![]() |
Citiraj:
|
Da se nadovezem na Mr.Ex.President trebas nazvati sa telefona na koji je prijavljen DSL....
|
Citiraj:
a, tkom su bili ok, pisao zamolbu da mi se taj mj naplati kao flat, ali nije moglo, ali su mi odobrili pl na 3 rate:kafa:...:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zato to ne rjesavas preko postavki u routeru, već kao "Connection on Demand" sa userom od kuma. |
Citiraj:
no ok sad se prebaci onda u slijedeći mj. na FLAT pa onda skidaj koliko te je volja jer sad ovih 178kn i nije tako strašno bar meni, jer još budu u par navrata podigli brzinu i to bi bilo to, možda dokraja ove god bude nekim čudom prva brzina 8mbit sa FLAT-om po cijeni od 178kn, a ne 2mbit kak je sad, bar po mojoj logici ce vjerojatno ići prvo sa 2-4mbit pa onda sa 4-8mbit :D |
a pa nema se šta gledat, makneš svoj account iz rutera i stavis onaj koji ćeš koristit i problem riješen! kasnije napravise vise versa i gotovo!
|
Citiraj:
a za promjenu brzine se zove sa fiksnog broja na kojem je MaxADSL jer se brzina veže uz broj telefona, a kontaktni brojevi uz korisničko ime... tako da brzina i kontaktni brojevi nemaju veze jedno s drugim |
Citiraj:
|
@Morph ok onda zasto kad sam ja zvao s mobitela,samo su mi rekli da nista od toga nego moram zvat sa telefona fiksnog na koji je prijvaljen DSL..Ako ne vjrujes provjeri.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego btw. upilali ste s ovin ka da je kvatna fizika:D |
Osobno imam iskon xxladsl jel to vrijedi i za njih pošto je do sad sve šta se dešavalo kod t-coma bilo isto i kod iskona ?
|
a vjerojatno ce bit i kod iskona,ali jos nije
|
Citiraj:
|
ma ide na t-com na bolje:lol2:
|
Se sjećate kak je bilo 100kn za 512MB+256....to su bili dani:hitthewal:, a brzina 256kbps
|
Šta nije bilo 384kbit?
|
Citiraj:
384/64 |
Citiraj:
|
sjecam se i ja kada sam morao gledat da ne prodem 521mb ,to je bio pakao a ne vremena,morao sam racunat koliko sati smijem igrat :D
|
ma, na latu sam ja od kad je vijest iz naslova...1.6.07...a taj nemili dogajdaj je bio u 5om mj...ja jesam izbrisao svoj user, i kliknuo apply alinisam isao save and reboot:(:( al, sta ces, na gresakama se uci:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
[QUOTE=danc00;980316, al i istina je da plaćamo najskuplji internet u Europi, deru nas ko majmune![/QUOTE]
Bas i nije tocno, pogledaj sta rade jadnicima u BiH, katastrofa |
Velim, nemaju srama ni kolko je crno pod noktima! A kaj možeš kad samo u Zagrebu i malo većim gradovima postoje alternative za ADSL!
|
Citiraj:
|
gle sada 500mb zdrobim u par minuta,a onda u jednom danu i kaj dalje? na kraju nisam nista skidao i samo sam trosio promet na igranje,ali i to mi je bilo malo,kasnije kada je doslo 2gb se malo pocelo disat,sa 5 gb se moglo nesto,jos je ostalo za koji film,ali flat je preporod,o brzini da ne pricam
|
Moram nesto konstatirat imam net od 10mj 2004god cim sam dobio podrsku odmah sam ga uzeo i zamalo uletio u pakao onaj plus paket ne znam ni sam kako je to islo samo znam da je bilo 30lip/mb tako nesto... onda su dosli paketi od 512mb za 20kn ajde to je bilo odlicno i nakon 2mj se prebacio na 5gb i onda sam mogao disat i biti normalan... 1.5god imam flat i ovo se zove preporod ni ne razmisljam da spustam na 10gb jer to mi je 4h skidanja sa neta :p
8mbita mi je taman vise od toga stvarno ne treba nema smisla... i sad sam tanak sa prostorom. po pitanju brzina 38kb/s 6h 700mb 800kb/s 700mb 15min :) to je sad preporod i stvarno je taman... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |