![]() |
Može li mi netko poslati kontakt prodajnog predstavnika t-coma koji može dati povoljniji max2 xs paket od onog na internetu.
|
Citiraj:
Poslano sa mog X5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Eventualno mozete uzeti max 2 po skupljoj cijeni pa se cjenkati sa savedeskom Poslano sa mog X5 koristeći Tapatalk |
sada sam na optimi i imam 20mbit,i optitv sa skoro svim programima,hbo premijum,sve sportklubove,prosireni paket,telefon i to coltam oko 390kn
ugovor mi istice u 11.mjesecu i mogu preci dalje pocetkom 10. mjeseca gdje bi mogao imati sve to ali jeftinije? mozda na tcom da dobijem jos arene i 40mbita??? znaci sve sto sam imao do sada ali za mnje para ;) tnx |
Citiraj:
278 kn s PDV-om. Poslano sa mog Vibe K5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Kome se javiti za tu ponudu ;) |
Citiraj:
Javite se na 08009192 kazete da ste zainteresirani za to i to nek vas spoji agentu Poslano sa mog Vibe K5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ukoliko nikoga ne dobijete ili vas ne spoje https://www.hrvatskitelekom.hr/predstavnici Poslano sa mog Vibe K5 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
25kn je 12mj pretplata. Ja nisam niti jednu uzeo |
Citiraj:
Poslano sa mog Vibe K5 koristeći Tapatalk |
Šta se dobiva u tih 20kn, samo osnovni paket ili svi paketi koji imate ugovoreno u iptv ?
|
Citiraj:
|
Aha, thanks.
Ako dobro kužim, ugovorim ovaj max3 preko prodajnog, 209kn/mjesečno+15 kuna sportski plus hd+30kn HBO Premium HD+4kn Pickbox+20kn maxtv to go na kojem imam sve navedene pakete? Nije loš deal, čini mi se. |
4kn pickbox je samo 12mj, tada se gasi
|
Imam info da se uskoro gasi ponuda Iskon trio total paketa za 199kn preko prodajnih predstavnika, ako ima zainteresiranih neka se jave na pm za broj telefona. Ponuda naravno vrijedi samo za nove korisnike.
|
Koja brzina? Ide na to -10% za trajni nalog? To bi trebali nastaviti jer Max3 za 209kn možeš uzeti i Arene za 5kn koje Iskon nema.
Ja sam imao u Iskonu još jeftinije prije nego što sam prešao 145kn bez ugovora a zadnju godinu 65kn/mj za Duo hit 20. Treba se znati cjenkati. |
Citiraj:
Citiraj:
Otkud tebi 199kn za taj Iskon?? |
Pa piše ti da je preko prodajnog predstavnika. Javi se čovijeku na PM i to je to.
|
Citiraj:
|
Čitam vaš iskustva sa prodajnim predstavnicima HT-a i ne znam tko je tu lud i kako to funkcionira kod njih.
Meni je ugovorna obveza istekla krajem 8.mj., u međuvremenu su me nazvali i rekli "vama je istekao ugovor jeste li zainteresirani produžiti..." - cijena skoro pa ista (nešto niža) koju sam do sad imao, a to je 300kn. Na to im kažem da mi je to previše i da ima drugih operatera koji nude nižu cijenu, a oni na to "žao mi je, a onda nađite povoljniju tarifu" :stoopid: Odem na MojTelekom i razmišljam si poslat im mail kad iskoči mi pop up za chat sa službom za korisnike, ajde idem probat, ali naravno isto ništa ne nude. Ok, ja nakon par dana odlučim se nazvat SZK da pitam koji je postupak da isključim MaxTV jer želim smanjiti račun i da bi da mi ostane internet i telefon (iako niti on mi ne treba), a usput pitam koliko će mi račun biti za ovaj 9.mj. pošto nisam više pod ugovorm tj. je li i dalje sve isto. Na to SZK "a ne, sad će vam biti račun veći za 40kn jer ste ugovorm imali neki popust koji sad se ne primjenjuje jer je ugovor isteka" :stoopid: again !!! Naravno, ne sjećam se je li tako bilo u tom razgovoru, ali rekoh, pa mogao mi je netko javit na bilo koji način da će mi sada računi biti uvećani iz xy razloga...ali ništa neobično za Hrvatsku. I sad prije par dana zovem ja opet SZK (dosadan sebi i vragu) sa željom da isključim MaxTV i da vidim koja je cijena za Internet i telefon plus jel' mogu kako ovih 40 kn extra maknuti ako uzmem novi ugovor. Na to meni SZK da je danas petak i da služba koja mi može to maknuti/skinuti radi do 16h i da će me u toku ovog tjedna nazvati netko iz službe za zadržavanje korisnika koji mogu odlučivati o cijenama više nego oni putem SZK. I eto danas nazove lik i da mu je prosljeđena poruka da bi isključio MaxTV i kao zašto. Ja na to da mi je 300kn previše, da bih htio smanjiti troškove iz financijskih razloga i plus da sam saznao da će mi račun za ovaj mjesec biti uvećan još za 40kn, on na to da mi može ponuditi Max 3 paket za 254kn! Ja na to jel' može ponuda bez MaxTV-a. Može ali je 239kn i nažalost ne može niže od toga...ja na to da mi kum ima net+tel. za 169kn...a on "nažalost ne znam pod kojim uvjetima i kad je dobio takav ugovor ali da sad ne može ništa niže od ovoga ići, ali da može ukoliko se odlučim uzeti Max 3 da umjesto 254kn vidi sa službom financija jel' mogu još 20kn spustit cijenu paketa i plus dobit ću još extra Arene" Pa sad ja opet pitam, tko je tu lud??? Znači može mi spustit za 5 kn Max3 paket od cijene Max2 paketa, ali mi ne može spustiti Max2 od trenutnih 239kn. Na koju foru onda mogu vama drugima ponuditi ispod 200kn! Je li to od osobe do osobe, o čemu to ovisi, jesu li svjesni da ne mogu recimo uzeti Bnet, Amis itd. pa zbog toga znaju da nemam prevelik izbor (a da ne govorim da su sada vlasnici H1 i Optime). |
Ne znam ni ja iskreno, evo hebem se s njima već tjedan i pol, ne daju ništa ispod 250kn max3. Nema šanse ni pod ne znam kakvim prijetnjama, odustajanjem i sl.
A prodajni predstavnik, pazi ovo, neće doći k meni ako nisam u nekom od većih gradova (tipa Zagreb). |
Ma ne treba on meni dolaziti doma, koji će mi vrag, da mu još kavu kuham :D
Razumijem da oči u oči je drugačiji način komunikacije itd., ali ako oni ne žele iz xy razloga spustiti niže od toga, kako ste vi drugi dobili niže? Pa nije ni meni strano svaki mjesec imati 30-50kn manje x24 mj.! |
Citiraj:
Stoga ako vi niste iz grada gdje su prodajni predstavnici, telefonom dogovorite da se negdje nađete. |
Citiraj:
|
Što s nama koji imamo za 209kn paket nakon 2g?
Hoće se i onda praviti grbavi i reći da takav paket ne postoji ili odmah dobivamo po toj cijeni? |
nakon isteka ugovora ide full cijena bez popusta koji su vezani za ugovor.
|
Ako je netko zainteresiran za Iskon trio i opciju sa samsung TV-om za 239 kn/mj neka se javi na pm.
|
Bok
Tražim samo internet, ne treba mi tv/telefon. Bnet nudi 149 kn/mj, prvih 6 mj besplatno -> ispadne me 112kn/mj, ali s ugovorom, ili 144 kn/mj, bez ugovora, brzina do 30up/nešto down. Je li znate ima li trenutnk kaj bolje od toga? |
bnet ti daje brzinu 120 mbit ak nadoplatis 10 kn vise
|
Citiraj:
|
Ako nekome treba trio kod HT-a za trio paket cijena je 209 a duo 149. (Dobijete i nekakve poklone- samo zainteresirani dobiju informaciju)
Slobodno se javite. Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk |
Ja i dalje plaćam max3 paket 50mbit s uključenim sportskim arena paketom 209kn :D
|
Citiraj:
Dobio sam ovu ponudu: START 60 289,00 kn Uz komentar: Citiraj:
Citiraj:
Na kraju od VIP-a uzeo Biz Duo - telefon XS i internet M - ista brzina interneta kao kod HT-a za 185.5kn s PDVom |
Koliki bi se penali platili ako bi migrirao cca malo manje od 3 mjeseca na drugog operatera ? Ugovor sa H1 istječe u 01/2018.,a zahtjev za prijenos broja bi se napravio ovih dana.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Hvala |
Ja sam uzeo optiku preko T-Coma, Ultra MAX2 L paket na 24 mjeseca s Halo+ (flat telefon prema fiksnim i 1.000 minuta prema mobilnim mrežama) i brzinom 100/20 Mbps za 159 kn.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:33. |