![]() |
"teška" je oko 14.5gb
|
Citiraj:
Prošao Mafiu I (osim onih debilnih "Free ride extreme") i sad se čeka Mafia II. Spy Steam kaže Mafia 21 hours played :D I još ovo: http://kotaku.com/5616406/italians-u...ia-are-italian :lol2: |
Citiraj:
Probat cu sa svojim kompom (Pod moj komp) ali izgleda da cu ipak morati u nabavku :( |
Danas pokrenem MafiaII demo kad ono neki update.. Ok, ja pricekam min da to zavrsi, udjem u igru kad ono opet limit od 10min - go figure... Pokusa sam staru foru s Hex editorom, ali nema vise onog retka tj. ima ali su drugacije vrijednosti.. Ima li ko rjesenje za ovo?
|
jesu to oni riješili onaj time patch i mission failed patch ili je to samo kod mene? dosad mi je radilo to sve :/
|
Citiraj:
|
Mislim da je ipak necu kupit, i to iz razloga jer igra jos nije ni izasla a oni vec DLCove imaju spremne, pa koji k onda to u igru ne stavi, ne, nego ce oni kasnije dio po dio naplacivat da si to mozemo otkljucat u igri iako je to vec u nju stavljeno samo fali mali update da to otkljuca...ima mozda nekih 20 dlcova (vise manje) i igra jos nije izasla a oni to vec prije najavili da ce biti dlcovi, kako mogu radit dlc za igru ako jos ne postoji (onda jos nije postojala zavrsna verzija igre)...kako retardirano
|
ja ne vidim smisla u kupovanju igre koja nema MP, sori al glupo mi je :/
|
Citiraj:
|
Krivo si ga skuzio, nema smisla kupovat igre koje imaju samo SP :P :P
To je ko da ides platit nesto sto ti je besplatno :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ma nisam baš, ja sam igrao dune i te stvari, onda baš i nisam mlad :D nego ovo što Beo kaže, točno to...nekako mi je glupo dat 300+kn za nešto što nema MP nego samo SP.. ali naravno, ako je igra baš dobra i zaslužuje to, zašto ne :beer: |
Citiraj:
Jbm ti steam :banned: |
@snake, pričekaj 2-3 dana do full igre, nije tak strašno :D
|
Citiraj:
ne kupuj igre u hr i dobijes ih na pola jeftinije. ili pricekas neke pouste na steamu kojih ne nedostaje |
Citiraj:
Danas sam ju igrao na ps3 i nekako mi nije grafika vrhunska tj nema nista za podesavanje grafike samo svjetlina i zivcira me taj limit od 10 min a lot :hitthewal: |
nikako nisam uspio skinut igricu Steam-a jer mi je Steam javljo neku gresku za server...al jedva cekam da izade full verzija
|
Nabavio za x kutiju 360 , sutra javim dojmove :)
|
Citiraj:
|
Znači dečki igra uskoro izlazi?Ne pratim baš skroz temu al jedinica je igra koju sam mogao desetak puta igrati iz početka...
|
Evo za PC 21.5 USD iz Indije...4 dolara poštarina.Ja ću si vrlo vjerovatno naručiti...01.09 isporuka.
http://cgi.ebay.com/Mafia-II-New-Box...eo_Games_Games |
Citiraj:
sutra izlazi u americi, a kod nas bi trebala 27.08 |
Odigrao prvih par misija i sviđa mi se zasad, grafika je dobra, priča se čini ok uglavnom zasad mi je odlična igra :)
|
trebam malu pomoc oko fizike
demo se rusi ako je fizika ukljucena, recimo dok vozim po gradu u trenutku sudara se uvijek srusi igra :( ako iskljucim fiziku onda se ne rusi za fiziku mi je zaduzena 8800 GT u Batman Arkham Asylum mi fizika radi bez greske na setupu GTX 460 kao GPU + 8800 GT kao PPU imam posljednju verziju Physx-a (9.10.0513) prethodnu sam deinstalirao i ocistio Driver Sweeperom nije radilo ni sa 258.96 WHQL, trenutno imam ove: 259.32, koji bi kao trebali biti bolji za Mafiu ima nekih prijedloga? |
@DeadMan+
Probaj igru ponovno istalirati. Izvadi 8800GT, pa probaj sve vrtiti na GTX460 (samo radi probe) OT: izbjegavaj sudare :D |
Citiraj:
jesam :D ali se opet srusi kad trebam pucati strojnicom u debelog |
A nabijem ih :D Ako im je već leakala igra, mogli su je onda odma pustit preko Steama :D
|
Igram 6sati i 3 minue i trenutno sam na 46% game progressa :D
|
oho, a otkud ti igra? :D (pm)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |