![]() |
Jeli Nelson -Mirko totalno otkazano ili će ipak nesto biti od toga
|
stručni izraz: stišalo se :)
|
Citiraj:
|
Moglo bi biti nesto tipa Nelson-Lesnar,ruku na srce da je mirko prihvatio s big countryem dobio bi neviđenih batina
|
Citiraj:
|
Ma taj meč svakako ne odgovara Shaubu jer je Nelson daleko bolji hrvač ,a nije ni loš na nogama. Btw jeli neko gleda seriju The Ulimate Fighter s11
|
Citiraj:
|
UFC 123 totalni fail što se mene tiče.
George Sotiropoulos, BJ Penn svaka čast. Ostale borbe nula bodova. Rampage i Machida me totalno razočarali. |
Ma knock-out su postali totalni rijetkost u UFC-u zalosno je kako oni daju cro copa tolike pare da spusi batine ,umjesto da borcima daju upola manje premije ako dode borba do odluke sudaca i vece bonuse za knock-out .Vecinom se svelo na trčkaranje po ringu sad mi je čak najdraze gledat amatere jer se barem polemaju posteno
@ da Router mislio sam s12 ma pogleda sam 6 epizoda pa sam malo izgubia volju dosadno nekako sezona .Nervira me onaj retani Bruce Lee i Koschek |
Citiraj:
|
Ukoliko želite pogledati jedan od najboljih MMA showa u zadnje vrijeme, ponajviše po broju nokauta i spektakularnosti, pogledajte Strikeforce: Henderson vs Sobral 2.
|
Gleda li tko večeras (ujutro)? Baš me zanima što će pizdek Koscheck reći kad ga striček GSP razbije..
|
Pogledat ću sutra, ne gledajući ishod borbe.
Nadam se da će GSP pobijediti |
Citiraj:
Mislim da neću ni ja dočekati jutro budan. Stavi linkove sutra ovdje kad ih nađeš, i ja ću ako me ne preduhitriš.. |
Necu stavit ishod, posto gledamo lajv u jednom vecem drustvu :) takodjer se nadam trijumfu GSPa, da začepi usta Joshu.
|
Mene živo zanima susret Caina Velasqueza i Shane carwina, a mislim da to možemo očekivat u skorijoj budućnosti... :)
|
Citiraj:
LIVE: http://www.sportsbun.com/watch-ufc-1...nline-free-hd/ uh ebemti, sad sam se probudio. Neću, neću a na kraju dočekao 7 ujutro.. Ovdje imate snimke svih borbi večeri: http://mmamayhem.com/news.php?extend...a88ae55f6dad,0 |
ajd nećemo komentirat, neka ljudi sami pogledaju :D
|
Citiraj:
U linku iznad imate i postfight intervjue.. Da se usput sjetite starih dobrih Pride dana (da da, pride mi je bio puno zanimljiviji od UFC-a) dok su postojali stand up i JJ na podu, kad su se hrvači rušili koljenom u glavu i kad je sudac prekidao borbu na tlu nakon puuno manje vremena.. Ah, to su bili dani ultimate fightinga.. http://www.youtube.com/watch?v=IluSX...eature=related ...Overeem u naturale danima, prije nego je našao vrhunskog nutricionista koji ga je pretvorio u ovo što je danas :) No mora mu se odati priznanje za osvajanje K1 GP-a 2010.. Što se tiče tog turnira, pogledajte borbe Gokhan Saki-a, najmanji lik na turniru a sve je impresionirao svojom izvedbom: http://www.youtube.com/watch?v=1-bmH...layer_embedded ...tu je ušao u meč s ozlijeđenom rukom i do kraja ga odradio samo s lijevom. |
Citiraj:
Međutim, gledajući Overeemov nastup, moram reći da se bori dosta pametno, no to je mrga od čovjeka. Doslovno daje da se likovi spucaju na njemu, kao da udaraju u stijenu, te ih nakon toga dokrajči. |
Svidja mi se jako svojevrsni DISS koji WHite radi za Overeema, isto kao i za Fedora, a sve pod krinkom kao oni se ne bore protiv najboljih blablabla, a zapravo želi reći ne volim ih jer ne mogu na njima zaraditi miljune od promocije. A sanjam borbu njega i Carwina :)
Zadnji UFC nije bio loše, Struve uhvatio važnu pobjedu za sebe, GSP ocekivano potpuno sredio lajavca, koji je nakon borbe pokazao koja je velicina - zahvalit na prilici, i reci da sav taj govor prije je samo napumpavanje za lovu. Iako Koschek svoje vrhunsko hrvanje nije uopce isao koristiti protiv GSP-a, a nogama je bio solidan ali tesko je bit brzi od GSPa. |
Francky Edgar BIG RESPECT, Bully RESPECT. Olicna borba i sve u svemu odlican event.
|
Citiraj:
Nego, nitko nije spomenuo Cro Cop vs Brendan Shaub, nadolazeća borba. Mirko opet govori da je u najboljoj formi :D |
Bolje da govori ista, nego da se povuce u misiju rupicu. Opet Mirko protiv mladoga lava. Mislim da bi ovaj puta moga i dobit borbu. Taj Shaub nije nista posebno i osim eksplozivnosti i snage je u svemu daleko ispod Mirka. Dakle, opet sve ovisi kako ce se Mirko pripremit i koliko ce bit motiviran. Misli da ga je onaj zadnji poraz od Mira dosta zabolio i da bi ovaj puta stvarno mogao vise eksplodirat..
Francky Edgar je zvijercica i nakon prve runde i onoga sto je prozivio mogu samo rec, vau. Zadnja runda je bila malo upitna, u smislu ko ju je dobio. Tak da je ishod vise manje ok, bar po meni. Bullyiju dajem respekt ponavise zbog njegovih peseka po kojima je dobio nadimak i koji su se meni debelo uvukli pod kozu a kao borac mi iskreno nije nista extra sto ne znaci da nije odlican. Onaj Silva je zvijer i malo mi je drago da je Leben onako pao a jos draze mi je da je Diaz spusio. Iduci UFC bi isto trebal bit super. |
Dobar je Bully, svakako. No Edgar i njegova brzina, čovječe, strašno nešto.
Shaub nije za podcjeniti, no Mirko ako shvati to ozbiljno i ubaci malo više kretnje, poletnosti, dobit će ga sigurno. Trenutno me podsjeća na Overeema koji napravi par koraka u cijeloj borbi, ko drvo je. No za razliku, on pobjeđuje, izgubio je samo par borbi u K1. |
Nije ni Mirko bas neko mjerilo poletnosti, nije nikad ni bio ali on je ziva psiha i kad se nabrije i dobije onaj blentavo ludacki pogled moze poslat svakoga u bolnicu. Problem je u tome kaj to nisam vido jos od GPa ali imam jos vjere u njega. Kod njega je uz sve to isti problem kao i kod ostalih nasih boraca. Nemaju tu kvalitetu treninga tj nemaju takve trenere i sparing partnere da bi mogli uspjesno istesat na UFC razinu. Jedino sto me stvarno brine kod Mirka je ono padanje kad je u nockdownu. Isto je Chuck pocel tak padat pred kraj.
|
12. Februar 2011. Fedor Emelianenko vs Antonio "Big Foot" Silva! Turnir na kojem nastupa i Alistair Overeem. Fedor vs Overeem u finalu?! Velika želja.
http://www.m-1global.com/2011/01/04/...on-tournament/ Go FEDOR! |
Gdje vi pratite prijenose kad ih kod nas nema?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
od ostalih sajtova 2 najveca i najpopularnija su mmatko.com i tkohub.com ima puno MMA stvari na njima, ne samo borbi, nego i behind the scenes i tako P.S. Mirko vs brendan - brendan ili KO ili decision mirko nema vise sta radit u ovom sportu. |
hvala!
|
Citiraj:
sorry na duplom postu, zanio sam se. |
Citiraj:
|
|
|
Ne mogu docekat Fedora,ako budem s Overeemom to ce biti nesto u stilu prije Fedor-Cro cop.Sta se mirka tica ja mislim da ce popit batina od Schauba.Je da je malo neiskusan,ali ima snage i kondicije.Nema neki respect prema mirku ka pickica pat barry-a i zato bi ga moga zavalit jednim desnim kroseom dok mirko bude biza po ringu.Ako bude kvota 2 na Schauba stavljam 100-200 kn na njega.
|
http://steverattlesnake.cliquezone.c...cyborg-videos/ :) Obavezno pogledati prvi fajt. :)
|
Odlicna borba,jos malo ce StrikeForce prerast UFC ako UFC nastavi sa 1 nokautom po veceri.
|
Cyborg Santos me zbilja ugodno iznenadio i bio je puno bolji nego šta sam ocekivo. Diazova noga vjerojatno nebi još dugo izdržala. Al žao mi je Santosa. Sad ce ga žena napenalit doma :lol2: I čudno da je Cain Velasquez bio u publici. Bu se Dana White naljutio šta radi reklamu Strikeforceu :fiju: Uglavnom, sve borbe su bile ok. Žao mi je šta je Prangley izgubio, al šta je tu je.
|
Citiraj:
Evo par primjera: 1. Laktovi dopušteni na podu: po meni totalno bezveze, 1 lucky lakat dovoljan je za zavrsetak borbe ne zbog nokauta već ozlijede borca (nije dopušteno u strikeforceu) 2. Nema udaranja nogama i koljenom dok je borac na podu (svaki hrvač bi 2x promislio hoće li se upuštati u taj pothvat ako ga s druge strane može dočekati protivnikovo koljeno, isto bi bilo kad bi dopustili i udarce nogama pa se ne bi baš bajno proveli u slučaju neuspjelog rušenja) Sve to toliko ide na ruku borcima koji preferiraju borbu na podu pa se kod UFC mečeva 80% borbe tamo i odvija (dosadno). Da se razumijemo; nemam ništa protiv hrvača ali mi je mučno gledati nemoć udarača kad im se ovi pognu bacati u noge a ovi nemaju mogućnost uzvratiti oružjem kojim najbolje barataju: udarcima. Isto tako; obožavam poluge i divim se JJ borcima kad ih izvode iz nemoguće situacije. Pogledajte samo glavnu borbu sa večeri sa linka; Nick Diaz je jiu jitsu borac i niti jednom nije pokušao rušiti Cyborga dok bi se u UFC-u borba od početka prebacila na tlo.. Isto tako sudac je prekinio borbu i spriječio lom ruke iako nije bilo tapkanja od strane cyborga - pohvalno.. Iskreno, najviše su mi se sviđala pravila Pride-a kao i njihov stil organizacije mečeva.. Mislim da bi i Mirko napravio dubljeg traga da je umjesto UFC-a odabrao SF no kod njega je lova bila u pitanju. Gadljiv mi je i sam odnos UFC-a prema borcima te forsiranje pay per viewa kao i stalni pokušaji gušenja i blaćenja ostalih kao da je UFC jedina i najbolja organizacija. Ne pristaju na organiziranje turnira na kojima bi sudjelovali drugi borci osim njihovih a time bi se vidjelo tko ima najbolje borce.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:30. |