![]() |
bas gledam S1 ima na ebayu ko blata, ista cijena + 30$ shipinga, sranje
|
Ma dobro je to kaj je 30$.. al kad mi je shipping još toliko, onda mi se ne naručuje.
Mislite da bi bilo jeftinije sa dostavom da uzmemo 3-4 komada pa podijelimo trošak? |
pa zat sam i rekao, zasad jos necu narucivat nist jer neam para, al za tjedan dva, moremo se dogovoriti, imam ja par frendova koji mi mogu kupiti preko ebaya pa njemu stavimo pare na račun... al otom potom... nadajmo se da ce doci u links vrlo brzo...
|
A čekamo čekamo, al bojim se da neće tako skoro :) Ako ne dođu sljedeća 2-3 tjedna vjerojatno ću reći frendu da mi donese izvana jer oko 20.2. ide van i mogao bi mi dofurat.. A pošto s ebaya vjerojatno bude isto čekanje cca 2 tjedna onda mi je više manje isto zapravo :p
Al ak bude zainteresiranih, vičite pa ćemo vidjeti.. |
Ima zainteresiranih kolko hoces. Mogel bi i zaradit ako ti trend ode s kamionom van :-)
|
Evo prodajem ja svoj za... hm... 400 kn je u redu? :D :D
|
Citiraj:
|
hah, dam ja svoga za 250 :D :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako će netko nabavljati iz vana, ja sam zainteresiran. Smiješno mi je da ekipa iz Linksa ne može nabaviti cooler već preko mjesec dana, a još smiješnije mi je da su oni jedini koji ih prodaju u hr...
|
Heh, i ja bi poslao frenda s kamionom van, al onda bi sigurno morao plaćati i porez, i carine, i porez na dobit pa bi cijena bila dosta veća :D
|
Ajd, dam ja 250kn s poštarinom, jel u redu :D?
|
Izgleda da ce moj stari ic u neki shop u Njemackoj pa kao ste zainteresirani molim posaljite PM da vidimo odaziv pa cemo nesto dogovoriti.
|
Citiraj:
|
Koliko obicno kosta S1 u Linksa (kad ga ima) ? - izgleda da ce uskoro doc pa da znan koliko love da ostavin, a koliko da zapijem :goood:
|
Oko 180kn je bio.
|
Zuper. Kako to da je samo 40 kuna skuplji od s2
|
Citiraj:
|
Evo uspio sam nabaviti AC S1 i gore sam stavio Sphire 120mm vent.Stavio sam ga na svoju Sapphirku Hd3850 i bez ježića na memoriji.Idle 28 a full Crysis,Witcher,Cod4 40-45.Radi na 5v.Imao sam ga i prije i prodao sam ga.Ali sad ga ne mijenjam dok ne izmisle nekaj bolje;)
|
Bez ježića na memoriji?
Jel to meni miriši na roštiljadu? I ne kužim kak 3850 može biti toplija od mojih 33C u loadu? |
Citiraj:
|
mah, ti jezici u vecini slucajeva odmazu vise nego pomazu, mislim da nece nista biti memoriji ako nema jezica gore ;)
|
Jel netko zna dal ima u grazu neka trgovina za HW?
|
ima tam ak se ne varam onaj veliki trgovacki centar...
i nutra trazi "media markt" ili "saturn", to je sve kaj znam da bi imalo...sad, kakav je izbor robe, to je drugo pitanje.... |
jucer sam se i ja domogao jednog rabljenog primjerka :) na njemuje 12 cm ventilator, stavio ga na HD3870, upalim komp u idleu temperature 25°, u 3dMarku 06 pod 100% opterecenjem dolazi do 42° (mjereno sa riva tunerom), igrao COD4 kojih sat i pol najvise je bilo 45°, totalni prepord nakon onog zujavog stock coolera kojeg sam drzao na 40% i koji se cuo a temp. su isle do 70° u COD4, i najbitnije od svega komp je ponovo tih :goood:
|
meni moj S1 drzi 7900gs u loadu na 70°, a u idle na 40°,vise od toga mi ne treba,posto grafa nije clockana, a radi totalno pasivno, tako da je necujna...dodatni vent nemam potrebe stavljat :)
Tnx Ozy :chears: |
A kakva bi bila opcija zalman vf700cu. Otprilike ista cijena. Mislim, vidim da ovog nema...
|
Citiraj:
@marko69 - ako ti paše na grafu, ja bih prije išao na Accelera S2, kad već nama S1-ice. |
Da, ali pase li S2 na 3850/3870? Ne bih rekao. A bome i S2 bo dobro hladio sa kakvim 12cm ventom. Bolje nego kakav VF900 :D
|
Ovo sam predlagao ''naslijepo'', nisam znao koju karticu ima...
Ako S2 ne ide, a složio bih se s tobom da ne ide (zbog rasporeda rupa), u ovom slučaju bi najbolji izbor bio polovni VF900, uz obavezni grunf mod :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |