![]() |
|
Citiraj:
|
yebat ga link mi otvara home page :D
|
|
Citiraj:
vidi Brockena u high end testu a cooler 220kn dojde u Grazu :D |
fakat ne znam... možda bi i išlo ako bi uspio izbušit rupe
|
pomoć Arctic Cooling - Freezer Xtreme
molija bi nekog ko ima hladnjak Freezer Xtreme i AMD procesor pa mu je višak postolje na koje se zavida hladnjak za intelove procesore da se javi na mail toni36@mail.inet.hr
pozdrav |
Citiraj:
|
Citiraj:
E, sada, ako se ja dobro sijećam njemačkog iz srednje, ausblasen znači ispuhati. Einblasen online prevodioci prevađaju kao šapnuti, puhnuti. Ako to stavimo u kontekst ovog coolera, da li bi to značilo... H50 (ausblasend) - ispuhuje topli zrak u okolinu. H50 (einblasend) - ispuhuje topli zrak u kućište. ??? Usput... Možda bi ovaj post bilo pametnije staviti u podforum Kućišta, but... Malo bacam pogled na taj H50 (koliko je zapravo isplativ? iskustva?), i... On bi mi pojeo izlaz zraka na stražnjoj strani. Pošto imam HAF, to čak i ne bi smio biti problem, samo... Plan bi bio ovakav. Na dnu postaviti 120mm (da potpomaže dizanje toplog zraka). Dilema - da li ga od ispod zagradim (da ne može usisavati zrak iz okoline) ili ne? Zašto? Prašina i prljaštvina. HAF ima nogice duljine centimetar do dva. Side ventovi (2x 120) bolje staviti kao izlazne ili ulazne? I ako bi bili ulazni (što mi je nekako logičnije jer oni direkno nose hladni zrak na cijeli MBO - znači i proc i VGA i RAM i chipset i ostatak što se nalazi prikovan na matičnoj) da li bi bio dovoljan samo jedan izlazni va vrhu? |
OCanje Q6600 i koji Cooler?
Pozdrav namjeravam da OCeam svoj Q6600 koji trenutacno radi na 2.4 zelio bi da ga OCam na 3.2 ili 3.4 ali naravno limitiran sam budget-om.Pa zanima me neki cooler koji to moze da hladi bez nekoga vecega rizika a da cijena ne prelazi 550/600 kuna.Zahvaljujem.Air cooleri samo dolaze u obzir btw.
|
Imaš temu za klokanje i temu za hladnjake ;)
Inače, bolje od ThermalRighta Ultra 120 Extreme nečeš naći - 450 kn Ili TRUE Black verziju, ako si voljan dati 60ak kn više Prolimatech Magahalems također je tu u rangu Inače, ta 2 su najbolji cooleri što se kod nas mogu naći. Ima jeftinijih, ali uz to i slabijih |
IFX-14 - 469kn. Bolji i od TRUE
|
Opla, IFX pojeftinio?
Bio je i preko 500 kn. A to da je bolji, kako kada, i kako po kome... Moguće zbog večeg propuha 14cm venta što se stavi, makar sam vidio na dosta (relativno vjerodostojnih reviewa) da IFX bude u egalu ili čak i lošiji od TRUE-a |
ja naručio danas IFX-14, pa ćemo vidjeti kad dođe :)
usporediti ću ga sa Noctuom NH-U12F i Tt BigTyp 14Pro, pa da vidimo da li su razlike po rivjujima stvarno takve i u praksi (barem u mom slučaju) |
Ja sam se prije brusio na njega, pa sam dosta čitao reviewe. Po mojoj procjeni, oko 2-3 stupnja je bolji od TRUE sa istim ventovima. To sa C2D procesorima, sa i7 i i5 je vjerovatno još veća razlika.
Razlika kod reviewa je vjerovatno zbog konkavnih baza i lošije završne obrade, ovisno kako se naleti. |
Zna netko kakve su performanse ovog Thermalight stock venta na TRUE? ovih 1600rpm i 63.7CFM bi trebalo davati solidne rezultate...
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.903.179 Ne bi me čudilo da uzimaju te ventove od nekog drugog proizvođača pa lijepe preko svoju naljepnicu :D |
To ti je pravi ThermalRight vent, i oni dolaze na tim Rev.C verzijama TRUE-a
Koliko sam vidio, ljudi su zadovoljni ventom, dobar CFM, šteta što se ne prodaje odvojeno samo vent Inače, baš ću naručivati Nanoxiu FX-2000, i onaj držač za vent za TRUE, onaj plastični, vidim ima ga u Linksu, ok je to stvar, možda i bolje od ovih originalnih držača |
Citiraj:
|
A ovo će biti čudo od hladnjaka ako ikada riješe ti problemi sa uvozom Xigmateka u Hrvatsku
Jeftin, 7 heatpipeova, i hladi k'o pravi :) http://www.pohrani.com/t/1k/t5/3Kbj6t1p/12.jpg http://www.pohrani.com/t/3v/7W/2IX1eMmq/13.jpg http://www.pohrani.com/t/G/7Z/1v0yVxYZ/15.jpg http://www.pohrani.com/t/u/c2/4m6sQgRx/11.jpg |
Citiraj:
Edit> If Thermalright flatten this base, I would love to review this again and hopefully provide some much more positive feedback. Instead I’ll either have to sand the base myself – which I doubt many others will – or live with a heatsink with enormous potential that is stunted by a simple fabrication issue. Malo to brine u review koji sam chitao. |
teško i nikako
jedino da bočnu stranicu ne stavljaš natrag na kućište :D:D širina tvog kućišta je 7,75" iliti 197 mm (to su vanjske dimenzije) a samo IFX-14 je visok 161 mm, tako da ja mislim da ti neće stati a da ćeš moći zatvoriti case možda nisam u pravu ali ... uspoređujući sa svojim Stackerom (širina 227 mm) i Noctuom koja hladi u njemu (visina 155), imam lufta do bočne stranice cca 2,5 cm |
Valja ovo šta?
http://www.njuskalo.hr/procesori/coo...o-oglas-677517 Izgleda mi simpa i nije preskup,a i nema ga svatko.:) |
Ma daj Dream, ne budi lud da kupuješ to smeće. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma to on samo trolla tek da nesto nasere :)
|
Ne zajebavaj mi kontejner za PET ambalažu.:D Zanimalo me,250kn čovjek traži pa da vidim čemu je to.
|
Jedno je sigurno, bolji je svakako od BOX kulera :D
|
To si ti siguran iz vlastitog iskustva ili lupetas na osnovu nekoliko potplacenih rivjua? :)
|
Pa jel nije to što ga ne dobiješ sa procesorom dovoljan razlog? :D
|
Citiraj:
e da i kolega ljepo veli, ne dobije se sa procesorom :D :D, onda mora da je bar za stupanj bolji. |
Mislim da je loshiji od box coolera, ako je to moguce.. Jer frend ima slicnog takvog asusa, samo model sa nekim mini coolerom unutar samog tijela coolera pa je smece da ne more biti gore... Da stvar bude jos gora, ovaj pod tim asusom ima 6400+ koji samo sto se ne otopi cim ga upali :p, tako da ovaj "pasivnjak" Imho sluzi samo za ukras unutar kucista.
|
Citiraj:
|
pa uvijek ti se može dogoditi da dobiješ defektni proizvod, zato postoje garancije,
a ako ne, možeš uzeti "stvar u svoje ruke" i izravnati i ispolirati bazu coolera |
Citiraj:
Enivej, ti Asusovi nisu baš neki, bolje neka se drže matičnih ploča :) Makar je ova mrcina Triton 88 vrlo dobar cooler, valjda i jedini iz Triton serije |
Ok nasao sam cooler koji me poprilicno odusevio http://www.itsvet.com/proizvod/coole..._cooler/54/611 samo me zanima dali ce moci na moju maticnu GA/P35/DS4 i dali ce stati u moje kuciste?I dali ga netko od vas na forumu ima i kakava su vasa iskustva sa njim.Hvala.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
:D |
Naravno da će moći na LGA775.
Ima i mounting kit za 1366 Imam CM V8, odličan cooler, držao moj E7300 u full loadu na 1.35V pod Orthosom na 55 stupnjeva (vent na ~1000 RPM) Malkoc skuplji, ali vrijedi, jedinstven, lijep, hladi odlično, ima potenciometar. Jedino mu je malo vent bučan iznad 1400 RPMa, ali lako je zamjeniti vent kasnije nekim drugim, ako se baš mora :) Citiraj:
Komentari su malo jači :D 20 stepeni :D možda da je komp vani po zimi na nekih -11 stepeni :D |
Itsvet.com tražilica
Mamicu im-imaju Zerotherma FZ120,brdo Xigmateka,Titan "Furnira",OCZ Vendettu2/Gladiator Maxa.. a sve po ok "cenama" :D
@Repyh-zbilja odličan izbor mainstream coolera kod Vas komšija |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |