![]() |
Evo mog rezultata nakon podužeg mučenja s ovim: :)
http://img99.imageshack.us/my.php?im...board01pn1.png |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dijelitelj sam stavio na 667MHz, malo struje dao ramu i HT Link ne 4x (800)...i sad je to tak kak je...Latencije memorije opće nisam diro...Jel to može još kaj pomoć? Iako sam i ovak prezadovoljan! |
Čuj, ako ti je ovo stabilno, znači na def. naponu 3Ghz - i bolje ti je da budeš prezadovoljan :D
|
Citiraj:
Nikak da nađem vremena a i živaca da stavim F4. Prošli puta me skoro herc strefil :) |
MEni se od svih dosad (F1,F2,F4a) samo F3 čini nekako najstabilniji...tako da sam ostao na njemu. :)
|
Citiraj:
Uglavnom, ploča i procesor su fkt mrakača:) On radi na 3.0, a čak je malo i undervoltan, šta je stvarno odlično. I neko je ranije reko, dizanje napona apsolutno ništa ne pomaže...ak se neće bootat na def, neće ni sa podignutim naponom, bar je tak kod mene! |
Citiraj:
Za napon se mogu samo slozit, ako nece na XYZ mhz sa 1.3v/1.4v nema smisla mu vadit mast... jedino me onaj HT Link malo bode u oci...1150+...moglo bi utjecat na stabilnost, a neke koristi od ocanja HT linka i nema:D |
Citiraj:
A HT Link...nema problema s tim, radio je i one preko 1200 pa nije problema bilo, tak da ovih 1150 nebi trebalo srat ništa. E da, još sam nešt u BIOS-u vidio...nisam siguran sad, al mislim da je bio u igri napon SB/NB...iako sumnjam,jel bi podizanje toga kaj pomoglo za veći HTT? |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja izvucem na svojoj gigabajtici m57 350 na defaultu, a treba mi - nikad:D |
Ljudi, koji su najzadnji driveri za ovu plocu? I dajte, molim vas, link.
Instalirao sam sve iznova i sad sere sa audio driverima. Inace, imam one s CD-a, verzija 1.12. Kad trazim drivere uvijek baca na neku bosansku stranicu... |
|
Nasao sam to vec prije, svejedno hvala...
|
PA to su ti driveri koje trazis...sumnjam da ces nac ikoje druge, osim naravno starije/novije verzije
|
OT:decki jel se moze ovo nositi s pločom iz threada?
koja je glavna razlika ,a 100kn mi je nize,necu klokat i čačkat,samo da stabilno radi,cak mi je i bolja zbog 4 pci utora... MB Gigabyte M52S-S3P, sAM2, nVidia NF520, SATA II RAID, GLAN |
Integrirani video, bolji zvučni čip, crossfire, firewire, HDMI...uglavnom, opremljenost
|
znaci isplati se riknuti jos tih 100kn...fala
|
hej, sorry ak je ovo bilo negdje već postano al, dali se može na ovu matičnu stavit ovi novi quad core procesori (phenom)?
|
S novim bioson da, al smanjuje se HT frekvencija ak se dobro sjecam!
|
Citiraj:
Uglavnom, ja sam to "elegantno" rijesio system restore-om, to mi je bilo najjednostavnije. Vratio sam system u tocku odmah nakon instalacije windowsa i nanovo instalirao drivere (ovaj put sam kliknio cancel :D) i sve je proslo najnormalnije. Eto, malo glupast problem, ali to cak pise u README-ju koji ide s driverima (na Realtekovim stranicama), to sam poslije vidio, naravno. :D Nadam se da sam pomogao ... |
Eto riješio sam svoj problem.
Miš radi! Što sam napravio, našao sam drivere za svog starčeka genius netscroll optical. Do sad je noramalno funkcionirao sa DFI i ASUS pločama al ova izgleda zahtjeva i stavljanje drivera. Na svim pločama je bio isti XP i sp2. |
ispričavam se modovima što i ovdje dižem problem no to očaj progovara iz mene :D
imam dotičnu ploču i nezadovoljan što semprona nikako nisam mogao dići više od 300 mhz digao mu voltažu na 1.40 i komp mi se više nikako ne diže... samo crni ekran... hardovi i prža se dižu, a hladnjak od proca je hladan, ko da nije ni upaljen.. velim vadio sam i modul rama jedan van, bateriju sa matične isčupao pa vratio, pustio ga da se odmara 20 min i ništ ne pali... nemam više ideje... ima tu pomoći? |
Citiraj:
|
Citiraj:
evo sad ga dignem maksimalno za 140 mhz inace se rusi... |
E, ja baš gledam...CPU-Z mi izbaci da mi memorija radi na 430MHz (860 efektivno), dok onaj Gigabyteov Easy Tune kaže da radi na 952...ko je sad tu u pravu?
CPU-Z izbaci točne latencije (4-4-4-12), al ne znam dal je ovo točno...Kome vjerovat?:) |
CPU-Z uglavnom kaže koliko je,osim ako ne zablesira...a ET laže,i to pod redovno... :goood: ;)
|
Citiraj:
BTW, u ovom Easy Tuneu voltaza za NB nemoze se namjestati, a ram pokazuje 0,1V vise nego u biosu?! |
Normalna stvar... ;)
|
Danas cu kupiti ovu maticnu pa me zanima koji bi bilo BIOS najbolje staviti gore?
koristit cu zvuk s ploce (prvo za probu a ako ne valja onda cu audigy ostavit...) i procesor brisbane... grafu integriranu nebum koristio... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:47. |