![]() |
Citiraj:
Da, i preuzeta iz filma Enemy at the Gates, predobro kad su u toj fontani :care: Nisam mogao vjerovati kad sam vidio I ja sam na toj misiji sad. Onako, linearnost stvarno malo smeta, sli SP nije loš. Ono svako malo uliječeš u zasjede ludih kineza (koga već) koji su zbuksani u visokoj travi i slično. Četvorka je bolja, daleko bolja, ali ni ovo nije za bacit... |
Kolko misija ima?
|
meni cod 5 xfire ne prepoznaje?
|
jer igra još nije "službeno" izašla ;) .. kad igra službeno dojde van onda bude došel i update za xfire
|
uglavnom što dalje to bolje.što dalje idem to je igra bolja. ali da ima bagova ima.i to bagčina. malo malo pa mi lik počne sam brejkat po mapi,sam pucat,sam trčat,zatim par puta sam moro igrat misiju ispočetka,onu na početku kad se treba onaj kamion spustit kroz kapiju.probodem bure nožem i on ni makac.sve porokam a on stoji gore ko da je osto u brzini.još jedan veliki minus je PREVELIKA lineranost(katastrofa) ali sve u svemu zabavna igra
|
Ja zavrsio sp probao zombije i mogu reci da su ok 8 valova sam roknuo ali dalje neide , veceras cu probat preko haimacija to da vidim jel moze .
|
Katastrofa. Treba joj 5 minuta da počnem igrat. Uopće mi nije jasno zašto.
U Beti je znala ostati samo crna slika ali nakon Alt+Tab je bilo OK. Sada je slično i još gore. Bilo Sp ili Mp. Nakon 5 minuta i svaki put onih foršpan sr...a igra radi odlično bez trzanja. Učitavanje traje kratko, ali onda stane i stoji sa procom na 100%. |
Samo ću reči da mi se igra sviđa, neki bugovi su uočeni ali je najvljeno ispravljanje u prvom patchu, itd.
KAD igra izađe ja ću je kupiti i igrati kao i ostale nastavke do sada :kafa: Citiraj:
|
Eto, nabavio igru, prošo par prvih misija....šta reć....igra je upravo ono što čekam još od CoD2.
Neću se upuštat u neke usporedbe sa CoD4, niti sa nekom drugom konkretnom igrom, slijedi čisto moj subjektivni kratki osvrt na igru. Grafika, gameplay, atmosfera....sve 5, nikakvih primjedbi nemam, čak sam i više nego zadovoljan. Jedina realna zamjerka bi bila osječaj pucanja. Zvukovi su pre blagi, mekani, mlitavi....ne znam kak bih se drukčije izrazio. I očit je nedostatak "trzanja" oružja, ili ti recoil efekta. Osobno, to mi uopće ne kvari doživljaj, već igru samo čini malo pre laganom u tom segmentu. Dakle ciljanje/pucanje i nije neki izazov, kao recimo kod BiA kojeg trenutno igram, pa eto da povučem neku paralelu. Ta "falunga" će, nadam se, bit riješena (ako ne od strane Treyarcha, onda od nekog ko se kuži u modove) nekakvom službenom zakrpom ili modom. Čak su mi ti slabi zvukovi oružja manje bitni, radije bih da se sredi taj recoil, i da ciljanje/pucanje bude teže, jer ovako zahtijeva malo ili ništa preciznosti od igrača. Sve u svemu, smatram da je Treyarch obavio više nego dobar posao. Ne zaslužuje da ga se pljuje zbog "petice". Napravili su kvalitetnu i zabavnu igru sa ponekim nedostatkom (kao što ih i mnoge druge igre imaju, ako ćemo bit realni). Al ipak, Infinity Ward je za mene i dalje kralj što se CoD-a tiće. I da, što se tiće bugova, problema kod instaliranja/pokretanja igre, nisam naletio ni na jedan...sve ide glatko, rock-stable na max postavkama, čak mi se čini nekak uglađenije od CoD4, al to mi se možda samo čini. Tolko od mene, za sada:) :respekt: |
evo snimio sam se sa foto aparatom kak igram zombie mod
lol najvise sam dosao do levela 11 cuo sam da postoji i suvremeno oruzije za kupit,iako ga ja nisam imao na ponudi..jel netko dobio ? link http://www.youtube.com/watch?v=fBfnUjmkYbw |
Evo to oruzje ispaljuje neke zrake imas u sanduku za kupiti random izbacuje oruzja , s tim jednom pogodis i paadaju , ja i kolega prek haimacija rokali stvarno zanimljivo lvl 12 smo stigli onda samo bjezis uokolo nestignes reload :D
http://www.imagesforme.com/out.php/t220042_shot0000.jpg |
Citiraj:
Koliko vas je deralo preko hamachija? Jel laga ako se vise od 3 igraca zakace? |
Citiraj:
|
kako se dobije zombie mod??to mi se bas nece svidati ako imaju neki djelovi igre sa time..
|
Citiraj:
bas cu ja to moc na 6600gt pokrenut :hitthewal: |
wtf..zombie mod..blah
sve u svemu igra mi je mrak..flejmić radi takve chevape da boli glava :D sve u svemu igra mi je mrak, grafika, zvuk, atmosfera..sve 5 :) |
jucer u jutro instalirao singleplayer i igrao skoro cijeli dan ... igrica mi je odlicna, grafika , atmosfrea, ma sve mi se sviđa u igri ... bas sam se gustao igrajuci ... dosao sam do one misije gdje upravljam tenkom ... sto se tice bugova 2 puta do sada mi se desilo da mi se lik zastekao na jednom mjestu, jednom sam poginuo pa nastavio dalje drugi puta iz stajaceg polozaja presao u lezeci i onda se pomaknuo i nastavio dalje ... igram na max postavkama i sve ide glatko, cak mi ni zvuk nije los kao sto svi pisu ... citajuci mnostvo negativnih komentara za igricu nisam puno ocekivao od nje ali mogu reci da me je vise nego ugodno iznenadila ... nadam se da ce i multyplayer biti tako dobar
|
Vidim ekipa fali grafiku,a grafika ista ko i na cod 4,ne?
nadam se da če mi ovaj cod bolje sjest neg četvorka:D |
mnogi se žale na linearnost....pa koji call of duty nije bilo linearan? jesus
odite igrat fallout 3 pa nećete imat linearnost....a ne ček, sorry, tamo se bune da im ne valja radio u igri.....ma LOL! |
Jel itko ima problema sa artifaktima u igri... emm, imam sliku u slici... kao kad me npr u css-u zaslijepi flashbang pa vidimo sliku taman prije flashbanga i u pozadini "realnu" sliku... slicno je u cod wow, npr planina u pozadini se pozicionira transparentno na mjesto gdje mi je nisan postavljen
|
Da li se netko već odlučio na nabavu originalne igre/CD-keya za Call of Duty World at War?
Sutra, 11/11/2008. (utorak) igra izlazi u SAD-u, a 14/11/2008. (petak) bi igra trebala izaći u Europi. Ako netko želi igrati na službenim serverima među prvima već od sutra 11/11/2008., može nabaviti originalni CD-key preko australskog webshopa Keezbay.com za 29,95USD. Za one koji nemaju kreditnu karticu tu je posredstvo preko eNabave, a cijena originalnog CoD 5 CD-keya je 215 kn. Oni koji su strpljivi mogu pričekati sa nabavom originala dok igra ne dođe na tajlandski webshop Zest i nabaviti originalni CD-key za 140-150 kn. Vidimo se sutra na bojištu! ;) |
Pozdrav svima.
Imam problem sa SP,igra mi je usporena i uzasno dugo ucitava ,al ne kao da imam problem sa fps-om. MP beta mi je radila najnormalnije. I igra instalirana iz istog izvora kod frenda radi normalno. Jel itko ima ideje sta bi to moglo bit? Hvala unaprijed. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
A nis morat cu i to odraditi :-/ |
Citiraj:
|
|
Probaj ovdje prosurfati...
http://www.totalgamingnetwork.com/ma...d.php?t=179317 Koliko vidim problem se najcesce veze uz zvucnu karticu ako ne skinuti najnoviji DirectX (http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en)... Ako niti to ne upali restartaj komp dok ne proradi :D |
Zapeo na Enemy at the gates ripoff snajperskoj misiji. Guba, ali taj švabo iskoči iz zaklona, nanišani i ubije me sve u 0.5 s. Ja njega uspio jedino ranit (mada bih rekao da sam ga stresao u glavu).
Ovo je valjda najteža misija u COD-u otkad serijal postoji. |
Citiraj:
Citiraj:
Igra ima par sitnih mana (a koja nema), ali ja ih niti ne primjecujem, jer je igra dovoljno kvalitetna da ih "zamota u celofan" I mozda jedina di mi je cak drago dok me koknu pa moram ispocetka.... umjesto da trazite mane i bugove sa povecalom, uzivajte u igri za promjenu, jer ovakvih primjeraka i nema puno |
Citiraj:
Ja sam ga pogodio kad se vec vozio u autu i bjezao.... |
Da...Svida mi se igrica -.-
|
Citiraj:
|
winter: Kao prvo obrisi ovo SVEEEEEEEEEEEE sto si napisao u postu jer ukoliko to ne ucinis zaboravi neko postanje po ovome forumu u blizoj buducnosti :)
Nije ti ovo Red Alert 3 tema :D :D :D |
ljudi se doista zale na linearnost u COD serijalu? wtf?
COD4 kao nije bio linearan? leveli su bili mali i dosta ograniceni (uz puno hodanja po uskim ulicama ili zgradama). doslovno se nisi mogao izgubiti u toj igri - jednostavno ne mozes pogrijesiti igru uvijek zavrsis na isti nacin |
Citiraj:
|
Bolje bi ti bilo da editiras jel kad dodje mr tor vjerovatno ce ti on detaljnije objasniti :D
|
dobar je singleplayer, fora su likovi, ruska campanja je zakon kao i uvijek :D
jedine zamjerke sta je prekratka |
Vi koji igrate preko hamashi-a dajte napisite sobu i sifru da se spojimo malo i igramo...
|
imam problem sa sp! otiso sam nesto kod online name i sad su mi se sve misije izbrisale i mogu samo ispocetka! i tako svaki put!!!
|
Citiraj:
UNIMODEM Half Duplex Audio Device toga nemam u device manageru jel ima ko kakvu ideju molim pomoc:care::care::care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:23. |