PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Policija i zakoni (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69232)

Old Iggy 18.06.2008. 13:21

Citiraj:

Autor vga killer (Post 1060722)
Uvijek se skida 10 kmh jer uredajiu koji mjere brzinu nisu najtocniji.

Kupite si lijepo antiradare i mirna bosna :fiju:

10 km/h do 100 km/h, 10% preko 100 km/h.

Antiradari su zabranjeni, 2000 kn kazne. :D

buljo 18.06.2008. 13:21

Citiraj:

Autor vga killer (Post 1060722)
Kupite si lijepo antiradare i mirna bosna :fiju:

Najozbiljnije ću o tome razmislit... Ali stvarno.
Imam doma neki antiradar star nekih 10ak godina.
Jel ima netko iskustva s njima, ovim novima ofc?

EDIT: Igy znam da su zabranjeni, jednom prilikom su starom koji je konj jer me nije slušao i skinuo onu plastiku za staklo kad smo došli do slovensko austrijske granice pitali što je to i on se izmotavao i na kraju ipak pokazao kaj ima i zapljenili mu to i morao je kao ponovo kupit od njih, ugl 200 maraka ode u vjetar...

Fleks 18.06.2008. 13:28

Da ti antiradari di se tog ima za kupit? Kolke su sanse da te skuze? Brijem da je kazna masna za to?

Jos bi bilo super da ima nesto tipa on mene nacilja radarom, a auto njega automatski stingerom i pras :D:D . Electronic warfare :D

vga killer 18.06.2008. 16:34

Cijene su oko 500 eura za protiv lasera i oko 500kuna protiv kamera. Moram se raspitat di ima za kupit

Problem 18.06.2008. 16:37

ja imam jednu cobru doma, no dosta je vec stara 10-15 godina pa me zanima dali to jos bi funkcioniralo.
@kyz0 imas ih pun oglasnik

Milentije 18.06.2008. 19:48

Citiraj:

Autor Problem (Post 1060907)
ja imam jednu cobru doma, no dosta je vec stara 10-15 godina pa me zanima dali to jos bi funkcioniralo.
@kyz0 imas ih pun oglasnik

Imaš frenda u policiji? Ako imaš testirajte jedan dan negdje na putu sa jednim radarom.

mikimikic 18.06.2008. 19:56

a da se svi vi okanite tih antiradara, i prebrze voznje, i vozite normalno

bas danas gledam, susjed ujutro ide na posao, a ja na faks na istom semaforu krecemo on dolazi 2-3minute prije (parkao je auto), a ja tek dolazim, sa time da on vozi kao manijak nepusta nikoga ispred sebe, a ja lezerno (pustam ekipu da se ukrca ispred mene, po propisu itd)

drugim rijecima ja imam neku kulturu a on nema, i nestigne nista prije nego ja

ako vam se zuri krenite pola sata ranije i voila,

da nepricam da radim, gdje je brzina jako bitna (odrzavanje sustava gradom) i nikada ali bas nikada nisam zakasnio ili nesto, ugodno polako i lezerno, ako idete na neki sastanak, valjda je odredenoj osobi bitno da dodete na vrijeme, a ako je vama bitno krenut cete ranije i gotova stvar

1v@n 18.06.2008. 20:03

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1060738)
Da ti antiradari di se tog ima za kupit? Kolke su sanse da te skuze? Brijem da je kazna masna za to?

Jos bi bilo super da ima nesto tipa on mene nacilja radarom, a auto njega automatski stingerom i pras :D:D . Electronic warfare :D

Prije 6-7 godina su starog skužili s cobrom. Bila je neka masna kazna + oduzimanje cobre. Dok smo VW bubu imali, dalo se je sakrit na milijun mjesta, al u golfu 3 su je našli u roku sekunde :D
Uglavnom, nikako se ne isplati kupovati tako nešto u usporedbi s normalnom vožnjom.

Crash009 18.06.2008. 20:15

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1060738)

ako se nevaram bila je rasprava o tome na forumu

edit:

nasao

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=823713

yedwy 18.06.2008. 20:18

Ljudi moji, crni Pajero, zatamnjena stakla, krunica na retrovizoru, zlatni lanac oko vrata debljine prsta koji se spušta na dlakava prsa koja se vide ispod navučene potkošulje ili raskopčane košulje (ovisi o dobi kao i dodatno zlatni zub ako ima kamo s njim) na zadnjem sicu crni kožnjak, bunt deviza (ili može samo tako i izgledati ionako niko neće provjeravati) i glock cal 40 S&W i radiš što te volja, niko te ne zaustavlja, niko te ne pita ništa za brzine i parkiranje, a auto možeš ostavit s ključevima u bravi i garantirano niko neće ni probat dignuti ga...

Thoroughbred B 18.06.2008. 21:52

bilo sinoć na tvu reportaža o bizarnosti novog zakona i spomenuli su da te i za PODOČNJAKE mogu kazniti s 1000kn i isključiti iz prometa :eek::eek::eek:

potemkin.hr 18.06.2008. 22:53

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1061241)
bilo sinoć na tvu reportaža o bizarnosti novog zakona i spomenuli su da te i za PODOČNJAKE mogu kazniti s 1000kn i isključiti iz prometa :eek::eek::eek:

Ispravak netočnog navoda, mogu ti vdrapiti i 2000 KN :)
Citiraj:

Autor Narodne Novine
Članak 198.
(1) Vozač koji je u tolikoj mjeri umoran ili bolestan ili je u takvom psihofizičkom stanju da je nesposoban za sigurno upravljanje vozilom, ne smije upravljati vozilom u prometu na cesti.
(2) Novčanom kaznom u iznosu od 1.000,00 do 2.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač motornog vozila ako postupi suprotno odredbi ovoga članka.

vga killer 18.06.2008. 23:23

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1061106)
Prije 6-7 godina su starog skužili s cobrom. Bila je neka masna kazna + oduzimanje cobre. Dok smo VW bubu imali, dalo se je sakrit na milijun mjesta, al u golfu 3 su je našli u roku sekunde :D
Uglavnom, nikako se ne isplati kupovati tako nešto u usporedbi s normalnom vožnjom.

O jako se isplati jer da prostis na npr. Slavosnkoj se nitko ne vozi 60-70 neg malo brze i nakon sto te 2-3 puta okinu s laserom ti se isplati, a novi se prilikom ugradnje stavljaju tak da ih murija nemre bas tak lagano nac...al posto ovdje ima i organa vlasti, netko spomenuo AMDejca, necemo u detalje :D

1v@n 18.06.2008. 23:29

Citiraj:

Koja glupost, znam nekolicinu ljudi koja prirodno ima podočnjake ko da nisu godinama spavali uopće, a i par koji imaju oči ko da su 0-24 napušeni. Oni ne bi ni trebali izlazit na cestu uopće jer im se kazna smiješi isti tren čim ih murjak takve vidi:D

Thoroughbred B 18.06.2008. 23:45

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1061380)
Koja glupost, znam nekolicinu ljudi koja prirodno ima podočnjake ko da nisu godinama spavali uopće, a i par koji imaju oči ko da su 0-24 napušeni. Oni ne bi ni trebali izlazit na cestu uopće jer im se kazna smiješi isti tren čim ih murjak takve vidi:D

mene cura sad zajebava za par dana ću dobit vozačku nakon 2 mjeseca a pošto u zadnje vrijeme imam podočnjake sad me zajebava da mi se smješi autotrans,brioni-pula itd :D:D ne spavam baš zadnjih godinu dana istina je,no nisam umoran :fiju:

Thoroughbred B 18.06.2008. 23:46

Citiraj:

Autor vga killer (Post 1061373)
O jako se isplati jer da prostis na npr. Slavosnkoj se nitko ne vozi 60-70 neg malo brze i nakon sto te 2-3 puta okinu s laserom ti se isplati, a novi se prilikom ugradnje stavljaju tak da ih murija nemre bas tak lagano nac...al posto ovdje ima i organa vlasti, netko spomenuo AMDejca, necemo u detalje :D

ma lako za njega,čuo sam da prima mito :D

Renesis 19.06.2008. 00:26

pričao neki policajac o tome sinoć... jedino doktor(!) može procijeniti da si preumoran za vožnju. dakle mogu te jedino oni otpeljat doktoru... a ako te oni pelju doktoru, onda stvarno bolje da ne voziš :)

-POP- 19.06.2008. 00:30

Citiraj:

Pa zato postoji šminka... Odsad će i muški imati opremu u torbici...
Ja imam podočnjake i kad sam naspavan. To su gluposti.

Thoroughbred B 19.06.2008. 00:57

Citiraj:

Autor -POP- (Post 1061463)
Ja imam podočnjake i kad sam naspavan. To su gluposti.

Ma imam i ja...uvijek...meni dobro stoje :) Nego,ta šminka...probao ja to,nešto od bolje polovice probavao...ma daj,prestrašno :smoke: ne,ne...ne stoji to meni,prvo korektor...pa ajde malo pudera sad,pa ovo...pa ono...ma daj bježi :D kad me našminkala,vidio sam ciganovića u ogledalu :D

Ali pazi ti to sad...mi ćemo svi morat u ciganoviće zbog policajaca :D kad me netko bude pitao zašto se šminkam - a za policajca ... :D

Fleks 19.06.2008. 01:37

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1061480)
Ma imam i ja...uvijek...meni dobro stoje :) Nego,ta šminka...probao ja to,nešto od bolje polovice probavao...ma daj,prestrašno :smoke: ne,ne...ne stoji to meni,prvo korektor...pa ajde malo pudera sad,pa ovo...pa ono...ma daj bježi :D kad me našminkala,vidio sam ciganovića u ogledalu :D

Ali pazi ti to sad...mi ćemo svi morat u ciganoviće zbog policajaca :D kad me netko bude pitao zašto se šminkam - a za policajca ... :D

Znao sam ja da si ti homić i bez ovog posta :D:D

BladeRunner 19.06.2008. 01:39

Citiraj:

:eek::eek::eek::eek::eek:

:banned::banned::banned:

Milentije 19.06.2008. 02:49

Citiraj:

Ali pazi ti to sad...mi ćemo svi morat u ciganoviće zbog policajaca :D kad me netko bude pitao zašto se šminkam - a za policajca... :D

Dobro veče!

To mora tako, da mu se brže i lakše svidiš. Onda mito dođe mnogo manje nego inače, daš mu samo jedan guz umjesto oba i super ti bude (kolegi daš samo pusu i jedan pileći pogled preko napola spuštenih Gayben sunčanica).

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1061512)

Pusa flex.

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1061513)
:eek::eek::eek::eek::eek:

:banned::banned::banned:

:stoopid::stoopid::stoopid::stoopid::stoopid:
:no2drug::no2drug::no2drug:

buljo 19.06.2008. 08:33

Citiraj:

Autor mikimikic (Post 1061097)
a da se svi vi okanite tih antiradara, i prebrze voznje, i vozite normalno

Ne govorimo o prebrzoj vožnji, nego o vožnji 10ak km/h iznad ograničenja, jer je suludo na nekim mjestima vozit po ograničenju, a antiradar me može koštat ko jedna veča kazna.

Citiraj:

Autor -POP- (Post 1061463)

Izgleda da ćemo počet gledat bolje polovice kak se šminka. :/

Citiraj:

:stoopid: :nono: :D

Old Iggy 19.06.2008. 10:11

Citiraj:

Autor buljo (Post 1061590)
Ne govorimo o prebrzoj vožnji, nego o vožnji 10ak km/h iznad ograničenja, jer je suludo na nekim mjestima vozit po ograničenju, a antiradar me može koštat ko jedna veča kazna.

Suludo je jer smo tako navikli, ne zato jer je potreba.

Kad god odem u civiliziranije drzave nije mi jasno kako tamo ljudi uredno mogu voziti po ogranicenjima (koja su cesto gora nego kod nas), a mi ne mozemo bez obzira kolike su kazne.

buljo 19.06.2008. 11:26

Ima i nešto u tome. Viva la balkan. :)

kyz0 19.06.2008. 11:44

Citiraj:

Autor Old Iggy (Post 1061642)
Suludo je jer smo tako navikli, ne zato jer je potreba.

Kad god odem u civiliziranije drzave nije mi jasno kako tamo ljudi uredno mogu voziti po ogranicenjima (koja su cesto gora nego kod nas), a mi ne mozemo bez obzira kolike su kazne.

Pa sad baš... dalo bi se i o tome raspravljat... osobno sam se uvjerio da i Česi i Austrijanci također stišću papučice...

Old Iggy 19.06.2008. 12:13

Citiraj:

Autor kyz0 (Post 1061719)
Pa sad baš... dalo bi se i o tome raspravljat... osobno sam se uvjerio da i Česi i Austrijanci također stišću papučice...

Za Cehe ne znam, nisam na njih ni mislio. :D

A nesto se ne sjecam da Austrijanci (kao ni Nijemci, Englezi, Amerikanci i slicni) divljaju kao mi po cestama. :D

buljo 19.06.2008. 12:52

Imaju loše aute pa se boje da se ne raspadnu :D a i ceste su im sranje... vjek trajanja amortizera 200k km. :D

Thoroughbred B 19.06.2008. 16:01

Citiraj:

Autor Fleks (Post 1061512)

:banana:

ja sam dopustio samo korektor na podočnjake,ostalo je na svoju odgovornost radila - naravno u zajebanciji :D Kad sam se vidio...kažem ti,Neven Ciganović :D

hammer_of_thor 20.06.2008. 10:41

Mene zanima dali kod nas još uvijek ima zakon o remečenju javnog reda i mira, ili neki slični, koji zabranjuje... hm... evo konkretno slučaj od sinoć:
Trešte narodnjaci iz kuće susjeda, od kojih 20 sati pa do 2 ujutro, trešte toliko da jedva čujem Uvod u anatomiju, a kuće nam udaljene 50ak metara
Naravno, mala seljančica (blago retartirano IMO - al stvarno) slavila djevojačku večer, ima 20 godina i udaje se, i narodnjaci cijelu noć
Dali sam ja mogao zvati policiju da to malo smiri?
Čisto me zanima, čisto sunmnjam da bi zvao, ali onako, tek tolko da znam

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:29.