![]() |
Citiraj:
poslao sam im mail i sve rješeno, meni su vratili bodove a njemu ukinuli acc:goood: |
tako treba. netreba preshutit. mrzim takve kurve. i onda dodju josh prodaju tu na trznicu i zale se kad nisi pristojan prema njima. aaaaaaaaaaaaa MAD MAD MAD
najvjerojatnije je stradao netko tko je kupio acc od njega. zao mi je samo ako nije znao sto kupuje, ako je svjesno isao na to nek gori u paklu :D |
ma nije nitko popalio od koga sam kupio nego mislim da je stvar u tome jer sam jednom prije 2-3 mj. snimio ono smeće za nabijanje bodova a tu treba upisat pass i usern ... a od onda nisam mijenjao pass i onda je taj čekao da sakupim 10k i napravio si novi acc....
ali taj se zajebao jer piše sa koje ip adrese je napravljen novi acc i pod kojim ID-om :lol2: |
Jel mi može netko reći ako mogu dvije osobe istovremeno skidati preko jednog rapidshare premium acc., znači dvije različite ip adrese. Hvala!
|
Citiraj:
|
Mislim da to dovodi do brisanja accounta. Tako je bar bilo navedeno u uvjetima korištenja.
|
mislim da nemogu dvije ip adrese istovremeno.
mene zanima nesto drugo. koristim jdownloader za skidanje sa rapidshare-a i stvarno sam zadovoljan, samo me ova nova pravila muce. naime kad dodjem do onih 5gb (ili kolko je vec dnevni limit) on naprosto prekine download. jel ima neki download manager koji bi nastavio skidat kao free user? znaci do limita premium i dalje kao free user, a ne da ja moram doc i kliknut? |
rodney> pa onda ne trebaš premium ako će on nastaviti skidati kao free user :lol2:
naravno da ne može :kafa: |
Već dugo nisam checko temu pa evo na par pitanja da odgovorim.
@Tomekk_7 . Dva usera mogu korisiti rapidshare account ali više nemogu ga korisititi odjedanput. Kad ti ne skidas tvoj frend moze i obrnuto. @Rodney . Mozes skupljat bandwith dan dva tri (svaki dan se pribraja 5GB do maksimalno 30GB i onda to ispucat preko noci). Ovo tvoje je moguce za napraviti ali nema DMa koji to supporta. Rapidshare u zadnje vrijeme postaje sve osim onoga što mu je bila prvobitna namjera .. Ovi bonusi igracke i takve gluposti nikoga ne zanimaju. Ljudi oce platiti i skidati heh. |
smrdi mi da ce sad uvest neki ultra super mega cool uberpremium account kojim ces moc skidat cijeli dan za samo 99 jura mjesecno..... :D a do tad cu morat ocito uzet jos jedan acc... fuj
|
@1v@n
u pravu si ali ja sam to prakticirao nekoliko desetaka puta i bez posljedica, tako da mislim da nema neke "opasnosti", ali u uvjetima da - trebalo bi jedan IP - jedan račun @rodney prije sam probao nekoliko desetaka puta i išlo je bez problema. možda se što promijenilo? @Enter Sandman sad ne može? prije je išlo bez problema...i da - simultano skidanje s obje adrese različit sadržaj ;) @AiM ^^ valjda se onda nešto promijenilo u odnosu na prije nakon ovog redizajna. |
sto znaci redizajn ako ne promjene? u ovom slucaju na lose. jako lose...
|
Mnogo toga se promijenilo nakon redizajna XD . Nazalost nagore ali eto sta je tu je.
|
Ma jedina stvar koja je gora je to što su free useri ograničeni na 60 KB/s kod downloada
|
Do kada ce trajat ta njihova ogranicenja na 5GB dnevno?
|
Citiraj:
|
@svi koji kažu kako se ne može simultano skidati s dvije različite IP adrese
probao s frendom preko istog računa skidati 2 različlita sadržaja - radi sve besprijekorno - full brzine ;) |
Može se, ali dok slučajno ne skuže pa vam ukinu account :D
|
Citiraj:
A onda će biti :fuming: :hitthewal:! Ja fakat ne kužim kaj svi pričate o nekim ograničenjima na 5, 10.... Znači trenutno je 30gb (probali dati 50 al nije išlo :D) max kad se otvori akaunt, onda brate mili skidaš 30 u jednom danu ak stigneš :fiju: e tek onda (po isteku dana) ti obnavljaju 5gb po danu al ti fino pričekaš dva dana pa imaš u jednoim danu 10gb....kak je tak je al da će dati za 50, štajaznam 200kn da se skida koliko ide mogu odmah kluč u bravu... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo pazite da ne dobite message FRAUD DETECTED. ACCOUNT CLOSED BECAUSE MULTIPLE USERS WHERE USING IT :)
Uglavnom vecinom se closaju uplodaerima accountu tako ako nemate nista uplodano , sigurni ste :) |
Dobih danas pm od nekog mulac01 koji tvrdi da će RS uskoro imati službenog predstavnika u HR. Zna netko nešto više o tome?
btw, mislim da je bio u pitanju masovni pm http://forum.pcekspert.com/showthrea...51#post1119151 |
kad se pojavi ovdje mail i tel. pod croatia onda vjerujem. sve ostalo je prijevara.
http://rapidshare.com/resellers.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
http://rapidshare.com/resellers.html onda uzimam premium od njih btw ja sam na tri foruma dobio PM za taj ovlašteni distibuter RS accounta :D |
Nema sanse. Bolje cu dat 1 euro vise za transakciju kod PayPala.
|
pa naravno da je bolje i jeftinije ako imaš svoju karticu i svoj paypal, ali ja nemam :(
|
Ja sam ovlašeni :). Šalim se. Uglavnom da budes ovlašteni distibuter rapidshare.com accountova moraš kupovati od njih acce mjesečno ua 8000€. Znaci ti na početku platis i to moras prodati + provizija koju sebi uzmes + kod potpisivanja ugovora im moras platiti 2 ili 3 tisuce € (vise se ne sjecam). Moje misljenje je da je ovo jedan veliki scam kaj lik nastoji napraviti jer hrvatska nije tako veliko tržište di bi mogao proci RS seller (naravno ovlašteni):
Doduše možda se i varam. Pozdrav |
Mislim da ljudi ne vjeruju "preprodavacima".
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |