![]() |
Imaš tri mjeseca probe i onda nakon toga tjedan ili dva da vratiš, ako ne vratiš ugovor automatski počinje.
|
jao onda super...e da odmah pitam još 2 pitanja:
1.Odavno mi je istekao ugovor za dsl pa su me bili zvali jel ga želim produžiti no to nisam učinio.No internet mi za neko čudo i dalje radi??Jel to znači da mogu biti na netu bez obzira na ugovor?? 2.Pošto uz maxtv dolazi i novi dsl da li im ga treba vratiti skupa sa maxtvom ili ne? |
Tu ti piše sve o probnom roku i vraćanju:
http://www.t-com.hr/privatni/televiz...obniperiod.asp Za ostalo ti je najlakše nazvat službu za korisnike... |
Citiraj:
2. kad vracas probni max tv nemoras vratiti modem |
ohohhoo odlično baš ste me razveselili...
A onda ču produljit ugovor i uzet prijenosni hard i ostavit si ovaj modem weeeee Hvala obojici ;) |
Ma baljezgaju bezveze , fino pise probajte max -tv na 3mj , ak ti se nesvidja vratis i gotovo . Ma pola njih tamo nema pojma o pojmu.
|
Ima tko pojma koliko im treba da aktiviraju HD uslugu?
Danas sam im predao zahtjev, kao unutar mjesec dana... imam sve tehničke preduvjete zadovoljene :) Nekakva konkretnija iskustva? |
Citiraj:
|
kao sto rekoh, meni je mo ostao...samo stb sam odnio...i, kazes da to vracas... ako te bas pita za ruter...onda reci da si mislio da ti on ostaje posto si prije imao neki prastari...APP
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E pa onda bi svi radili zajeb i uzeli probni maxtv...dali 1-3kn za novi router i uživanciju i maxtv ta 3 mj...a nakon toga birali opet između zvučnika ili prijenosnog diska za 1kn xD Nema logike. |
Citiraj:
|
Citiraj:
i koju brzinu imaš za net ? |
vidim u routeru je 12mbit,a pretpostavljam da je 10 za hd i 2 mbit standard
|
Citiraj:
Btw: vam radio jucer maxtv i isto prije par dana na svim kanalima sve vrtio jetix, katastrofa:S |
teta je znala tocno o cemu je rijec, ja sam se malo pravio lud, onako naoicto da se kuzi ...i bilo je pred kraj radnog vremena, i tako..poklopilo se par stvari....pa je vracen samo stb:):)
|
Citiraj:
Meni 5 tjedana. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak podesite u atlanti format 16:9 za hd kanale,kakva vam je slika na ostalim kanalima?pitam iz tog razloga zato kaj mi je hd 16:9 ok,al su mi ostali kanali 4:3 unutar 16:9 okvira..Kak sad dobit sliku da su mi i hd i ostali kanali isti? |
Citiraj:
|
Pljas, bez svađe.
|
Evo jedna usporedba:
Max TV vs. digi tv vs. neki stalitski uredjaj sa unlockanim programima? Posto "riblja kost" hvata samo desetak programa, moji starci bi htjeli sebi uzeti nesto sto je najbolje za neki rang do 100-tinjak kuna. I da bilo bi super da je sto vise titlovanih programa jer su moji starci gluhe osobe, tj zanima me(nas) koji od navedenih paketa daje najvise titlovanih programa? |
Digi ti ima pretezno titlove na (ovo gledam po sestrinom uređaju) Rumunjskom, Mađarskom i mislim na Českom, tako da bi isao na Max TV ali neznam za satelitsku s odkljucanim kanalima.
|
Može mali info vezano uz MaxTV.
-vidio sam da postoji mogućnost korištenja MaxTV-a na 2 televizora,ali taj dodatni prijamnik košta 1400kn što je meni daleko previše za tako nešto. -ipak se tu radi o dvjema sobama u kojima je po 1 TV na razmaku nekih 12-15m. Ima li neka druga solucija ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Posto ja imam adsl ali nisam vezan nikakvim ugovorom, htio bih da tako i ostane, ali posto je maxTV vezan za adsl liniju jel to onda znaci da cu 24 mjeseca biti vezan i za internet i za TV? |
hmm...rekao bih d se vezes samo za max tv i liniju, posto oni u ponudi imaju i maxtv bez ineterneta....probaj ih nazvat,,...
|
MaxTV dostava
Poštovani, molio bih Vas da mi netko odgovori ukoliko zna..
Naime naručio sam maxtv online zahtjevom i ono što me zanima je na koji način oni dostavljaju taj samoinstalacijski paket na području ZG kao i korisničke podatke (šifre) za MaxTV, odnosno da li to čine preporučeno putem pošte ili? Jer izbivat ću iz ZG na duže vrijeme pa bi netko od ukućana preuzeo sve naručeno ali problem je ako oni šalju svoje pošiljke preporučeno jer tada samo ja kao vlasnik linije mogu to podignuti na pošti. Ako ne ide preporučeno nego putem običnog pisma odnosno paket preko nekog dostavljača onda ne bi smjelo biti problema. Hvala na odgovoru! P.S. Ispričavam se što odmah već u prvom postu tražim pomoć i odgovor na pitanje |
Ide HP Expressom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:23. |