![]() |
zasto ja ne vidim kada netko kreira igru, a drugi vide kada ja kreiram ??
tako se ne mogu nikada joinat, vec ako mislim igrat onda ja moram kreirat :( OS: XP sp2 iskljucen firewall i antivirus hamachi ver. 1.0.2.5 |
A jebemu ja ne znam kak da rješim ovaj problem. Spojim se na Hamachie bez problema, sav firewall mi je iskljucen, ali mi ne pronalazi nikakvi session... :(
|
Ajmo dečki, kad će nas se više skupit...bude nas samo 4 il 5
|
Citiraj:
|
Isti problem i kod mene.
|
Mogu reći da zasad ide super :D
Najpopularniji event je Demolition derby :D, gdi se rastura naširoko i naveliko :D Odo dalje igrat, ( skršio se pa čekam da ovi odvoze xD ) :chears: |
Uopće niste fora.. šmrc... :(
|
wtf...prije 20 minuta sam se razbijao za ovima i tada je puknuo disconnect, od tada se nemogu spojiti tj. ne vidim igru pod LAN sessions...probao sam ugasiti i paliti hamachi no nista..:((
|
Sutra budem napisal kak srediti sve s hamachijem i oko postavki kaj da napravimo.
p.s. svaki 3. dan se radi clean up ham mreze, tj, ako Vas nije bilo duze od 3 dana online, brisem Vas s liste, i time oslobađam mjesto onima koji ce igrati. ;) U procesu sam nabavke full verzije Hamachija, pa bude moguce na istu mrezu primiti vise ljudi ;) :chears::chears: |
da sad ne citam i trazim sve jeli moze ko reci koja min konfiguracija , graficka narocito
|
Ja visim na Ranked Quickmach u igri, pa ak netko oce odigrat koju, naletite.. :D
|
Citiraj:
a ako će entko trajno biti admin skrpajte lovu i platite zajedno i evo ga mini server :D |
Citiraj:
na mojoj konfi vrti na 1280x1024,ugašeno filtriranje,ljudi,stabla low,blur ugašen jer me zbunjuje,vozač low,ostalo je na medium ili high kako što. e da asist of:ne igram,jer je nemoguće igrati na tipkovnici.:respekt: |
Citiraj:
http://www.codemasters.co.uk/gridcom...ads/demo/#spec Mislim da bi ti mogao raditi na 1024*768 sve na low |
Citiraj:
tamo nađeš igricu instaliraš java plugin on ti pretraži komp i kaže ti : |
|
...
greška:lol2: Citiraj:
|
nope ovom iznad mene na 8600gts,meni radi sve na high
|
Momci koliko je loš rezultat od 2:13:xxx na SPA stazi sa BMWom 320:fiju:
|
dali ima nekog a da mu force feedback ne radi?(ak igras svolanom) samo u ovoj igri zajeb. I u colin:dirt je radio i sad radi
|
Citiraj:
|
nasao sam rjesenje na netu!!
ako vam ne radi gas u igri tj auto sam krece, prvo instalirajte najnoviji driver "logitech profiler" http://www.logitech.com/index.cfm/44...=gb,en?osid=13 (neka vas ne buni slika volana jer je to software za bilo kakav gamepad/volan isl)... izaberite OS i download.... onda u igri idite pod controlers i na custom... tu sve manualno porihtati ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- drugi korak je vezan za force feedback koji nije radio, a nakon ovog teksta sve radi savrseno.... dakle: 1. Go to registry editor (Start button and then click the "run" button; in the small window type: "regedit" (without quotes), press enter; the registry editor appears) 2. Use the 'directory tree' on the left side and go to this directory: HKEY_CURRENT_USER>System>CurrentControlSet>Control>M ediaProperties>PrivateProperties>Joystick>OEM 3. Under this directory delete all the entries that start with "VID_" (without quotes). 4. Reconnect the USB device to another USB port (just to be safe); Vista should recognize the wheel ... 5. That's it. Go play RBR! (to je bio topic vezan za richard burns rally, ali sam probao i funkcionira i u GRIDu) |
evo da dodam jedan review koji je po meni vise manje iskren i istinit jer se u vecini toga slazem sa njima :) http://www.gametrailers.com/player/34891.html to je video tako da pazi te se
|
meni radi sve uredno :) kaj se FF-a tiče ( Logitech u igri )
|
Citiraj:
|
Nabavio sam igru, sada ću je probat čisto da se uvjerim da neće radit na X800. Ako bude radilo vidimo se.
|
Citiraj:
|
SM 3.0 mora biti, a koliko znam x800 ima SM 2.0 ( probao frend instalirati, errore vezane uz SM 3.0 baca ;) )
Znaci nema igranja, barem ne na toj kartici :kafa: :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Evo i ja sam nabavio GRID pa možemo prek hamachija malo nabacit :chears: ak ima mjesta :pirate:.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |