![]() |
@Mister NO (Jerry Drake :D )
mislim da bi nekakava Endurača od 250ccm bila idealna za onaj SoC. no o tome u temi o SoC-u :D @Red Dwarf: ne znam baš koliko bi se po pripyatu mogao voziti. bio bi izloženiji nego što jesi, kad te monolithovci spizde sa RPG-om sa prozora dok ti tražiš parking oko bolnice :D |
Citiraj:
I meni se to dogodilo, ružno iskustvo, nema što, atmosfera za izgubit mozak u sekundi :D Ima još jedno slično mjesto Da, šteta je za CoP da nije malo duži i malo teži, osim dva - tri zahtjevnija mjesta prođeš igru dosta lagano. |
Citiraj:
|
IMHO nebi imao ništa protiv vidjeti STALKER na Cry Engineu.
Naravno uz uvijet da se radnja mora odvijati u zoni. Da ima dužinu CS-a, a kompleksnost SoC-a, atmosferu obadva nastavka i ispoliranost CryEnginea. Mislim da bi CE mogao dobro dočarati efekte i prilike u zoni. Pa i u Crysisu je sve lijepo i zeleno na početku igre, a kasnije se sve smrači pojavom brodova. Ta tama bi vjerujem dobro izgledala na STALKER-u :) , naravno uz izmjenjivanje dana i noći te vremenskih prilika. |
Citiraj:
Nisam se nešto naročito trudio uzeti taj stash, inako je većina stasheva bezvezna, u njima uglavnom nađem ono što već imam. čast izuzecima, ali malo je pravih stashova u igri. |
bezveze hodam okolo i naletim na UAV :hitthewal:
|
jesi stisnuo 6 po defaultu? :D
|
6?
kaj izvadil šarafe da ga popravim :D |
COD4 spika. 6 po defaultu zove UAV. :D
|
neigram cod
|
skužio. ni problem. :D
|
Citiraj:
da, baš šo se CoP-a tiče, ima možda 2-3 staša koji su vrijedni spomena u cijeloj igri i to su u pripyatu i onaj podzemni koji čuvaju freedomovci nedaleko od stanice Yanov. Citiraj:
|
onaj srušeni, u guduri iza Kopacheva, nemoj reć da nisi naletio na njega?
|
Citiraj:
|
e zaboravio sam vas pitati...
u onoj misiji kada trebas naci poison gas za bloodsucker lair... kada se suljas pored njih,jeli se tko usudio zapucati tj.probuditi bloodsuckere... ako je,kakav je bio ishod :D |
ukratko, nemoj.
ishod nije nimalo lijep nit sretan :D |
Citiraj:
Pored njih se šuljaš kad s onim likom tražiš nestalog stalkera. Svejedno mislim da ne bi uspio sve sredit. Hrpa ih je i svi odjednom navale na tebe. |
Citiraj:
sa Exoskeletonom i PKM-om na close range, moguće je. isprobao :D samo moraš bit brz na okidaču, a bome i na medkitovima i zavojima. također exo mora imati ability "self-healing" ili kak se već zove, ono da te ozdravljava :D inače, you'll become a piece of meat :D |
I ja sam samo probao i to par puta:D i neslavno završio:fuming: ima ih previše ali ipak sam i ja jednom uspjeo zdimiti i zavući se u onu prostoriju gdje je tijelo stalkera uglavio se u čošak i bombama i oružjem sve potuko:D ali samo jednom uz 4-5 puta "the end for life":fuming:
|
Citiraj:
|
Pitanje za one koji su ostali u zoni na kraju igre.
Da li se nakon ostanka u igri dobivaju neki novi questovi ili preostaju samo stari? |
Nema novih questova. ostaje ti Free-play mode, naravno, sa questovima koje nisi obavio ili nisi zatražio tijekom "regularnog" gameplaya.
|
untisunpor irudov, žebenoa!
|
Citiraj:
|
help
bok,
Igram CoP i ne mogu vjerovati - tek idem na prvi "skok" iz prve mape i već mi preteško ili ne mogu skužiti.... |
Citiraj:
|
Vojna baza, teški mitraljez, druga mapa... CLEAR SKY. :D u Call of Pripyat topicu. Nice :D
|
Prešao igru, fenomenalna, nabrijao exeskeleton do jaja i harač sa AC96 :D
btw like overkill http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_238aee83.jpg |
Citiraj:
Nekako je u posljednje vrijeme zavaladala pomama za STALKER serijalom, ljudi ne znaju koji je koji dio ili ih igraju paralelno pa se izgube u bespućima zone :D |
hehe, ali postoje razlike. :D Clear Sky je početak priče, dobro ispričan, loše napravljen. SoC je fenomenalan i sada sa ovim novim modom će biti još bolje.
I ostaje na CoP koji je malo kratak, ali zanimljiv. malo fali napetosti, ali atmosfera je odlična. nego, pitanje za neke koji su bili u pripyatu. nakon početnih misija u pripyatu (obtain gauss rifle i egzekucija monolitovaca u knjižnici) lutao sam pripyatom u potrazi za alatom i za Zuluom. u jednom trenutku, došao sam u nekakav park (ex košarkaško igralište) ispred zgrade gdje je lab X8 i tamo se čuo glas: "Should we go inside? no, wait, we must tell Kowalski first..." ostao sam paf, ko je kome to rekao, ne znam. u blizini vojnika nije bilo, samo 4 merca i zgrada puna zombija i monolithovaca. Pa nije valjda da je kowalski druker... :D |
Citiraj:
Mislio sam se kasnije vratit i istražit ali sam zaboravio. |
drug brko
daj mi reci plz. imaju neki patchevi za stalker COP ako sam dobro vidio to su ruski i german patch dali ima za englesku verziju patch ako ima daj linkove dali ti ruski idu na normalnu verzju i dali ako ih stavim jel mogu loadat sejvove iz 1.0 verzije. edit:jesam lajbek dugo nisam igro a vidio patcheve pa sam zabrijo. igra je već patchirana na 1.6.0.2 ako se ne varam to je zadnja verzija, sry:fiju: |
Citiraj:
malo starije ali daje neke informacije http://softwarengameslinkshere.blogs...atch-1601.html Nekako mi je ruski "original" sa eng prijevodom bolje zvucao, stvarnije. Bar se meni tako cini, ne znam za vas druge. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako nekako i da, kad sam malo bolje pogledao verziju vidio sam da imam v. 1.6.0.2. Znaci da su pathevi ugradjeni u ovu na eng koju imam :) Svejedno, trza mi, mislio sam da je do drivera medjutim nije. Isto je i sa 10.3 i sa 10.4. Nije da imam neku ultra masinu ali nije ni za baciti tako da je vjerojatno do igre. Zanimljivo prije dok nisam imao orgigi nisam imao tih problema, isla je glatko, sada cesto zastane za sekundu-dvije pa ne znam hoce li se srusiti ili ne. Igram na W7 64b. pa da mozda nije do njih ? Ne bi trebalo biti ali neka vise vrag zna sta cemu smeta i sta se sa cime kolje. W7 je friski, ima samo TC, Rar i Avast instalirane |
Citiraj:
da, rušala se i meni, probao sam milijun drivera za nVidiu, do 195 do 197 sve redom, i official i XG. i na kraju, nađem na netu da programčić NVPowermizer riješava taj problem. i igrao sam jučer popodne 4 sata u komadu, i nijednom se nije skršila. a inače se kršila svakih 10-15 minuta, pogotovo kad kiša pada. mislim da igra jako loše reagira na ono kad si grafička sama diže i spušta takt koliko joj treba, a tako i vent pili malo jače malo slabije i meni onda pukne NVIDIA driver kernel. Powermizer zakuca grafu na njene klokane vrijednosti i vent piči na 50% konstantno i nema variranja u taktu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
pa možda bi ti i NVPowermizer radio, probaj :) |
Citiraj:
Probat cu istraziti RivaTuner, ATITools itd da vidim sto oni nude |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:29. |