![]() |
jucer do oko 23.45 je bilo preodlično.. pun server ko nekad :)
|
sa vi skroz SD igrate??
|
ne uvijek, kak se dogovorimo :)
|
Uskoro će biti implementiran plan poboljšanja zabave na cod2you. Osnova će biti S&D i CTF (za drugo ćemo vidjeti). Molim za strpljenje - biti ćete i ovdje obavješteni o svemu kad to krene - sve prije su samo rekla kazala...
MM C2Y Admin |
Moze ja sam za CTF... :)
Bio je fini pakao na CRO clan TDM-u jucer, igrao se Quake doslovno, cak je i scorpiii navratio :) |
nisam moga o doci imao sam neke obaveze za clan :( uvijek nađem razlog ne dolaska :D
|
Evo stigoh doma, otvorio Tuborg, a na serveru nema nikoga.
Sram Vas bilo. Sad moram ubiti još dva Tuborga. |
Citiraj:
ajd sad na server ! vratili se ja i tapir s žuja sad mozemo na server... :D :chears: :beer: |
u je,,,,,, jucer je bilo gadno nemogu sada igrati a kamo li jucer :S
|
Decki kaj je ljeto pa ne igrate??? Daj dodzite barem malo ponekad.:care:
|
Navečer se stvarno ljepa ekipa okupi,klinci su u kravetu očito..:chears:
|
Evo prodje skoro mjesec i po dana kako niko ovde nije nesto pisao.
Sada je prosao raspust, godisnji odmori, etc. Mogli bi se nekada skupiti kao u stara dobra vremena. Ja nisam igrao na ovom serveru oko 2 mjeseca (a nisam bas ni vidjao da ima iko na serveru). Pa? |
Citiraj:
toliko je proslo da nitko nije bio na serveru... ja sam za da se malo aktiviramo ! :beer: |
Ja bacim oko svaku vecer otkako sam dosao sa broda, ali nema zive duse....mozda sad krenemo opet, nadam se :)
|
pa ak vam se baš igra a na c2y nema nikoga ( čak ni nakon kaj ste 10 min sami po serveru se u guzicu napucavali :D ) morete svratiti na 89.18.42.46:28960 ... obično ima ekipe .. ak nema u 90% slučajeva vam neko dojde nakon kaj se vi spojite i malo počekate :)
|
danas od 20h do pitajbogakolko idemo lupit neki party? Ako ima zainteresiranih dođite od 20h nadalje, ja budem gore.
|
Ja dodjem nakon tekme, oko 22,30 cca :D
|
Budem i ja doso cim vidim nekoga na serveru.
|
dolazim i ja :beer:
EDIT: mozda, cod mi se poklal s necime iz viste :stoopid: i nece se ni butat...slijedi reinstalacija pa vjerojatno skoknem :kafa: |
Ajde vec jednom oce ko doc. Vec je jugernaut oso ca jer smo bili samo ja i on.:care:
|
Evo igrali maloprije snake i ja :D i naravno Snake 2 runde šibao rezultatom 12:0 xD, dojdem ja za 30min natrag sigurno. Valjda bude ekipe; svi se žale kak nikog nema, a dok je neko gore nikom se "neda" igrat :)
|
Danas smo malo odigrali i to većinom Nino ( PCE guza :D ) i C2Y Roby VS MarKill i ja , igrali tako 2h i nikog nije bilo. Zamrijet ce server :( Ajde decki idemo, barem 30min da se dnevno nađemo pa da odigramo :D
|
Nisi bio kasnije da vidis smijeha na toujane i ganjanje sa pistoljima....nezaboravno, suze su mi isle :D
|
Hehehe, danas budemo isto gore, MarKill i ja :) To je super server inače za 1 v 1, nikog nema nikad ping je mali, ako se oceju koji "stranci" spojit, nemogu jer nemaju mapa :)
Danas od 20h, ja čekam ak bude koga :chears: |
Citiraj:
|
e, to znam da nešt fali jedan iwd :D ja idem sad gore malo xD sam sebe napucavati u guzicu xD
|
Juger cekaj mene za 1v1
Samo da ponovo skinem ova 097.iwd |
Oce ko danas doci na server? Ajde okupimo se malo.:care::care:
|
U koje vrijeme? Ja uskoro odo malo kroz grad proletit sa ekipom tako da ne znam kada cu se vratiti. Ako budem dolazio na server doci cu iza 23:00 a doci ce i jos jedan moj frend.
|
A ok ja sam mislio malo ranije ali moze i tada.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |