![]() |
Koristan LINK
|
Koristi li netko od vas....ili dal je netko mozda probao moddan driver za XP i rezu 1024x768??
Dal puno deformira sliku s obzirom na to da je ovo ipak widescreen a ovo norm. reza. |
Probao sam ja. Dosta deformira sliku, ali se da donekle popravit povećanjem DPI-a i isključivanjem cleartypea. Vratio sam se na 800x480, bolje je
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam problemčić jedan. Naime, imam na glavnom kompu shareane sve diskove i optiku i ako želim nešto pokrenuti (film recimo), EEE OS mi kopira cijeli sadržaj što traje jako dugo. Može li se to srediti kao što je kod windowsa napravljano da kad pokrenem nešto, da se to pokrene odmah a da se buffering radi on the fly.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sta je atom? neki uber proc?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sumnjam da će toliko jača konfiguracija + veći display koštat samo 600kn više...
|
Citiraj:
|
Atom je izgleda goli qurac, inace ga ne bi nabrijavali na 1.6GHz. :fiju:
Pogledajte prve benchmarke: http://jkontherun.blogs.com/jkonther...benchmark1.jpg Asusu bi po tome bilo bolje da ostane na Celeronu 900MHz ali da ga digne na stvarnu frekvu i poboljska hladjenje. |
Imao bih jedno pitanje vlasnicima eee-a i onih koji znaju.... da li je dobro drzati eee stalno ukljucen u struju ili samo dok se baterija ne napuni???
|
Ja bateriju držim unutra samo kad bateriju i koristim. Za sve ostalo, tu je MasterCard :D
|
Citiraj:
Ma kome treba SPI na EEE-u, ovaj test je glupost....A ide u prilog to da Athom troši ~3W, što je dosta manje od Celerka, koji se grije i troši više! |
|
Citiraj:
Kakva ti korist sto procesor malo trosi ako ne moze vrtjeti neki video kako treba ili ako mu treba 15 sekundi da otvori aplikaciju ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jebo Vistu, da, ali kako ko. Average Joe ce koristiti OS koji dodje uz UMPC a to je Vista. U tome je fora. |
Znači atom sucks...
|
Citiraj:
da stoma stave u eee standardni iliti ovaj kaj se sad prodaje baterija bi drzala i 5-6 sati. a to je puno bitnije od spi. barem za ovakakv tip uredaja. danas sam, inace, imal eee prvi put u rukama. zakon je, jedino steta kaj je na ovom predinstaliranom osu kde. to je jedina zmjerka za sad. mislim da cu ga kupiti uskoro, cim sjedne dividenda od ht-a:) i inace, rade bi ovog malo 7 incnog nego veceg jer ipak sa vecom velicinom i masom ipak gubi na prenosivosti. to je dio koji mi se bas i ne svida pretjerano. |
cek, koliko sma ja vidio iz onih slika usporedbe...dimenzije su mu ostale iste!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:52. |