Nemam problema s njom jer ju ne koristim! :D Al da su popravili igru jesu! Evo sad me samo 1 sec duže držali u boxu! Najsretniji sam sa dobitkom fps-a. Samo mi se AI nikako ne sviđa! Kubica iza mene jedva me stiže, a HRT-i ispred mene mažu po 2 sec bolja vremena od mene po krugu (vozim lotus). Realno u 3 pisače mašine! |
Jesu li bar popravili ono da je Petrov brži od Kubice? Kao da su im zamijenili identitete :D
Kubica je uvijek van bodova, dok se s Petrovom jako često borim oko 4. i 5. mjesta. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |